משקל וגובה...

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
משקל וגובה... ../images/Emo29.gif

אולי אתם יודעים איפה אפשר למצוא את הנוסחה שאומרת האם משקל נתון הוא המשקל הרצוי? (לפי גובה ומשקל, ואולי עוד נתון) BM משהו... יש טווח מסויים שמעליו (נדמה לי מעל 25) זאת השמנת יתר... אני אשמח אם מישהו ידע על מה אני מדברת... :) בשורות טובות, אסתי.

ST

New member
אגב... ../images/Emo29.gif

זה ב-Pound (ולא בק"ג) <1 ק"ג = 2.205 pound> וב-Feet (ולא במטר) <1 מטר = 3.281 feet>

גלי®

New member
מצאתי גם נוסחה :

משקל ----- < 27 גובה בריבוע (משקל חלקי גובה בריבוע ) אם תוצאת הנוסחה 27 ומעלה , האדם נחשב שמן ...

ST

New member
לא נורא.. גם אני... ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

ST

New member
תודה! ../images/Emo29.gif

אמנם זה לא מה שחיפשתי, אבל זה לא רע בכלל.. (רק שלפי זה, או שאני צריכה להיות נמוכה ב-20 ס"מ, או שאני צריכה להעלות בערך 10 ק"ג כדי להיות ב"משקל אופטימלי"... זה מאמת את מה שחשבתי...) באותה הזדמנות - יש משקל מינימלי שהצבא דורש לגיוס?.. כמו שבתרומת דם / מח עצם <לא זוכרת> אי אפשר לתרום אם נמצאים מתחת למשקל מסויים? בכל אופן, אני עדיין מחפשת את הדבר הזה... אני כמעט בטוחה שיש בשם של זה B ו-M (שאולי זה הגיוני כי נדמה לי שזה ר"ת של Basal Metabolism, אבל אני לא בטוחה) ראיתי את זה פעם באיזשהו עלון אבל זה היה לפני כמה שנים, ואני כבר לא זוכרת מה זה היה בדיוק... ושוב, תודה! בשורות טובות, אסתי.

ST

New member
אתם מהירים מדי בשבילי.... ../images/Emo29.gif

<חצי מהתגובה שלי לא רלוונטית...> המון המון תודה!!

למעלה