משקאות לחתונה

yandy

New member
משקאות לחתונה

אני מתחתן בקרוב, ומבקש לשדרג את הבר הקיים מבקש לדעת 1. אילו משקאות הכי כדאי לקנות 2. איפה הכי זול (חוץ מהדיוטי פרי) 3. כמה בערך צריך ל 350 אורחים (מתוכם בערך 100 שתיינים...) תודה

marsala

New member
מזל טוב

עכשיו,שאלה כמו איזה משקאות הכי כדאי לקנות,איך עונים עליה? אין לנו מושג מה למה וכמה אתה שותה. איפה הכי זול? אז ספר לחברים איפה אתה גר ושוב,אילו משקאות אתה שותה בד'כ. ולמאה השתיינים אפשר להציע בר בסיסי וטוב עם איש/אשה מיומנים במזיגה ,וכולם מבסוטים. שיהיה בכיף, מוש

1טלינה

New member
הכל תלוי בתקציב ובאופי האורחים

על תקציב מינימלי הייתי הולכת על: לצעירים- בקבוק סמירנוף 3 ליטר (עם פומפה) 3 ארגזי רד בול 1 ייגרמייסטר 1 בקבוק ויסקי פשוט (ג'וני ווקר רד לייבל לדוגמא) למבוגרים- 5 בקבוקי מרטיני ביאנקו 1 בקבוק רמזוטי 1 בקבוק ויסקי בינוני (שיבאס, ג'וני בלאק לייבל וכד') על תקציב גבוה יותר הייתה מוסיפה: 2 בקבוקי דרמבויי (נשים מתות עליו) 2 בקבוקי טקילה (קוארבו, אולמקה וכד') 3 בקבוקי סינגל מאלט שונים (הייתי ממליצה על לגבולין, בואומור ולפרוייג) אם אין בעיות כשרות (ותקציב) הייתי מוסיפה: 2 בקבוקי קוניאק לפחות בדרגת VSOP 1 בקבוק בנדיקטין 1 בקבוק גרנד מרינייה אדום 5 בקבוקי שמפניה 1 בקבוק ארמניאק הכי חשוב - הכן מישהו מטעמך שיפקח על המשקאות ודאג לקבל בחזרה את כל מה שנשאר. מזל טוב.

למעלה