אני לא נורמאלי..כי נורמאלי זה משעמם
תקשיבו, ברור שמנוחה זה חלק קריטי בספורט, ואם תסתכלו אחורה אמרתי ש-8 שעות שינה ביום זה חובה. תבינו, המחלה העיקרית של העולם המערבי כיום היא השמנת יתר, כי זה מנגנון של הגוף, לאגור שומן למקרה של מצוקה. אז לא, לא תמיד צריך להקשיב לגוף. ונכון, אמרתי שהגוף מגיע לתוצאות הכי טובות כשהוא מגיע לקצה היכולת, אני מסכים שטעיתי בצורה בה תיארתי את זה. הכוונה שלי הייתה בזמן האימון בלבד!!!! אין שום צורך, ולהיפך, אסור להביא את הגוף לקצה היכולת שלו מבחינה תקופתית, כלומר לחרוג מסרגל מאמצים ולהגזים בכמות האימונים שעוברים בשבוע או בחודש!!!!!! ושוב, כן, הגוף יבנה הכי טוב על קצה היכולת שלו, אבל אין פה אחד שיכול לדעת מהי היכולת המקסימלית של הגוף, ובכך לעבור את היכולת המקסימלית ולגרום לעצמו לנקים, בעיקר בעצמות ורצועות בצורה של שברי מאמץ ודלקות! לכל מי שקרא את מה שרשמתי לפני זה והאמין, זה נכון, אבל תבינו שההגעה לקצה היכולת מבלי להקשיב לגוף הייתה מיועדת רק לאימון עצמו בלבד, כהתייחסות לתקופת זמן של שעות, לא שבועות או חודשים! וככה לסיכום להבהיר את הדברים, בזמן האימון, תתאמנו כאילו אין מחר ותתנו הכל, אבל באמת הכל. את מספר הפעמים בשבוע שאתם עושים תחשבו מראש, רצוי כמו שציינתי כבר שיהיה הפסקה של 48 שעות בין אימון לאימון, שילוב של תזונה נכונה ושינה. ועכשיו, תוך כדי שאני רושם את זה, אני נזכר שבעצם בהודעה הראשונה שלי שהייתה קשורה בכלל לנושא הדיון הזה ציינתי את חשיבות התזונה המנוחה והשינה (הרבה לפני שהתחלנו לדבר על אימונים) ואני מופתא איך לא קראתם את זה אבל למרות זאת התאמצתם לקטול אותי. תפסיקו לקחת את מה שאני רושם ולחפש איך לסטור את זה, זאת לא הסיבה לכך שאני כותב את מה שאני כותב. די עם לחזור על צבא ועל זה שצריך לעשות מסעות, לא אמרתי את זה ולא דחפתי אף אחד לרוץ 10 ק"מ עם שקי חול על הגב. אבל כן, הכל בראש וזה דבר שקיים הרבה לפני ישראל וצה"ל, וכן צריך להתאמן על מקסימום ועל קצה היכולת (באימון למי שעדיין לא הבין), וכן גם ממחלות מתאוששים ומבריאים, וגם זה בראש.