:( משקרת לשני אנשים

ציפור 88

New member
:( משקרת לשני אנשים

אני משקרת לעצמי ! אני משקרת לבן זוג .. אני לא באמת מואהבת בו, אני לא נמשכת עליו .. אני לא מסוגלת לגעת בו.. הוא משקיע הוא מדהים , יש לי תקשורת מדהימה איתו .. לא אכפת לו מהחסרונות שיש לי ... אני יודעת שאמרתם לי שאני צירכה להפרד מימנו.. להגיד לו ת'אמת הוא לא מפסיק לומר לי שהוא אוהב אותי,, מה שהוא אף פעם לא באמת אהב בחורה.. הוא ממש מטורף עליי .. וזה עושה לי רק טוב בלב ולא מעבר לזה, ------------------------------- ואני בלב רק חושבת על החבר שהיה לי שאני אוהבת את כל גופו... שאני מתנשקת איתו זה נשיקה אמיתית ולא מעיק ( למרות שהיו לנוו המון משקעים ואנחנו מעולמות אחרים...כולם אומרים לי שהוא לא בשבילי לא מספיק בוגר עבורי , צוחקים עליי שאני בכלל נכנסתי לקשר איתו .. ופשוט כבר רע לי , למה אנשים לא יודעים לפרגן באהבה,?...למה בעצם הוא פגע בי ? איך יודעים למי נועדתי ? ) ואני יודעת שאתם תגידו , הנה גם את פוגעת במישהו עכשיו .. אבל הוא וידע מהתחלה מה אני מרגישה כלפיו , אמרתי לו בכנות ואם הוא שואל אם אני נמשכת עליו, אני מנסה להתחמק :\ ואני אומרת לו לוקח לי זמן לדעת ..

תעזבי אותו

את סתם מענה אותו ואת עצמך בדרך , תפסיקי לשקר ופשוט תסיימי את זה , אל תמשיכי בשקר זה יחזור אליך

ציפור 88

New member
זה לא שאני עושה את זה בכוונה

הוא יודע שאני לא אוהבת אותו ולא בטוחה

joejoe268

New member
נו באמת

מה זה לא עושה בכוונה? את ועוד איך עושה בכוונה ובמודעות. הרי רק עכשיו סיפרת שאת לא נמשכת ואוהבת אותו ומשקרת לו. קחי אחריות על המעשים שלך ותקני את מה שדורש תיקון. יש בן אדם שם בצד השני...אם לך אין בעיה לפגוע בעצמך, אל תקחי אותו איתך למטה....

seelinewoman

New member
יש הבדל בין ידיעה לבין ציפייה

כשהוא משקיע בך הוא מקווה שתלמדי להכיר אותו ולהבין עד כמה הוא מוכן להשקיע בך ולתת לך. גם אם אנשים לא מודים בזה, הסיבה העיקרית שבגללה הם נשארים בקשר כזה היא התקווה הנסתרת שלהם שמשהו ישתנה בבני הזוג המנוכרים שלהם, והם יגלו שהם לא רוצים לאבד את המאוהבים בהם. הוא חי בציפייה שמשהו בך ישתנה ואת תתחילי ואהוב אותו, שאולי תתאהבי בו בכל זאת. אבל איך יש לו סיכוי אם הלב שלך מלא בגבר מקשר אחר שכבר נגמר ואת צריכה לקבל את העובדה הזאת? בגלל זה הם גם נותנים מעצמם עוד ועוד, לא בשביל הנתינה עצמה, אלא כדי ליצור מציאות שבה תביני כמה כדאי לך להישאר אתו. הוא אוהב אותך, הוא לא רוצה לאבד אותך, ולכן הוא מתפשר על קשר שבו הוא לא מקבל אפילו עשירית ממה שמגיע לו וממה שהוא נותן לך. אם הוא גם היה יודע כמה את לא נמשכת אליו וכמה אין סיכוי שתימשכי אליו, אולי הוא היה מתפכח ועוזב. אם הוא יודע ונשאר בכל זאת, כנראה שהוא אוהב אותך מאד, ולא ממש אוהב את עצמו. תשאלי את עצמך אם את היית נשארת בקשר כזה במצבו. אני, אגב, לא הייתי מוותרת לפני שהייתי בודקת עד כמה אני משתמשת באקס שלי כדי להימנע מלקבל אהבה וגבר שמגיעים לי. את בטוחה שאת אוהבת את עצמך מספיק כדי לקבל אהבה כזאת, או שבלי קשר למה שאומרים לך האחרים, את נצמדת לגבר שכבר לא שלך רק משום שטוב לך לחיות באשליה ולא לתת לשניכם צ'אנס אמיתי? זה נשמע שמלכתחילה לא נתת לו צ'אנס לגרום לך להימשך אליו, ולא נתת לעצמך צ'אנס לחוות קשר אחר. תני לעצמך צ'אנס לחוות אהבה טובה יותר, מה כבר יכול לקרות? ואם גם זה לא ילך - תיפרדי. אבל לא כדי לחזור לקשר רע, אלא כדי לחפש קשר טוב באמת. בהצלחה

מריוס זכריה

Member
מנהל
את לא רק משקרת לעצמך (ולו)

את בעיקר מענישה את עצמך. על מה? לא יודע. אולי על הקשר הקודם, עם ההוא... אולי על משהו אחר. כל זמן שמתאים לך להעניש את עצמך, מי אנחנו שנציל אותך מעצמך?

ציפור 88

New member
אני מעינשה באמת את עצמי

כל יום מחדש... שאני לא נהנית ביחסים , ולא בנשיקות ובדברים אחרים שעושים... שאני דופקת ת'עצמי באיזה מובן, אבל דואגת לו שאמרתי לו כבר מהתחלה שאני לא נשמכת עליו מסיבות XXX ... איך אני מצילה את עצמי?

איך?

פשוט תחתכי כבר את הקשר הזה הוא מיותר לחלוטין ולא יוביל לשום מקום. תחסכי עוול לך ולו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
קודם כל תביני

על מה את מענישה את עצמך. עד שזה לא יהיה ברור, קשה יהיה להתקדם. [ והסיבה כמובן לא תמיד בולטת ונראית לעין. אפשר לקשור את זה למשהו שהיה לא מזמן, אבל רוב הסיכויים שזה משהו יותר מורכב מן הילדות או גיל ההתבגרות (אלא מה...). ]

Edna Maimon

New member
קודם תחליטי מה את רוצה

מה הן הכוונות שלך בחיים? מה את מחפשת בדיוק? מהי המטרה שלך בכך שאת שומרת על הקיים? מה בדיוק את מחפשת בזוגיות? איזו זוגיות את מחפשת? ממה היא עשויה? מה יש בה?

ציפור 88

New member
מטרות :

יציבות בקשר ופרנסה וכבוד, מה שעם הקודם בהתחלה לא היה את זה בכלל ועם הנכחי יש את זה

Edna Maimon

New member
האם גם את מביאה את זה לקשר?

את מחפשת יציבות בקשר ופרנסה וכבוד. עם הקודם לא היה לך את זה בכלל. לכן, כנראה שזה היה לטובה שזה הסתיים. עם הנוכחי, יש לך את זה. עכשיו השאלה: האם גם את מביאה את זה לקשר? כי זו לא חוכמה שתדרשי את זה מהצד השני, כאשר את עצמך לא מביאה את זה לקשר.

Edna Maimon

New member
כל מה שכתבת

אחת הסיבות הגדולות לבעיות בזוגיות היא שאנשים מצפים לדברים מסוימים מבני/בנות זוגם, אך בעצמם לא מביאים את זה לזוגיות. לכן, חשוב מאוד שאנשים יידעו בדיוק איזו זוגיות הם רוצים. ואחרי שהם יודעים זאת, שיידעו שגם הם צריכים להביא את זה לזוגיות.

לדעתי את לא משקרת לאף אחד

את פשוט נהנית מהדרמה. יש אנשים כאלה, שהיו אומללים כ"כ הרבה שהם לא זוכרים איך לא להיות אומללים. ואז הם מחפשים אומללות בכל דבר. אני חוששת שאת כזו, ואם לא בכל דבר- אז לפחות בתחום הזוגיות. את מבינה, רוב האנשים יוצאים לכמה דייטים, אם יש קליק- ממשיכים, אם אין- עוזבים. אחרי זה ממשיכים עוד קצת, אם מתאהבים- ממשיכים, אם לא- עוזבים. אבל את? הרי אם תעזבי אז ממה תעשי דרמות? ואת גם טורחת (נראה שאת ממש עובדת קשה כדי שזה יקרה) לא רק לאמלל את עצמך בסיטואציה, אלא גם את החבר היקר- תגידי לי, זה נראה לך הגיוני להזכיר לו יומם וליל שאת לא מאוהבת בו?! חלאס לדרוך על הפצעים! ואני משוכנעת שכשאת אומרת לו את זה את בוכה... כאילו את הקורבן. והוא כנראה גם נהנה מהדרמה, אחרת היה מזמן חותך. המלצתי לך כיחידה ולכם כזוג: הישארו בדיוק באותו המצב. זה כנראה המצב הטוב ביותר לכם. תמשיכי לאמלל אותו ואת עצמך, לבכות בפניו שאת לא אוהבת אותו. ככה כשתיפרדו הוא יאמין (איכשהו) שהוא זה שהיה לא בסדר, עובדה שאת בוכה.

למעלה