משקל... מישו יודע מה המשקל הממוצע של "יציאה" של בוגר?
T Thanos New member 15/7/03 #2 יציאה? אם התכוונת לשתן אז זה אמור להיות קילו פלוס מינוס, כי שלפוחית השתן יכולה להכיל עד 1 ליטר. אם התכוונת לצואה או למשהו אחר, אין לי מושג.
יציאה? אם התכוונת לשתן אז זה אמור להיות קילו פלוס מינוס, כי שלפוחית השתן יכולה להכיל עד 1 ליטר. אם התכוונת לצואה או למשהו אחר, אין לי מושג.
2 2_be New member 15/7/03 #4 מממ... שתן- מתוך 150-180 ליטרים שעוברים ביום בכליות מופרשים בשתן 1%-2% - בממוצע ליטר שתן ביממה. צואה- נפח צואה של מעל ל-200 גרם אצל מבוגר נחשב כשלשול (אצל תינוקות מעל 10 גרם לכל ק"ג משקל גוף נחשב כשלשול).
מממ... שתן- מתוך 150-180 ליטרים שעוברים ביום בכליות מופרשים בשתן 1%-2% - בממוצע ליטר שתן ביממה. צואה- נפח צואה של מעל ל-200 גרם אצל מבוגר נחשב כשלשול (אצל תינוקות מעל 10 גרם לכל ק"ג משקל גוף נחשב כשלשול).
ר רפליקון New member 15/7/03 #5 והרשו לי להוסיף כי... שליש ממשקל היבש של הצואה הינם חיידקים.רק חומר למחשבה על כמות המיקרופלורה שיש לנו במעיים.
והרשו לי להוסיף כי... שליש ממשקל היבש של הצואה הינם חיידקים.רק חומר למחשבה על כמות המיקרופלורה שיש לנו במעיים.
1 1100F New member 15/7/03 #6 סתם הערה כשאת מתחילה תשובה בנושא הזה, אני לא בטוח שכדאי להתחיל אותה ב- "מממ..."