משקפי רכיבה ?

barduck

New member
משקפי רכיבה ?

מישהו יכול להמליץ על מקום לרכוש משקפי רכיבה ? משהו שיגן מרוח ואבק ויש גם עדשות כהות וגם ללילה ? ועדיף לא יקר (עם התפשרות על איכות) כי אני שובר או מאבד אותם בקצב מסחרר... הסתכלתי בחנויות אופניים אבל המבחר בהן הוא ממש, אבל ממש דל. בחנויות משקפים יש כאלה ?

LCX

New member
כנס...

משקפי-שמש לרכיבה שיענו על דרישותיך יש את חברה 'רודי פרוג'קט ' אבל הם דיי יקרים (באיזור ה-700 ש"ח +). יכול להיות שאם תחפש הרבה בחנויות משקפיים רגילות תמצא בסוף משהו מתאים אבל זה יהיה בפוקס... תחפש. לירן.

schwinnie

New member
דגמים חדשים של אדידאס

ב-440 ש"ח ברשת ארוקה. עדשה קבועה (לא מתחלפת) בעיקר עדשות בתחום הבהיר יותר (אם אני זוכר טוב). נראה אחלה, יושב טוב על הפנים. כיוון שרק מדדתי בחנות לא נוסה ברכיבה. הייתי שוקל ברצינות לרכוש אם לא היו לי כבר הרודי פרוג'קט.

barduck

New member
איך ה Bolle שבמכירה הקבוצתית ?

מישהו מכיר ? יודע ? המחיר לפחות נראה סביר... מישהו יודע איפה ניתן למדוד אותם ? ובכלל, איך המכירה הקבוצתית הזאת עובדת ?

idonoach

New member
מכיר את הדגם יש לבן דוד שלי

מעולות באיכות מעולה וגם נראות פצצה עם קסדה

eni9ma12

New member
אבל מישקפיים זה לא דבר שמתאים לכל

מישקפיים בדרך כלל בנויות למבנה פנים מסויים... אני לא יודע אם כדאי להשקיע במישקפיים שנראות יפה בתמונה אבל אחר כך נראות על הפנים ! (חחחחח.. יצא משחק מילים)

barduck

New member
זהו שאתה צודק

בגלל זה שאלתי אם מישהו יודע איפה אפשר למדוד אותם (בתל אביב).

IlanShacham

New member
משקפי שמש בריקו ספרינטר 3

משקפיים מצוינות, עדשות מתחלפות, חדות מדהימה, לא צוברות אדים. בפעם האחרונה שבדקתי המחיר היה 340 ש"ח, אבל זה היה מזמן.

IlanShacham

New member
את שלי קניתי בסללום,

אבל זה היה מזמן. תרים אליהם טלפון ותברר.

yoram232

New member
אחי אני קניתי משקפי JULBO

אומנם אלה לא "משקפי רכיבה" אבל הם ישרתו אותך יופי ויחסכו לך כסף סה"כ מדובר במשקפי שמש מסננות קרינה ומכסות לך יופי את העיניים מאבק אז מה אם לא כתוב עליהם מותג המייצר משקפי רכיבה? JULBO עולות 99 ש"ח.

yuv R

New member
אם כבר JULBO

אני חיפשתי CEBE עם עדשה צהובה (cebe 2000) - חוויה מדהימה של רוגע בעיניים גם בשמש הקופחת של הקיץ. כבר השלמתי עם זה שאני הולך לשלם 500 + ש"ח על המשקפיים, רק מה - הם כנראה לא מייצרים בגודל שלי בכלל. במקרה ניתקלתי ב- Julbo ב"אירוקה", דגם גדול ויפה עם עדשה שמכונה Alti spectron X6. כמו cebe זו עדשה צהובה, רק שפה היא קצת חומה - בהתחלה עושה הרגשה של הקטע המקסיקני ב"טראפיק". למשקפים יש שכבה פנימית של אנטי-רפלקס (ציפוי סגול שמונע השתקפות של הפנים על החלק הפנימי של המשקפים וסינוור מאור שנכנס מהצד). בנוסף, למשקפיים יש כנפוני פלסטיק מאוד שימושיים שמונעים סינוור מהצד, וניתנים להסרה לצורך איוורור (ברכיבה אני מסיר אותם). המחיר - קצת מעל 300 ש"ח באירוקה - 320-340 בערך. מומלץ מאוד.

schwinnie

New member
../images/Emo88.gifרודי פרוג'קט לא מתכלה

כי: 1. העדשות לא נשברות (הצגת תכלית של היבואן כלולה במחיר). 2. אם משהו במשקפיים נשבר/מתעקם היבואן מחליף בחינם או בתשלום סימלי, גם אם המשקפיים לא נרכשו אצלו (!). ****לכותב הודעה זו אין קשרים מסחריים, משפחתיים או חברתיים עם יבואן רודי פרוג'קט (סתם לקוח מרוצה)***********

yoram232

New member
מה מצדיק את המחיר בכל זאת?

במחיר זוג אחד אני יכול לקנות בין 3 ל 5 זוגות פשוטים וטובים...

טובים מאיזו בחינה? משקיים צריכים

להיות בלי עיוות שלא ידפקו לך את העיניים, עם איורור כדי שלא יהיו אדים, וצורה שהזיעה לא תיפול על העדשות, וגם שתוכל להחליף עדשות בין תנאים עם אור חזק לתנאים עם אור חלש.

schwinnie

New member
קצת נסחפת בפרופורציות

פשוטים כן, טובים לא כ"כ בטוח. חוץ מזה, אני קניתי משומשות במצב טוב, כך שמבחינתי המחיר ששילמתי מוצדק. גם משקפיים שאני הולך איתן ביום-יום, כשאני לא רוכב על אופניים עולות כמה מאות שקלים (vernet), כך שזהו סדר גודל של המחירים בשוק למשקפיים טובות. משקפיים זולות יכולות לסבול מבלאי גבוה יותר, להישרט בקלות ומהיעדר אחריות ומחוייבות של היבואן, כפי שקיים ברודי פרוג'קט ואולי גם באחרים. כמו כן, חלק מתכונות המשקפיים הספציפיות (קרוסין) הן העדשות המתחלפות - דבר שלא קיים בדגמים זולים יותר. חוץ מזה, תקנה מה שבא לך ומה שמתאים לתקציב שלך - רק תזכור ש"מציאות" הן דבר נדיר.

yoram232

New member
עוד חומר למחשבה

המחיר והאיכות לא תמיד הולכים יחד. מה שכן,תביעת עין ואיכות רצות יחד: בתחילת השבוע קניתי מנשא מים מעולה!!! של קל-גב ב 130 ש"ח,בעוד זה שבחנות אופניים עם ציור של אופניים ושם מותג ידוע פה בפורום עולה כפול. מה רע במותג שבתמונה? (זאת לא חידה כמו:מצא את ההבדלים). אז אלה שקנו "משקפי רכיבה" ב 500 שקל יגידו שזה לא מאוורר את האישון ושיש צורך לגלח את הריסים רק בשביל לא להתבאס. אני מסכים איתך לגבי ההתאמה לתקציב,אבל אני חושב ששהפרש הגדול יחסית בין אלה שבתמונה ל"משקפי רכיבה מקצועיות" הוא כסף מיותר שהלוואי והיה לי כזה,ואם היה לי הייתי משקיע אותו בצורה אחרת (שדרוג חלקים). לסיכום:אין ספק שהמשווקים והיבואנים של משקפי הרכיבה עושים עבודת פרסום מצויינת.

yuv R

New member
../images/Emo12.gif חביבי ../images/Emo12.gif

או שהתבלבלת בתמונה או במחיר. אם לא - תן מיד את הכתובת של החנות כי אני נוסע להזמין שישה זוגות. אם לא הבנתם זה הזוג שרכשתי ב- 300 + ש"ח באירוקה, מה שעד רגע זה נשמע לי כמו עסקה מצוינת.

yoram232

New member
חבל שאין לי מצלמה דיגיטלית

כי אז באמת הייתי מראה לך חידה בלתי פתירה של "חפש את ההבדלים". האפשרות היחידה היא שהמוכרת החביבה (והשופעת) באירוקה התבלבלה במחיר. יש עוד אפשרות,שרימו אותך... 99.90 אחי,רוץ לאירוקה.

למעלה