משקל וגובה.

• פותח הנושא izikg
  • פורסם בתאריך

izikg

New member
משקל וגובה.

שלום מיכל. קודם כל ברכות על הפורום החדש. בהצלחה!!! יש לי שתי שאלות: שאלה ראשונה - בנושא תזונה גובהי הוא 1.82 ומשקלי 70 ואני בן 23. האם גובהי ומשקלי תואמים למה שהם צריכים להיות? שאלה שנייה - בנושא רוח משהו, הייתי אומר, יש לי תחושה כי האנשים הסובבים אותי, בין אם משפחתי היקרה, ובין אם חבריי מקנאים בי, ובחיי נישואיי. הקנאה הזו לדעתי הופכת למן אם אפשר לקרוא לזה ``עין הרע``. אני חושש. כולנו יודעים שקיים כזה דבר, אז מה את מציעה, האם זו פרנויה שלי, או שבאמת ישנה דרך כלשהי להעלים את זה ממני? תודה מראש, ומקווה שאכן קלעתי לעניין הפורום. ;-)

מישל 27

New member
איחוליי על פתיחת הפורום החדש

היי... בקשר לגובה ולמשקל שלך אן לי תשובה מה כן? ``עין רע``, כולנו יודעים שזה קיים אך לא כולנו מאמינים בכך! ``עין רע`` היא רק אמונה בלבד! היא משתרשת ברגע שאתה מאמין בה... תחשוב לרגע...ישנו אדם סביבך שאם הוא יחשוב על דבר מה בהקשר אליך זה יתקיים?...חהההההההה...לאיש אין כוחות כאלו!

morning star

New member
גובה ומשקל

שלום!! טווח המשקל הרצוי לגובה הוא כ-10 ק``ג פחות ממ``ס הסנטימטרים אחרי המטר הראשון. במקרה שלך כ-72 הוא המשקל הרצוי (כך ש-70 הוא גם מצויין). אצל נשים המצב לא שונה בהרבה. ישנו כמובן מבנה הגוף. לאנשים בעלי גוף רחב טבעי (קשה לפספס אותם) אשר בד``כ גם מסת שריריהם גדולה, המצב שונה לעומת הרגילים והשחיפים שבינינו. אך משקל אינו מעיד על תזונה נכונה בהכרח. יש לבדוק לפחות פעם בשנה בדיקת דם, לגלות עם אין יותר מדי שומנים, כולסטרול, שרמת הברזל תקינה וכו. שלך MS הנווד

michalm

New member
קנאת אדם.

שלום izikg. אני מודה לך על השתתפותך בפורום. אני חושבת שהעלית נושא מאוד מעניין שמסתובב ומעסיק אנשים רבים. אני קוראת למושג ``עין הרע`` שהוא שלילי בעיני, בשם אחר והוא ``קנאת אדם וצרות עין``. לצערי אנו חשופים למגע עם אנשים ולא בכוונה כל אחד מסוגל לחשוב כרצונו על כל אחד. אני לא יכולה להוכיח מדעית אם קיים או לא קיים אותו מושג שהעלית, אני יכולה רק לומר, שאם זה מה שאתה מרגיש, כנראה שזה קיים. מה שאני יכולה להמליץ בעצת מומחים, שפשוט יש טכניקה להגן עליך מאנשים. ואם נאמר, ``חיים ומוות בידי הלשון`` (שלמה המלך) הוסיף ואמר הרמב``ם: ``חיים ומוות בידי מחשבה תחילה ואח``כ בידי הלשון``. אנחנו לא יכולים לשלוט על הפה של האנשים. אנחנו לא יכולים לשלוט על המחשבה של האנשים, מה שאנחנו יכולים לעשות, זה רק להגן על עצמנו. ישנם אין ספור טכניקות לעשות את זה. יסלחו לי כל החילונים באתר, אבל קיימות ביהדות תפילות מיוחדות שאפשר להיעזר בהן על מנת לסדר את יכולת המחשבה שלנו ועל ידי כך להגן על עצמנו. מה שאני יכולה להציע זה כשאתה עומד בתוך מצב כזה, דמיין בעיני רוחך את המגן דוד. לפרטים נוספים אתה מוזמן לשלוח לי אימייל: [email protected]

למעלה