משקי חרות בית"ר :)

אוקיי.

דניאלה,תל חיי. דבר ראשון בית"ר דוגלת באידיאולוגיה ימנית,יכול מאוד להיות שמעו"ז בנימינה הספציפי לא דוגל בערכים אלה או דוגל ולא מחנך עליהם,לא פוסל שום דבר אני מעריך כל תנועה שנותנת משהו לחניכים שלה,אם זה ערכים ואם זה דעה פוליטית... יש דברים שהורסים את התנועה ואני יודע על חלק מהם ואני לא אמרתי שזה אתם ספציפית.בנתיים דיברתי רק טובות על המעו"ז ואני לא חושב שהתגובה שלך הייתה לעיניין. בקטע של הבית"רים בבית"ר בנימינה מהווים מופת לכל החניכים שלהם אני לא הגיב מ2 סיבות,1.לא הייתי שם זמן רב ואני לא רוצה לומר כלום כי אולי דברים השתנו,2.על שתי רצחים דיברה התורה,רצח אדם והלבנת פניו ברבים...אם תרצי תשלחי הודעה אני אשמח לדסקס איתך בנושא זה... אני אישית לא מאמין בארץ ישראל השלמה כי זה דבר שלא אפשרי בימים אלה אבל אני גם לא מאמין שיהיה את חצי ארץ ישראל של היום... לא אמרתי שבית"ר עושה סלקציות כי יש הרבה שהם רק בגלל חברים ויש שבגלל הדעה ויש כי אין להם מה לעשות בבית ובשעות של בית"ר לא משודר פוקימון... לא הצבעתי ליברמן,הוא ימני מידיי וכל מי שקיצוני יותר מידיי יפול,קיצוניות לא טוב בימין ובשמאל...תראי דניאלה את אומרת שאנשים כמוני לא יודעים לפרגן וכו?!לא מעניין אותי מה שאת חושבת כי אני יודע מה נכון בשבילי(מה שרואים מבפנים לא תמיד רואים מבחוץ...) אם לא הבנת אני לא בתנועה ואם כל הכבוד אני מעדיף ללמוד על הפוליטיקה ולא על המשחקי חברה שלכם,אם הייתה פעילו מעניינת שלומדים מימנה בכיף,מידיי פעם גם את זה אני שואל...אבל עזבי,לך אמרו להכנס לפורום ולהכנס ביוני אז עשית את זה בדקה וחצי שהייתה לך... ועכשיו לקטע של הויכוחים,איפה ראית ויכויחים לעזאזל?!באתי לטובתכם ריבונו של עולם!?אם היית קוראת את מה שכתבתי כמו שצריך והיית אומרת לי פה ופה לא הייתה בסדר הייתי מקבל את זה כביקורת בונה ואפילו מתנצל,ביקורת הורסת אני לא מוכן לקבל... אני חיי עם דעות שונות ועובד עם אנשים שהם בצופים בנוער ואנחנו חיים בשלום תאמיני לי...שהייתי בבית"ר הייתי בכיתה של 1 בית"רי(אני) 11 צופים ועוד 6 מכבי...קשה אבל מסתדרים... ועכשיו בקשה אישית,אם את רוצה לדבר על זה יש לך ת'מסנג'ר שלי יש לך ת'טלפון שלי,הפורום זה לא מקום לדיבורים כי שזה בא באחד על אחד זה ישיר שזה בא בפורום זה פוזות והגנה על כבוד...

גרושקית

New member
יוני אתה באמת שרוט....

מי דיבר אליך?!?!? דיברתי אל עודד!!! אני חולה עלייך סוווף... צפה טלפון בהול ממני....

אם את אומרת שהגבת לעודד

ולא ליוני אז את צריכה דחוף ללמוד לשרשר הודעות...

...

זה נפתר ביני לבניה בשיחת טלפון,הייתה אי הבנה ועכשיו הכל טוב...לפחות בקטע שלי ושלה לא יודע מה עוד...סוף שבוע נעים לכולם...

למעלה