משקוף עם טרמיטים

פולספגן

New member
משקוף עם טרמיטים

לפני שנה בנינו קיר עם דלת לאחרונה הבחנתי בנסורת לרגלי המשקוף, ובחורים קטנים לאורך כל הלייסט שמקיף את המשקוף. מכיוון שכל הזמן נוצרת נסורת חדשה אני מבינה שיש חרקים שם. האם לרסס? להחליף את הלייסט? אשמח לכל עצה - תודה

פולספגן

New member
תודה, אבל זה רק בלייסט הזה

ולא בשאר המשקופים (זה משקוף חדש בקיר חדש שבנינו כל השאר ישנים). אני חוששת מריסוס כללי כי יש לנו 3 תינוקות שמלקקים כל דבר. חשבתי על טיפול מקומי (אני יודעת שיש תרסיס או משהו כזה) מה דעתך?

תקראי מה רשר כתב. מהר להביא מדביר!

תולעי עץ לא שמעו על שום תרסיס. ותמצאי אחד עם רשיון!!! תעשי גוגל ותמצאי את רשימת המדבירים עם רשיון של משרד הבריאות (או משרד ממשלתי אחר, לא זוכרת איזה. קיימת רשימה כזו) ויש היום כאלה שעובדים עם חומרים יותר ירוקים ופחות רעילים. לא מבינה הרבה בהדברות, אבל כן מבינה במהירות שבא תמצאי את כל העץ שלך בבית נגוע.

רשר

Well-known member
מנהל
זו גם דעתי

אך ההיתי ממליץ לפרק את הלייסט ולהוציא מהבית - אולי בזה יגמר הסיפור

בינא

Member
לא צריך לרסס כלום. החומרים מוזרקים לתוך העץ

אין שום חשש לפגיעה בילדים אם עובדים עם מדבירים עם רישיון כי הם אמונים על עבודתם וינקטו בכל אמצעי הזהירות והמניעה האפשריים למנוע פגיעות. לא כל תולעת עץ זה טרמיטים. יכול להיות שקיבלתם את הדלת החדשה עם ההלבשות נגועות והתולעים פשוט עברו לשם. במקרה הכי קיצוני, מפרקים הכל ומחליפים בחדש, אבל לא לפני שמדבירים את הנגע!

פולספגן

New member
../images/Emo51.gif רבה לכל העונים

בינתיים פרקתי את הלייסט ואקח את זה לחנות לחומרי בניה ונשמע את דעתם מה לעשות. מה דעתכם על כך? האם אפשר לסמוך עליהם?

פולספגן

New member
כן

לפי מה שהוסבר לי זה הליקטוס‬, שהוא החרק שתקף את הליסטים ולליקטוס קשה לתקוף עץ צבוע..

פיטנגו4

New member
מוסמך ! בקשי רשיון

זה לא בושה לבקש שיוכיח שהוא מוסמך. זה משום שיש הרבה חאפרים שמספרים שהם מורשים. בחרי מדביר מוסמך עם גישה "ירוקה" ומינימום-עד-0 שימוש בזרחנים אורגניים, בעיקר אם יש בבית נשים הרות או תינוקות.

למעלה