משקי חרות בית"ר :)

משקי חרות בית"ר :)

נחלת זבוטנסקי.... נחלת ז'בוטינסקי היה מושב אשר התמזג במשך השנים לתוך בנימינה. את המושב הקים גרעין מתיישבים של תנועת בית"ר ופלוגות הגיוס שלה. גרעין זה הקים בשנת 1939 מושב בשם "תל צור" באזור זכרון יעקב. ב-1940 הועתק המושב לאזור מבצר שוני, היכן ששכן מחנה של מחתרת האצ"ל. צורת היישוב הייתה בדגם "חומה ומגדל". בשנת 1944 הועתק המושב שוב, סמוך לבנימינה. אז גם הוסב שמו ל"נחלת ז'בוטינסקי", על שם זאב ז'בוטינסקי, מנהיג תנועתם שנפטר ב-1940. בשנות ה-80 סופח המושב לבנימינה. כיום יש ביישוב רחוב בעל שם זה. כידוע לכולנו בבנימינה יש מעו"ז אבל צריך יותר למשוך אותו לאידיולגיה של התנועה ולא למקום אחר!!!

אין לך סיבה להתעלם!!

כי את ידועת שזה נכון!!!! צר לי לאכזב אותך אבל כולם יודעים אתזה ואמרתי את המשפט הזה בהכי פחות בוטות כדי לא לפגוע אני אומר מה שאני חושב ומרגיש כמוני גם רוב התנועה!

ואף אחד לא בא נגדך!

אני גם חושבת שאתם צודקים.. אנחנו צכים להיות כמו כל תנועה.. נותים או נוטים.. ימינה... אבל אין מה לעשותתת אנחנו לא עוד הרבה זמן בתנועה.. לפחות אני.. אז אין לכם מה לדאוג!.. מעו"ז בנימינה שנה הבאה יהיה ימני.. נראה לי..

../images/Emo45.gif עודד צודק!!

חחח... הוא אמר לי לכתוב את זה

MS6

New member
נחלת ז'בוטינסקי....

רבים ומפורסמים גדלו בשכונה הזאת, שנחשבה בעבר למעו"ז בית"ר מובהק. בין השאר גדלו בה בית"רים לשעבר כמו אהוד אולמרט וזאב בוים.

Eliavzz

New member
שכמו שכולנו יודעים שהם לא כל כך

בית"רים.. או ליתר דיוק הם בכלל לא בית"רים ובכלל לא קרובים לזה..

חשוב לזכור

שבאיזור המרכז מאוד קשה למשוך נוער ימני,ההורים ברובם מעדיפים או תנועה בלי אידיולוגיה פוליטית(מה שנמצא אצלנו בצופים) והרבה מעדיפים גם את התנועות השמאלניות(נוער עובד) יש את הנוער הדתי שבד"כ ימני אבל אי אפשר להתחרות עליו כאשר יש את בני עקיבא...בקיצר שזה לא מזיז לתחת שלך אתה תהיה שמאלני,שזה על בשרך אתה תיהיה ימני...אני רוצה לראות קן של נוער עובד על הקו הירוק...

יוני!!!

בשום מקום לא קשה למצוא אנשים שיגויסו לתנועה !!! כי רוב העם עדין נחשב ימני אז בכל מקום אפשר לפתוח מעו"ז!! והורים ירצו לשלוח את הילדים שלהם לאן שילדים ירצו אם הם יראו את זה שהילדים שלהם ירצו !! וואלה אצלכם אפשר לעשות מעו"ז בית"ר נורמלי אבל לצערנו זה לא ככה! המעו"ז שלכם לדעת רבים מאוד מבייש את התנועה ועם לא היו אנשים כמו אסף ריקי ורוני אני לא ידוע מה אני הייתי חושב על המעו"ז כי הם מציגים את העמדות של התנועה לא כמו רוב השאר! ואל הבנתי מה אתה רוצה מה אני קשור לשמאל? אני ימני ברוך השםם אבל לא מדברים על בית"ר כעל תנועה ימנית אלא על האידיולגיה שלה אני לא חושב שבית"ר ימנית בית"ר היא תנועה אידיולגית אין לה שום מפלגה!! נקודה למחשבה!

רוב העם עדיין ימני?

רוצה עוד ביקור בבנימינה? כל מטר שזזת בבנימינה כשהלנו לאורך הכביש אתה ישר איזה שמלאנים איכס איכס או שהזכרון שלך לא עובד משהו? אני לא אומרת שאנחנו שמלאנים, אני אומרת שיש בזה הגיון גדול מאוד שלא ניהיה ימניים כמו אנשים שהחינוך בעיר\יישוב\בית ספר\ משפחה היה ימני.

באמת?

חשבתי שבנימינה זה שם שני לישראל. מה שניסיתי להגיד זה שבבנימינה דעת הרוב נוטה קצת משלכם. יש המון דוגמאות שלא, אבל יש גם המון ואפילו יותר שכן. לפחות מהדור שלי\ שלנו. אבל זה כל כך לא משנה, כי כל פעם אתם חופרים בזה וזה באמת חסר טעם. אולי די עם זה? אנחנו (לפחות אני) הפסקנו לכתוב כאן בפורום כל מיני דברים, אז למה להעלות שוב? אם יש משהו שרוצים להגיד למישהו ספציפי תעשו את זה ואל תיתחבאו מאחורי הפורום ותיגררו תגובות לא רצויות.

MS6

New member
אני לא מסכים איתך...

איך אתה מסביר שבפתח תקווה יש מעו"ז נהדר? איך אתה מסביר שהיו 3 מעו"זים בראשון לציון.. עזוב את זה, במעוזי שמאל כמו הרצליה וחיפה היו מעו"זים לא רעים בכלל. השאלה היא איך אתה מייחצן את זה...

...

דבר ראשון 66% שמאל בכנסת...איפה הרוב הימני?!תספר סיפורי אכזבה...לא במרכז ובצפון... דבר שני,בפ"ת יש מעו"ז נהדר מ2 סיבות,מגוון רחב של אנשים(פ"ת כפולה במספר האנשים ולכן יש בכל מקום שכבות שונות)דבר שני הם גם התחילו מאפס,הם פשוט האמינו שיצליחו להשריר אידיולוגיה... דבר שלישי,אני לא אומר שאני שמאלני,להפך-אני ימני.ואני לא אומר שצריך לוותר,רק ציינתי עובדה ולא אמרתי שזו סיבה לוותר-להפך!זה אתגר גדול שצריך לעמוד בו ולעשות אותו בדרך הנכונה... חוץ מיזה אם הייתי שמאלני מה הייתי עושה פה עם אני לא חבר בית"ר?!

אוקייייי

פתח תקווה קצת הרבה יותר מפי שתיים מבנימינה. "אם הייתי שמאלני מה הייתי עושה פה עם אני לא חבר בית"ר?!" למה יש לי הרגשה שאתה לא חבר בית"ר? ואם אני טועה בבן אדם אני באמת מצטערת.

...

"אם הייתי שמאלני מה הייתי עושה פה עם אני לא חבר בית"ר?!" למה יש לי הרגשה שאתה לא חבר בית"ר? אם הייתי שמאלני,מה הייתי עושה פה אם אני לא חבר בבית"ר?! מנוסח יותר טוב?!בקיצור אמרתי שאני לא בבית"ר אז הסיבה היחידה שלי להיות פה זה דעות ימניות... פשוט חזרת אחרי אם לא שמת לב....:S

אז

זה כן אתה. הזוי. מה אתה עושה בפורום בית"ר?! טוב אל תענה. באמת שאני לא מתכוונת לפתוח דיון איתך. אתה יכול לתאר לעצמך למה.

גרושקית

New member
חדל התלהבות מותק...

מה אתה יודע על טובתו של מעו"ז בנימינה? על טובת התנועה כולה? (יש דברים אחרים שהורסים את התנועה הזאת אבל לא אמשיך כי גם ככה יחסמו את זה...) בית"ר- היא לא פוליטיקה והיא לא ימין! היא מושתת על המון ערכים שלא קשורים כלל לכל דעה פוליטית שהיא... הבית"רים בבית"ר בנימינה מהווים מופת לכל החניכים שלהם! גם אם הם לא מאמינים בכל ליבם בארץ ישראל השלמה, יש בהם הרבה יותר ממה שיש להרבה חבר'ה שיצא לי לפגוש בבית"ר בשלוש שנים האחרונות... ממתי בית"ר עושה סלקציה? אם לא הצבעת ליברמן בבחירות האחרונות אתה לא יכול להיות חלק מהתנועה? אם לא הפגנת לטובת ביבי אז לך לנוער העובד? פשוט חבל, חבל שבגלל אנשים (כמוך) שלא יודעים לפרגן לקולגות שלהם על העבודה החינוכית הנפלאה שהם עושים- הם עוד עלולים לעזוב... במקום להתעסק באיזה פעילות אתם עושים במעו"זים ואיזה יום התרמה עשיתם לאחרונה (דברים אקטיביסטיים חשובים ביותר) אתה בוחר להתקע על דברים שוליים כמו פוליטיקה... כל הוויכוח הזה בין שני הצדדים- קטנוני, ילדותי ובכלל לא רלוונטי... שיהיה יום מצויין, מקווה שתלמדו לחיות עם דעות שונות ולעבוד ביחד. ובנימינה, אהובים שלי- אין כמוכם בעולם! דניאלה

למעלה