משקפי מגן

psichi

New member
משקפי מגן

איפה מוצאים פריט כזה באיזור המרכז? שום חנות שבדקתי לא מחזיקה... עוד דבר - יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני קונה? (זה מתנה, אני לא משחק סקווש) תודה, הפסיכי

YoNaTaNy

New member
יש באנרג'ים..

תבקש שם את המשקפי מגן לסקווש של דנלופ. הן עולות בסביבות ה120 ש"ח. האתר שלהם מצורף למטה

psichi

New member
אין להם בסטוק

ואני צריך את זה דחוף לראש השנה. יש עוד רעיונות איפה אוכל למצוא משקפיים? (אגב, המחיר של הדנלופ 140 ש"ח) תודה, הפסיכי

oferbar

New member
אני חושב שיש במועדון רעננה

תן להם צלצול: 09-7448115

YoNaTaNy

New member
עוד רעיון למתנה

חבילת כדורים או אולי תיק לסקווש. אבל המשקפיים אחלה רעיון. יכול להיות שלדובי יש.. הסטוק שלו גדול יותר משל אנרג'ים: 052511877

psichi

New member
יופי של אתר!

עזר לי מאד. אם אני כבר פה - איך אני מתחיל לשחק סקווש?

YoNaTaNy

New member
אז ככה

דבר ראשון למצוא מועדון לשחק בו: מגדלי תל אביב, כפר המכביה - רמת גן, אוניברסיטת ת"א, מועדון סקווש הרצליה, רעננה, וראשון. דבר שני: מחבט.. תגדיר תקציב וננסה לחשוב על משהו. דבר שלישי: פרטנר. בכל מועדון סקווש (למעט כפר המכביה) יש לוח שחקנים שמחפשים פרטנרים. ואחרון, אם אין לך מושג בסקווש הייתי ממליץ לקחת כמה שעורים בהתחלה כדי ללמוד את העקרון. יונתן

psichi

New member
כדאי?

כדאי לקחת שיעורים? עד כמה זה קריטי? שיחקתי איזה 4-5 פעמים באוניברסיטה עם אנשים בתת-רמה שלי. אפשר סתם לבוא לשחק ובסוף יצא ממני משהו, או שאני אהרוס את עצמי בטכניקה גרועה? (מחבט גנבתי לאבא שלי, אז אני מסודר מהצד הכספי

YoNaTaNy

New member
שניים שלושה שעורים

יעזרו ללמוד איך לחבוט נכון ואיך להגיע לכדור.. אני אחרי שנה של משחק שחשבתי שאני טוב, הייתי באימון והבנתי כמה ששיחקתי לא נכון. עכשיו לאיזה מועדון הכי נוח לך להגיע?

psichi

New member
מועדונים...

אני גר מעבר לכביש מהסקווש באוניברסיטה, אבל נורא עמוס שם בשעות הערב. אבל אני עובד בנתניה אז הרצליה ורעננה זה על הדרך, אז אני מניח שאני די גמיש...

YoNaTaNy

New member
או קיי

אז הרצליה הוא המועדון שלדעתי כדאי לך להתאמן בו.. תמיד נקי ובד"כ תמיד יש מקום. דבר עם דובי ותנסו לתאם: 052511877 יונתן.

mtarichi

New member
בשגל

אני קניתי בחנות בשגל ולדעתי יש שם כרגע מלא מבצעים לחגים

למעלה