משקה הבית?

n i v1

New member
משקה הבית?

אני צריך לבחור מה להגיש כמשקה הבית במקום שאני מברמן בו. מה אתם מציעים??

D r a m b u i e

New member
לגבולין 12 ../images/Emo13.gif!

סתם, ברוב המקרים בעל הבית בוחר את זה, כי זה תלוי במרכיבים שהוא מקבל בזול. זה אמור להיות קוקטייל, או קוקטייל עם טוויסט קטן... תציע לו קוקטייל שאתה אוהב ואתה יודע שהרכיבים בו זולים.

egavish

New member
אם זה יהיה שמקה הבית- המקום

יפשוט רגל במהירות גבוהה יותר משאט של קוארבו

../images/Emo6.gif אבל לפחות נהנה ממנו

תקופה קצרה. בגורדון אין, צ'ייסר של ג'יימיסון על חצי גינס ב 10 שקלים בערך

MidNight Flame

New member
קיפריישקה / דאקירי מה שחשוב ש...

זה יהיה במכונה של ברד! ישראלים מתים על זה...

צ'ייסר ג'יימיסון על חצי ליטר גינס

תן לשניהם ביחד מחיר אטרקטיבי. אה, ואם זה קורה אז תגיד לי איפה אתה עובד

כן, גם אני חושב ../images/Emo13.gif

אבל מה אכפת לי לשאול, להיות בטוח.... אם יש מקום בארץ שמחזיק בקבוק של ה 12 המיוחד, אני הולך לטעום

siete

New member
קוקטייל כמובן?

תמציא איזה קוקטייל יחודי עם איזשהו מרכיב שבד"כ אין בקוקטיילים (כך שיהיה קשה לחקות אותו). למשל סירופ מייפל, דבש, מי ורדים. פשוט משהו שהוא נדיר בבר. שאנשים יזכרו אותו, וידעו שאם הם רוצים כזה, הם צריכים להגיע אליך.

D r a m b u i e

New member
רגע, רגע

לא אמרתי כלום, רק הצעתי שהוא יהיה משקה הבית, לא שתיתי אותו בשום מקום בארץ!!! מצטער על ההטעייה...

siete

New member
צודק ב%100

ברמן הוא בדיוק מוכר סמים - רק שיש לו רשיון. וכדאי תמיד לזכור את זה.

כמובן, כמו שמלווין יודול

(ג'ק ניקולסון) אומר ב As Good As It Gets (תודה ל imdb שסיפקו לי מקום למצוא את הציטוט המדויק) :
Well, it's not right to go into details, but I said the wrong thing. Whereas if I hadn't, I could be in bed right now with a woman who, if you make her laugh, you got a life. Instead I'm here with you. No offense, but a moron pushing the last legal drug.​

adamfbs

New member
אכן כן.

סרט לא רע בכלל. גם שוקולד הם סם. אולי השורה הייתה צריכה ללכת משהו כמו: No offence, but a moron pushing the last good legal drug.

למעלה