משקל מצאתי בבית את המשקל הבא. האם הוא שווה משהו? המשקל עובד כמו שצריך (בדקתי על כמה פריטים).
E emen New member 23/12/14 #1 משקל מצאתי בבית את המשקל הבא. האם הוא שווה משהו? המשקל עובד כמו שצריך (בדקתי על כמה פריטים).
ב בואו עננים New member 24/12/14 #2 הופס... יש לי בדיוק משקל כזה וגם אני הייתי רוצה לדעת עליו יותר תודה למי שיתן תשובות....
א אמנון אלבז New member מנהל 24/12/14 #4 משקל לדברי דואר משקל מאוד נפוץ, מיועד בעיקר לדברי דואר. בארץ לא ימצא הקונה למחיר שמוצע באי ביי
כ כ חיים New member 24/12/14 #5 כמו שאמנון כבר ציין זהו אכן משקל לדברי דואר , היה בשימוש בסניפי הדואר של "דואר ישראל". תוצרת חברת OHAUS האמריקאית המייצרת מלבד מאזניים גם משקולות. המחיר המצויין באמת מופרז לאור העובדה שהמשקל נפוץ מאד וגם אינו עומדבקריטריון של חפץ עתיק או ישן.
כמו שאמנון כבר ציין זהו אכן משקל לדברי דואר , היה בשימוש בסניפי הדואר של "דואר ישראל". תוצרת חברת OHAUS האמריקאית המייצרת מלבד מאזניים גם משקולות. המחיר המצויין באמת מופרז לאור העובדה שהמשקל נפוץ מאד וגם אינו עומדבקריטריון של חפץ עתיק או ישן.
B broadaxe New member 26/12/14 #6 לא עניין של מחיר מופרז מוצר שימושי-מקצועי שנמצא בייצור ושיווק מסחרי רגיל, זה מחיר לצרכן. לפיכך מיד שנייה מחירו צריך להיות בערך חצי (ראיתי את המשקלים האלה נמכרים גם בפחות).
לא עניין של מחיר מופרז מוצר שימושי-מקצועי שנמצא בייצור ושיווק מסחרי רגיל, זה מחיר לצרכן. לפיכך מיד שנייה מחירו צריך להיות בערך חצי (ראיתי את המשקלים האלה נמכרים גם בפחות).