משק ברזילי נוה צדק

מתוקה31

New member
משק ברזילי נוה צדק

משק ברזילי מסעדה צמחונית אורגנית ( כמעט את כל המנות אפשר להפוך לטבעוניות ) הייתה או שמא עדיין במושב ירקונה, פתחה את שעריה על חורבות טאצה ד'אורו ז"ל.
היה קופון לארוחת בוקר ל 4 איש ב - 126 ש"ח במקום 256 ותקף גם בשבת ! אז קנינו. ( היינו 3 הרביעית הבריזה..)
הזומן מקום מראש להיום בשעה 10:00. באיחור של 5 דקות הגעהו למסעדה, שלא הייתה בתפוסה מלאה אך התמלאה בהמשך, הרבה משפחות עם ילדים אך גם זוגות מבוגרים.כשנכנסנו לא נרשמה התיחסות מאף אחד מהצוות במשך דקות ארוכות ( דבר שחזר על עצמו לאורך כל הארוחה ) בסופו של דבר פנה אלינו האחמ"ש והושבנו במרפסת המקורה תפריטים הונחו על השולחן וזהו.
החלטנו דיי מהר מה להזמין וחיכינו... וחיכינו... אחרי דקות ארוכות ( מוטיב חוזר ) באה מלצרית ולקחה מאיתנו את ההזמנה.
נלקחה ארוחת בוקר זוגית עם ביצים לבחירה ולמתבגרת פנקייק מקמח מלא.שתיה כלולה בכל הארוחות. המתבגרת לקחה שוקו חם, אנחנו לקחנו תפוזים ( הנסחט במקום ) והפוך קטן להתחלה.
וחיכינו.. השתיה הגיעה אחרי 10 דק' עוד זמן סביר במסעדה הומה וחיכינו... וחיכינו... אחרי 20 דק' הגיעו הפנקייקים ומגש ארוחת בוקר חביב עם כל הצלוחיות הרגילות פחות או יותר ושתי קעריות של סלט שידע ימים יפים יותר לביצים חיכינו עוד 10 דק' ! דבר מבאס כשלעצמו כי כשהן הגיעו כבר היינו דיי באמצע האוכל.
המתבגרת נהנתה מהפנקיים שלה מאוד וביקשה שנכין כאלה בבית..
כפי שאמרתי ארוחת הבוקר מגיעה על מגש עם הצלוחיות הקטנות ( אם הארוחה זוגית מן הראוי להגדיל קצת את גודל הצלוחיות , אנחנו לא ביקשנו ריפיל ) גבינת שמנת רגילה , פטה עיזים מפוררת לחתיכות קטנטנות, טחינה ביתית, חומוס ביתי , חלבה תוצרת המקום, ממרח עגבניות שגרתי וריבת תפוחים. חמאה לא ביקשנו, הלחמים נדיבים ומגוונים כולם מקמח מלא וגם מאפין גזר חביבים ומאפין תפוחים נחמד.
ארוחה רגילה ביותר.
כשסיימנו לאכול ביקשנו מים,אז ביקשנו חיכינו וחיכינו בסוף קמתי לאחמ"ש ביקשתי מים ואספרסו כפול והם הגיעו .
את החשבון ביקשתי ממנו שוב כי אם היינו מחכים למלצרית סביר להניח שעדיין היינו שם.
אני רוצה לציין שהיו במקום מספיק מלצריות אך כולן לא מקצועיות,לא קשובות ,ומפוזרות דבר שפגם ללא ספק בהנאה שלנו.
אולי באמצע השבוע המצב טוב יותר איני יודעת וכפי הנראה גם לא אדע.
יתכן ואם השירות היה עניני נעים ויעיל יותר הייתי נהנת הרבה יותר גם מארוחת בוקר שגרתית כמו זו.
ששילמנו עם הקופון 126 ש"ח הושאר טיפ של 10% בדיוק.

החתולית

New member
על הדיווח

משק ברזילי עברה מירקונה לתל-אביב, ואני משערת שמטרת הקופונים היא החדרת המסעדה לתודעה של הקהל התל-אביבי.

הסלט באמת נראה עייף משהו.

כנראה שהמאפיין הכי יציב של משק ברזילי

הוא השרות המעופף.
לוקח המון זמן להגיש תפריטים, לקחת הזמנות, שוכחים מנות, עד שהקפה מגיע הוא כבר קר, לשלם הלכתי הרבה פעמים לקופה כי נמאס לחכות. טעויות בחשבון, תמיד לרעת הסועד.
בירקונה זה עוד התאפשר להם כי הקהל באזור שבוי - יש מעט אופציות יחסית ובוודאי שלא אורגניות.
בתל אביב אם הם לא יתאפסו מהר הם לא יחזיקו.

pix37

New member
תודה - נקרא כתמורה הוגנת למחיר הקופון

אני מניח שא הייתם משלמים מחיר מלא זה הארוחה היתה מאכזבת יותר.

למעלה