משקולות חופשיות עם כמה כדאי להתחיל דד ליפט? 3.5 ק"ג נשמע הגיוני? תודה!
R Ronnie O New member 8/8/13 #1 משקולות חופשיות עם כמה כדאי להתחיל דד ליפט? 3.5 ק"ג נשמע הגיוני? תודה!
ה הבן של קנגה New member 8/8/13 #3 להתחיל עם המשקל המתאים לך. מחד שיאתגר מאידך שיאפשר ביצוע עם טכניקה נכונה. כמה? זה אישי ובלי לראות את ביצועייך בתרגיל אין אפשרות לתת תשובה
להתחיל עם המשקל המתאים לך. מחד שיאתגר מאידך שיאפשר ביצוע עם טכניקה נכונה. כמה? זה אישי ובלי לראות את ביצועייך בתרגיל אין אפשרות לתת תשובה
R Ronnie O New member 9/8/13 #4 אז ללכת לחנות ו"למדוד" משקולות? יש לי הרגשה שכמה אנשים יהנו מהנוף המממ...
ה הבן של קנגה New member 9/8/13 #5 זו בהחלט אפשרות אפשרות אחרת: ללכת לחדר כושר לאימון ניסיון ולבדוק. אפשר גם: להתחיל ממשקל שנראה לך קל ומשם להתקדם.
זו בהחלט אפשרות אפשרות אחרת: ללכת לחדר כושר לאימון ניסיון ולבדוק. אפשר גם: להתחיל ממשקל שנראה לך קל ומשם להתקדם.
M MidNight Flame New member 10/8/13 #6 בעיקרון זה משהו שהייתי מעדיף שיבוצע עם מוט מי לימד אותך לבצע? אם לימדו אותך, את אמורה לדעת פחות או יותר איפה את עומדת מבחינת משקלים. אם לא, אולי יש מקום ללמוד יסודות עם מאמן לפני שאת יוצאת לדרך לבד ומוציאה כסף על משקולות...
בעיקרון זה משהו שהייתי מעדיף שיבוצע עם מוט מי לימד אותך לבצע? אם לימדו אותך, את אמורה לדעת פחות או יותר איפה את עומדת מבחינת משקלים. אם לא, אולי יש מקום ללמוד יסודות עם מאמן לפני שאת יוצאת לדרך לבד ומוציאה כסף על משקולות...
R Ronnie O New member 25/8/13 #7 אף אחד מוסמך לא לימד אותי ואני לא הולכת לחדר כושר אני עושה כושר בבית ובחוץ