משק מודיעין

yaronyby

New member
משק מודיעין

מישהו יכול להביא לי פרטים לגבי תפקיד זה? האם זה מעניין, יציאות טובות וכו´. אני אמור להיות בפלמחים ביחידה מובחרת. כל מידע יעזור! תודה

sandradee

New member
וואלה

תלוי מה אתה מחפש מהצבא... אם אתה הולך להיות מש"ק מערך אתה עובר קורס איזה חודש חודש וחצי אחרי זה אתה הולך לשבת בחדר מודיעין לניילן מפות ולהנפיק עזרי מודיעין למיניהם תפקיד סבבה יציאות טובות לא יודעת כ"כ איך זה בפלמחים תאכלס

שריונר 7

New member
אני הייתי בשריון ואצלנו

בגדוד המשק מודיעין היה סנג'ר של הקצין מודיעין. ת'כלס לא עשה שום דבר חשוב רוב הזמן . בעיקר ניילון של מפות/ציור של מפות/ סימון של מפות וכמובן שמירות ..... כמה שזכור לי הוא יצא טוב הביתה כמו כל חייל מפקדה אחר שהיה בגדוד...... ביננו- סתם חרא של תפקיד אם אתה נופל בגדודים .

marysia

New member
אם זה בפלמחים אז..

זה אחלה בסיס אני שירתתי שם מבחינת התנאים יש שם הכל. הוא גם קרוב לראשוןזה מאוד נח. יש הרבה מאוד יחידות בפלמחים כך שאני לא יודעת להגיד מה יהיו היציאות בכל יחידה זה מה שהוא אחר. מאחר ומשק מודיעין זה תפקיד די מבצעי אז מה שניקרא "בית זונות" לא יהיה. לפי מה ששמעתי על התפקיד אחלה של תפקיד והוא מעניין ומערב הרבה דברים בו.

yaronyby

New member
אני לא רוצה בית זונות

אני מחפש תפקיד מעניין גם אם קשה. היציאות לא חשובות כי אני רוצה רק חמשוש... זה התפקיד בשבילי?

marysia

New member
לא יהיו לך חמשושים קבועים כי זה

חיל האוויר אבל אני מקווה שזה לא השיקול שלך. כי שבתות שם ממש סבבה יש שם אחלה תנאים להעביר שבתות. בתור אחת שסגרה גי הרבה!

marysia

New member
יהיו לך אפטרים לא

יהיה שתסגור 14 רצוף אלא אם כן יהיה מלחמה. אם אתה יכול בבקשה להסביר למה את לחוץ בנושא? אם יש משהו שמטריד אותך בזה?

yaronyby

New member
אני לא רוצה בית זונות

אני מחפש תפקיד מעניין גם אם קשה. היציאות לא חשובות כי אני רוצה רק חמשוש... זה התפקיד בשבילי?

עובדים קשה...אפילו מאד קשה.

אבל נראה לי שמאד מעניין. לגבי שבתות- פעם בכמה שבועות נשארים שבת. השאר- חמשושים.

למעלה