ואפילו זכה בפרס תיכנון/עיצוב/השד יודע מה. מעין משקפי קליפ-און קטנים הנצמדים לפנים הקסדה, לחלק העליון של הריפוד מעל העיניים. מתקפלים החוצה במידת הצורך (סטייל התריס של פארוק). הופיע באיזה גיליון של מוטו משנת תרפפטיכ"ו יחד עם עוד שלל פטנטים ביזאריים לרוכב. אני לא זכיתי לראות דבר כזה במציאות.
אופטיות שניקנו כרגיל בחנות לאופטיקה. מדובר באופטיקנה ואין קשר לאופנועים. מה כן קשור לאופנוע... כשקניתי את המשקפי שמש (לפני הפיכתם לאופטיות) לקחתי את הקסדה איתי לוודא שזה נוח עם הקסדה. וכמו כן ביקשתי לצבוע בצבע נטרלי (אפור) והכי כהה שיש. ניתן לבקש תוספות כגון הגנה בפני שריטות והגנה בפני קרינה. אני בחרתי רק בהגנות לקרינה ומימלא אני אשבור/אאבד אותם לפני שישרטו. בנוסף כמות השריטות על המשקף גבוהה בפועל מהמשקפים. בהצלחה.
מתוך כתבה שעודכנה ב 2000.... "סקר שוק לקסדות נפתחות כפי שפורסם ב'מוטומדריך' 145 חודש אפריל 2000 . חפשנו קסדה שתתאים לתנאי הארץ ולחובשי משקפיים ועדין תיתן מיגון טוב ומצאנו, קסדות נפתחות.מצאי השוק במקרה שלפנינו אמנם אינו גדול, אך יאפשר לקונה הפוטנציאלי להיות קצת יותר בררן במידה וחשקה נפשו בקסדה שכזו, במיוחד לקונים האימפולסיביים שאינם מודעים לקיומן של כלל האופציות. השתדלנו לספק את מירב האינפורמציה על הקסדות הקיימות והתמקדנו בנושאים הרלוונטים במיוחד. חשוב להבין כי קסדות אלו אמנם מגינות טוב בהרבה מקסדות "חצי" ו- 4\3 אך עדיין נופלות ביכולת ההגנה ביחס לקסדות השלמות שבאותו טווח מחירים " אז אתה לא צריך משקפיים מיוחדות אלא קסדה מיוחדת.
בעבר אוני אחזור בקצרה אמנם הם יותר בטיחותיות הקסדה חצי...אז מה... הן פחות בטיחותיות מקסדה שלמה !! נכון שאין סוף לביטחון, ונכון שהן לא רעות , ונכון שניתן עד אין סוף להתווכח האם מנגנון הסגירה שלהם כן או לא יחזיק מעמד בעת התרסקות על הפנים ונכון שניתן להתווכח על מה יקרה כאשר התאונה תתרחש אפס (מרפי אמרנו?) דווקא שרכב עימה פתוחה. ואם הוא רוכב עם קסדה נפתחת ומשקפי שמש...אז מה? האם הקסדה תשאר פתוחה כל זמן שהוא עם משקפיים. אז אתה מציע שאם יש משקפיים אז זו קסדה חצי? לא כל כך הבנתי... מה יותר פשוט מלהתאים את סוג משקפי השמש לקסדה קיימת. ישנם משקפי שמש שבולטים וקו צד הפנים ויש שאינם בולטים - וזה מה שהוא צריך.
אילו הקפדת על גודל הכותרת והסבר מפורט ביותר על מה אתה שואל היה יותר קל להבין את אופי השאלה שלך. נדמה לי (רק נדמה לי) שכRובי לא אוהב כותרות לשאלה נוסח "משקפי שמש?" יתכן שהיית צריך לכתוב כך את כותרת השאלה כמה שיותר ארוכה ובהירה . "אני מחפש משקפי שמש שיתאימו לאופנוע" ובתוכן לפרט כמה שיותר את מהות הבעיה ואופי החיפוש שבצעת. כך היית מקבל תשובה מהירה יותר וברורה יותר. בכל מקרה שמח שניתן היה לעזור לך מעט. תשתדל לא להשקיע הרבה במסגרת אלה ברמה של האופטיקה וההגנות UV. זה לא מיועד להופעה מכובדת בחוף הים, אילו משקפיים שאמורות להתלוות לאופנוע ומטבע הדברים נופלות הרבה פעמים מהאופנוע. אני בחרתי במסגרת לא הכי אופנתית שהתאימה למשקפיים (100 ש"ח- אופטיקנה ) מימלא הם קרעו אותי עם האופטיקה והצביעה. כמובן שגם לא כל מסגרת ניתנת להחלפה לאופטיקה. בנוסף קניתי זוג נוסף שלא עשיתי להם הסבה לאופטיקה על מנת להחליף העדשות כאשר המסגרת תשבר לי. המון הצלחה