משקפת

ובקשר לטוביה...

מה זאת אומרת:"טוביה לא יכול לברוח הוא תקוע בעמדה בחום של עמק בית שאן"? עדן

insomni

New member
חצי רחמים וחצי קנאה... וקריצה אחת שלמה.

טוביה דיווח על שרקרקים ירוקים בבית שאן, אין ספק שנדידת הסתיו בעמקים המזרחיים היא אחד האירועים המרהיבים ביותר בטבע הישראלי, ועל כך אני מקנא בו... מצד שני הוא סוקר בסקר העמקים השנתי, מה שאומר שהוא תקוע בשמש ובחום יום אחרי יום ועל כך אני קצת מרחם עליו. ומאחר והוא לא יכול לזוז מהעמדה, אפשר ליפול עליו ולבקש ממנו חוות דעת על המשקפת שלו... בקיצור, סתם הקנטה בריאה בין חברים... ודרך אגב, לא התכוונתי לומר לך שתקנה בפסטיבל, אלא שתתרשם ממשקפות בפסטיבל, ואם יהיו בו מבצעים טובים אז זו בהחלט אופציה לרכישה שי

נראה לי החלטתי משקפת...

Nikon Monarch ATB 10x42 Binoculars. נראית משקפת טובה מאוד... קטנה, נוחה ומתאימה לצפרות, אבל... ₪1,595 בפוטו הדר. בתהליכי ההשוואה. אם למישהו יש חנות זולה, אשמח לשמוע. דנדנצפרות10

סליחה, החלטתי על משקפת אחרת...

NIKON MONARCH 8x42DCF. נראית משקפת טובה מאוד... קטנה, נוחה ומתאימה לצפרות, אבל... ₪1,595 בפוטו הדר. בתהליכי ההשוואה. אם למישהו יש חנות זולה, אשמח לשמוע. דנדנצפרות10

../images/Emo45.gif כיום אני משתמש בCARL ZIESS 15X50

אמנם וואחד משקפת, אופטיקה מדהימה ובנויה היטב, אבל, זו משקפת בהחלט מוצקה וכבדה שעלולה לעייף לאחר זמן ממושך ומלבד לאימוץ הפיזי הכרוך במשקפת מן הסוג הזה המשקפת היא גם מאמצת באופן מסויים את העיניים. לכן לדעתי מה שנאמר כאן בגדר בחירת משקפת הוא נבון מאוד.

התלבטות...../images/Emo4.gif

יש לי התלבטות בין ה-NIKON ACTION EX CF 8X40 לבין ה-NIKON MONARCH 8x42DCF. היותר יקר מביניהם הוא המונרך, אך אני רוצה משקפת איכותית (בפוטו הדר ₪1,595 המונרך, והאקשן 1,000 ₪). אבדוק גם בחנויות אחרות, או שפשוט אחכה לפסטיבל בחולה, דנדנצפרות10

tuvia k

New member
הכי פשוט מה התקציב שלך ?

ככה יהיה הכי קל לדעת מה כן ומה לא להמליץ לך ! אני יכול להמליץ משקפת כל שהיא אבל אם אין לך את התקציב זה לא כל כך משנה . בכל אופן גם הניקונים שיזכרת כאן עונות להגדרה של משקפות סבירות בלבד! משקפות איכות תהלץ (מה לעשות...) לשם יותר לפעמים הרבה יותר ! אבל לפני שאתה מחלית קודם תיבדוק משקפות של אחרים בייד על תקנה חתול בשק. טוביה

למעלה