משקיפה מהצד על החיים

משקיפה מהצד על החיים

מסתכלת סביבי ורואה חלק כבר בעיצומו של פרק א´ אחרים בתחילתו יש שכבר סגרו מזמן פרק זה ועברו לפרק ב´ מאושר ויש כאלה שהחיים ערבבו להם את פרק א´ עם פרק ב´ והשמחה רבה ונראה שמסביב כולם אוהבים וכואבים מתחתנים מתגרשים ילדים אכזבות ו...... ואני, אני כאילו תקועה בפרולוג משקיפה לי מהצד נוגסת נגיסות קטנות מהחיים טועמת כמויות זעומות מהאהבה כמו ציפור מלקטת פרורים.. ודי... רוצה לטרוף ולבלוע רוצה הכל ומהר לגמוע רוצה לאהוב בענק גם אם המחיר יהיה יקר אז מה אתם אומרים חברי המלומדים? ללחוץ על הגז? להעביר הילוך? לשחרר את הקלץ ו.... לעוף ואולי לדלג על הכל ולקפוץ ישר לאפילוג? זהו,הוצאתי קיטור שיחררתי אדים מקווה לימים אחרים וטובים תודה על ההקשבה אשמח לקבל את תגובותיכם סינ דרלה ברגע של מונולוג

תבור.

New member
תגובה למונולוג

ללחוץ על הגז או להעביר הילוך לא תמיד עוזר וגם הקלץ לפעמים נתקע המערכת די מסובכת ודי תלויה במזל בגורל ועוד בכל אופן צריך לנסות ליהנות מהיש והעיקר לא להמתין לנסיך על הסוס הלבן...

תודה תבור על תשומת הלב../images/Emo39.gif

וסינ דרלה כבר מזמן לא מחכה לנסיך רק למישהו שיואהב אותה כמו שהיא אותו יש דבר כזה בכלל?

yog 10

New member
סינדרלה יקירתי.. ללחוץ על הגז פרושו

לא להסתפק יותר בפרורים

חומד, אל תעשי לך את זה...

שום דבר איננו כמו שהוא נראה "כולם" - מי הם כולם???? גם את, כן... את! חלק מה"כולם" הזה את לא "תקועה" בשום שלב, את רק צריכה לפתוח את העיניים ולהבין שאת זורמת בנתיב שלך בקצב שלך ואלי "כולם" מרגישים תקועים עם העבודה, חתונה, ילדים, שגרה ומסתכלים עלייך בקנאה - שאת עוד יכולה להחור... להתחיל במקום טוב יותר נבון יותר, מחושב יותר... שאת עשית ה-מ-ו-ן לעצמך ועכשיו זה הזמן להתחבר את תרגישי "תקועה" זו תהיה נבואה שמגשימה את עצמה תנשמי עמוק תחייכיו.... קדימה מרש...

אוווופססס תיקונים:

ואלי= ואולי להחור=לבחור תחייכיו=תחייכי ו.. דינה.מית נצלת

כן דינ מיט גם על הנקודה הזו חשבתי

ואת יודעת מה הצגת את כל יפה אימצתי בשניה תודה סינ דרלה לוקחת נשימה עמוקה

תבור.

New member
נשימה טובה

וואלה קיבלת כאן עצות "זהב" ובחינם דרך אגב מה משמעות הרווח בין סינ ל דרלה ???

אפשר לומר לך לאט. קחי את הקצב שלך

תהני מהדרך. אפשר לומר לך חבל על הזמן. אם את רוצה אז צריך לעשות. אפשר גם וגם. בכל מקרה לא להסתכל על אחרים או על מילות תמיכה כמו "אחותי בקצב שלך". לפעמים צריך לעשות. לגרום לדברים לקרות. יש מספר דרכים ללחוץ על הגז: אפשר ללכת לריקודי עם. לצוד בחור שנראה לבד. לשיר לו באוזן I Never leave you .... ... אפשר למצוא יזיז נחמד,להשאר בבית ולקבל תמיכה מורלית .... אפשר שסינדרלה תחכה בבית מול האינטרנט שיבוא הנסיך. ...... אפשר לנסות, בין כל הפעילויות, שיהיו פעילויות חברתיות. לפגוש אנשים מעניינים לא לדלג, לא לקפוץ, לא לעוף.... ללכת קדימה. שימי פודרה, תעשי גבות, שחי, שפם.... ואל תשכחי זקן! דניאל

האמן לי דניאל.......

את הכל כמעט עשיתי הייתי ניסיתי מיציתי חוץ אולי מריקודי עם אתה חושב ששם התשובה?
בכל מקרה תודה על התגובה וכל מה שנכתב לא נכתב מתוך יאוש אלא רק מתוך נסיון להבין את עצמי כנראה סינ דרלה עם הפנים קדימה

אטיוד5

Active member
הפתרון שלי היה לנסוע לחו"ל.

רק שהייתי אז צעיר ממך ב- 7 שנים.

העיקר הוא שיש לך XL...

...הונדה XL...התכוונתי, אחלה דגם שבעולם...
נ.ב. השנה יצא דגם XXL...משו משו...

כל מתולתלת רוצה שיער חלק

זו עם השדיים הגדולים רוצה אגסיים . זו שרווקה רוצה איש קבוע והנשואה כמהה לחופש הבחירה. המתבגרים רוצים להיות גדולים ובני החמישים מתים להיות שוב בני שלושים. אנשים רוצים את מה שנמצא אצל השכן אבל הדשא שם לא ירוק יותר. אז תסתכלי על מה שיש בגינה שלך כדבר הכי נכון וטוב ומתאים לך עכשיו. ואם המצב לא מתאים לך- הבחירה היא לגמרי שלך לשנות אותו. אני לא מבינה במכונאות רכב כלום. אבל מבינה קצת בחיים. קחי את מה שיש לך היום אל תחפשי מה אין לך בחיים אלא מה כן יש לך. אל תדלגי על חלקים של החיים שלך בקצב שלך. יש לי אחות, שעשתה הכל הפוך בחיים קודם התחתנה וילדות והתגרשה אחר כך ועכשיו בגיל 40+ מסיימת למודי משפטים באוניברסיטה. הפוך מהמעגל המקובל-אז מה? והייתה לי חברה שחגגה חופשי עד גיל 39 ואז התחתנה פתאום אפחד לא האמין שזה יצליח לה וגם עברה לגור בקיבוץ שלו, התל אביבית המושבעת עזבה קריירה רצינית בשביל להיות מרכזת וועדת בריאות. עם קצת עזרה רפואית גם ילדה שני ילדים. אז גם הרכבת שלה נסעה הפוך בתחנות החיים. אבל היא לא הפסידה כלום. רכבות החיים נוסעות איך שאת תובילי אותן תבחרי אבל רק את מה שמתאים ונכון לך. וחוץ מזה סינדרלה צריכה דלעת ולא רכבת בכלל.

אחותו...

מותר לאמץ כמה משפטים שלך? "הרכבת שלה נסעה הפוך בתחנות החיים" רכבות החיים נוסעות איך שאת תובילי אותן" זה בסדר? אפשר לאמץ? אוהבת את המילים שלך ענת

שייקספרית יקרה

קודם כל תודה על כל מילות החוכמה ועל תשומת הלב בכלל ברור לי לחלוטין שהדשא של השכנים לא ירוק יותר ואני לא רוצה מה שיש לאחרים וכל יום אני עושה החלטות טובות וטובות פחות ובחירות מוצלחות ומוצלחות פחות הרי חיה אני בתוך עמי ומבט אחד מסביב מבהיר לי שחיים שלי נמצאים במקום הרבה יותר טוב משל אחרים אבל למרות כל הידיעה והחוכמה שבאה עם הגיל (מסתבר) ולמרות קריירה ועצמאות שהן רק שלי הייתי רוצה למצוא קצת שקט קצת נחמה באהבה (ואני לא מדברת רק על בעל וילדים) זוגיות אמיתית, לעבור איתה יחד את החיים. ואת יודעת מה? אימצתי את הדלעת (רכבת) שנוסעת הפוך בתחנות החיים. המון המון תודה!

למעלה