משקפי שמש שנשברו

NightLight

New member
משקפי שמש שנשברו

קניתי לפני כשנה משקפי שמש של חברת אירוקה בסניף של אירוקה במחיר של 320 ש"ח. לאחר שימוש לא מאסיבי במיוחד ודי תקין עדשה אחת נשברה. שלחתי לתיקון, מחיר עדשה במסגרת האחריות היה כ-30 ש"ח. לאחר מספר חודשים עדשה נוספת נשברה (לא זוכר אם אותה אחת) וגם אז שלחתי לתיקון, אך מכיוון שלא הייתי במסגרת אחריות שילמתי כ-50 ש"ח על העדשה. לפני כשבועיים נשברה שוב עדשה. הלכתי לסניף, החזרתי להם את המשקפיים וסיפרתי שזו לא פעם ראשונה שזה קורה, השימוש במשקפיים די סטנדרטי, ואני לא מבין למה כל פעם עדשה נשברת, יכול להיות שהדגם בנוי בצורה בעייתית. חזרה אליי נציגה ואמרה לי שהדבר היחידי שאפשר לעשות זה לקבל זיכוי ע"ס 160 ש"ח - מחצית משווי הקנייה, מאחר ונגמרו החלקים ולא יגיעו חדשים. יוצא ששילמתי 400 ש"ח על משקפיים שאולי מסיבות ייצור נפגמו כל פעם מחדש, והזיכוי לא הולם. האם יש לי מה לעשות בנידון? תודה.

חחיקו

New member
יש מה לעשות בנידון

ללמוד לשמור על המשקפיים שלך. ראבאק, היו לי משקפי שמש רגילים וסטנדרטיים לחלוטין, שהיו בשימוש מאסיבי מאוד, למעלה מ 5 שנים!! אני כותב "היו לי" כי נתתי אותם לאחי לטיול בחו"ל. אני חושב שאירוקה היו מעל ומעבר.

NightLight

New member
כמו שכתבתי,

השימוש בהן היה לא מאסיבי בכלל ודי סטנדרטי. תמיד בנרתיק כשלא עליי. מעבר לכך אין לי ספק שלא אקנה דגמים של אירוקה. אבחר משהו יותר איכותי וקצת יותר יקר.

לא שוללים חברה בגלל כזה דבר.

ייתכן והיה פגם במשקפיים. אבל אחרי שנה? אולי השימוש הסביר שלך היה עדין, אך אולי השארת את המשקפיים ברכב והם ניזוקו מחום השמש? אולי מישהו בטעות נגע לך בהם. אחרי שנה, לא יכול להיות שבמוצר כל כך עדין תהיה תקלה כזו. טכנית זה נשמע מוזר. אחרי חודש, זה נשמע יותר הגיוני. הרי המוצר עדין. אחרי שנה, זה מעיד על כך ששמרת עליהם. ככל הנראה קרה להם משהו מבלי שתשים לב. בכל אופן, לא הייתי שולל את אירוקה בגלל המקרה הזה. אני מאמין שתוכל למצוא שם דגמים טובים ויפים ואפילו חזקים מספיק. בברכת חג שמח, שרון

למעלה