משקפי אבק פגז !!!!!

מוש1983

New member
משקפי אבק פגז !!!!!

חברה תנו הצצה על הדגם הזה.. לדעתי מאוד יעניין פה את הרוב. http://www.eksbrand.com/enduro.html
ובכלל תנו הצצה על על שאר הדגמים שיש להם להציע.
הכי טובים שיצא לי לרכוב איתם !! לא משנה כמה חם וכמה מזיעים הם לא מטפטפים לעולם
(יש להם מערכת נידוף זיעה מעולה (4 שכבות ספוג שונות) אין אף פעם אדים. והמשקפים עם העדשה האופטית הכהה פשוט מעולות, העיניים לא מתעייפות.. לעיונכם

+ הכי חשוב המחיר פשוט שערורייתי והזדמנותי. מי שמעוניין שידבר איתי בפרטי.

האם יש דגם יעודי למשקפופרים
?

כדוגמת הסקוט OTG ? בדגמים היעודיים למשקפופרים עדשת המשקף מורחקת קצת יותר מפני הרוכב כדי לאפשר מקום למשקפיים.

כמו כן מהו המחיר של משקף כזה ?

פ ו כ י

New member
אוניל'ה, לפרוגריפ יש בדיוק את מה שאתה צריך

והיבואן של GOX זה ID RACING או י. ראובני סופליי

מוש1983

New member
המשקף מתאים למרכיבי משקפיים מנסיון של

מס' חברים !
יש פריים כפול מסיבי יחסית עם מספיק מקום ונוחות.

a c t i v e X

New member
מוש מה עם צמיגים?

הרכבתי DURO 1112 ובדקתי בדרדרות וסלעי חורשן הבוקר. אכן אחיזה מרשימה ביותר גם סלעים וגם דרדרת.
צריך עימות ראש בראש מול הויראבר 340 שלך...
קטגוריית צמיגים מצויינים במחיר מצויין

מוש1983

New member
Welcome לתקופת היובש השנתית.. אין כמעט

צמיגים בתקופה הזאת, למעט דאנלופ ומישלין שמוכרים ״קצת״ פחות מבדר״כ. זה ימשך עד ספטמבר לדעתי.. צריך להתכונן לחודשים האלה מראש.. ולאפסן איזה סט או 2 תמיד במחסן

מוש1983

New member
ייצור הגומי הוא תהליך ארוך ומורכב

סהכ מעטות יצרניות הגומי, התהליך ליצירת הצמיגים ארוך ומייגע עוד יותר.. אם תשים לב בדכ לכל היבואנים מתחדש המלאי בערך באותו הזמן ויש מחסור בסחורה בערך באותו הזמן.. הם כולם תלויים במחזורי ייצור הגומי העולמיים.. משתנה גם בהתאם לארץ הייצור. לרוב יהיה סין תאילנד יפן וברזיל.. נקודה למחשבה, מלבד מס מצומצם מאוד של מותגים שמשתמשים בהרכבים איכותיים יותר של גומי (ממוחזר/טהור) ניילון וכו׳ בסוף כולם מקבלים את אותו חומר הגלם..

חומר הגלם הוא לא הכל, אני מניח.

אל חומר הגלם הזה מוסיפים תוספים רבים בשביל לקבל תכונות שונות, דרגות קושי שונות, אחיזה שונה, עמידה בטמפרטורות שונות וכו'...
וזה עוד לפני שדיברנו על שיטות הגיפור של הצמיג, מבנה הקוביות וחירוצן , השכבות השונות והחומרים מהם הן עשויות ועוד מגוון רחב של משתנים (שאני לא מבין בהם חצי דבר) שיוצרים הבדל של שמיים וארץ בין צמיג איכותי לאחד שאינו כזה.

להגיד שחומר הגלם זהה זה בעצם לא להגיד כלום. כמעט.

למעלה