קודם כל אחלה בחירה...
כולם משקאות איכותיים, נתחיל מההתחלה:
בייליס - אייריש קרים (כמו שאתה בטח רואה על התווית). ליקר על בסיס וויסקי אירי מתוסף שמנת שוקולד ווניל
דנזקה - וודקה מדנמרק, הרבה על וודקה אין מה להרחיב
דרמבוי - הליקר האהוב עליי, ליקר על בסיס וויסקי בתוספת דבש ועשבי תיבול
גראנד מרנייה - גם הוא מאוד אהוב עליי ליקר תפוזים על בסיס קוניאק עכשיו לקוקטיילים: הקוקטייל הראשון שעולה לי לראש הוא ראסטי נייל: תמצא בבית וויסקי סקוטי ותיקח מנה של וויסקי וחצי מנה של דרמבוי והנה לך ראסטי נייל קוקטייל שני: תשיג קלואה, ותוכל להכין B52, שמורכב מליקר קפה, אייריש קרים וליקר תפוזים קוקטייל שלישי: הפלה, במקור מכינים אותו עם קוואנטרו, אבל אתה יכול להשתמש בגראנד מרנייה, אז זה הולך ככה: גראנד מרניה עד סוף השוט, דש אייריש קרים ודש גרנדין קוקטייל רביעי: סייד קאר, תשיג ברנדי ויש לך עוד קוקטייל, מנה וחצי ברנדי, מנה של גראנד מרנייה וחצי מנת לימון, מוגש בכוס קוקטייל קוקטייל חמישי: אם אתה כבר מביא ליקר קפה
, אז ככה יש לך רוסי שחור שזה מנה של וודקה וחצי מנה ליקר קפה, או מנה וודקה, חצי ליקר קפה ומנת שמנת (רוסי לבן) קוקטיילים על בסיס וודקה: Screw Driver - מנה וחצי וודקה ומיץ תפוזים עד הסוף (הייבול) Moscow Mule - מנה וחצי וודקה ג'ינג'ר אייל (הייבול) בלאדי מרי - (לא יודע עד כמה מדבר אלייך, כי לדעתי הוא מדבר רק לחובבי מיץ עגבניות) מנה וחצי וודקה, מיץ עגבניות עד הסוף, מלח סלרי, פלפל שחור, טבסקו ווסטרשייר (רוטב לבשר) סאן פרנסיסקו - עושים עם ג'ין, אבל נתקלתי בלא מעט אנשים שאוהבים על בסיס וודקה, מנה וחצי וודקה, תפוזים כמעט עד הסוף ודש גרנדין Solty Dog - מנה וחצי וודקה ומיץ אשכוליות עד הסוף, נהוג לקשט עם כתר מלח סי בריז - מנה וחצי וודקה, מיץ אוכמניות ואשכוליות עד הסוף כמובן שיש עוד המון קוקטיילים, ואני רשמתי לך כאן את הנפוצים שעולים לי לראש כרגע, מכיוון שיש לך בקבוקים חדשים, הייתי ממליץ לך להיות יצירתי לחשוב על שילובים בעצמך, בהצלחה קובי