משקאות איזוטונים....

לירוןE

New member
משקאות איזוטונים....

שלום לכולם! האם משהו יוכל להמליץ לי על סוגים שונים של משקאות איזוטונים? איזה מומלץ יותר ואיזה פחות ומה הם המחירים? תודה מראש לכל העונים!

ORGANICfood

New member
דבר אחד בטוח

מה שמכיל E 330 לא מומלץ בכלל אם היית מכין משהוא בבית לפחות הית יודע מה נכנס לך במכונה ! בתיקוה שלא תכניס שם שטויות ... לרוויה .

Infin1ty

New member
כאלו דיבובי שטויות לא שמעתי מאז

שנכנסתי לפורום "צמחונות וטבעונות".

P u s s i c a t

New member
מאמי...

זה גיבובי שטויות. לא דיבובי... דיבובים עושים בסרטים מצויירים

ORGANICfood

New member
העיקר כתוב לך בסוף

הטקסט הקץ לתמימות .. אבל להכניס את כל הזבל הכימי שדוחפים לנו במזון ובמשקאות לפה בלי לחשוב פעמיים זאת תמימות ידידי ! ויש כאלה שמתעוררים למציאות המרה כשכבר מאוחר מדי ..

waismant

New member
E330 - חומצת לימון?

קביעה מענינת מאוד. טוב שהזהרת אותי שזה מסוכן. אני יותר לא מתקרב ללימונים - הם מכילים המון E330 (אומנם טבעי). יותר ברצינות, E330 הוא חומצת לימון והדעה כנראה מקורה באיזה רשימה עתיקה של חומרים מסוכנים שהסתובבה על מקררים, ולא הייתה רצינית - לראיה הסיפור של E330. חקר קצר ביותר באינטרנט מגלה את האמת.

aabramovich

New member
אני עם POWER BAR...

מאוד מרוצה. ניסיתי איזוסטאר - פחות אהבתי. הכי חשוב - שיהיה טעים. מצידי שיכיל גם טריגליצרידים ומונוסודיום גלוטומט. אם זה טעים, וזה עוזר לי (גם אם זה פלסיבו) אז אני בעד. אז אני בעד POWER BAR ENDURANCE. מ ע ו ל ה יש לי חבר שהאיזוטוני שלו זה H2O נקי. ויש לי אח שעושה לבד.
עזריאל

odedbc

New member
עוד אחד מוצלח: 3 כפות סוכר חום, קרט

(או קמצוץ) מלח, מיץ מ- 2\1 לימון . מומלץ לצרוך קר. רצוי להגיש עם ז'קלין עם חוטיני. אפשר רק את ז'קלין עם חוטיני, אבל אז המיץ לא יהיה איזוטוני.

לירוןE

New member
תודה רבה לכל העונים

מישהו אולי מכיר את המשקה "איזוטון", אם כן כמה הוא טוב?

P u s s i c a t

New member
משקה חביב

אהבתי את הטעם (ענבים) הזכיר לי קצת את אליהו ענבים של פסח... מבחינת יעילות? לא עד כדי כך מבינה במרכיבים מבחינת מה שרשום על האריזה. אבל מבחינת הרגשה - לא ממש הרגיש לי יותר ממיץ ממותק עם טיפה מלח שאני עושה לבד אני אישית לא אהבתי את העובדת שזה בא במצב נוזלי הרבה פחות נוח לסחוב מנות את האבקה אני מחזיקה בתיק במחלק מנות של תינוקות. לאחרונה - אחרי שהמשקה השני ששתיתי תמיד התחיל לעשות לי כאבי בטן מהגיהינום - עברתי ל GU אני ממש אהבתי לא מכביד. מגיע באבקה, טעמים מיוחדים, ולא מתוק מדי לא זוכרת כמה הוא עולה - אבל בחישוב שעשיתי בזמנו בחנות נול משקאות אחרים ששתיתי - הוא יצא מבין הפחות יקרים - ואם אני לא טועה - המשתלם ביותר עוד פרטים פה

P u s s i c a t

New member
Time Trial

ברשפון - יש להם משקה איזוטוני בכמה טעמים מרעננים (לא שוב תפוז / לימון / ענבים) וג'ל לקחתי צ'אנס לפני עמק הירדן - הרגלתי את הקיבה כמה ימים לפני - שלא יהיו הפתעות - וההימור הצליח בג'ל אני לא משתמשת אז אני יודעת רק לגבי המשקה

ממליץ על HAMMER HEED, ועל רוואנג'

שניהם מוצלחים לטעמי. ההאמר לא מתוק בכלל וכמעט חסר טעם, לכן לוקח זמן להתרגל.

@David

New member
אכן, מהמוצלחים ביותר. ניתן להוסיף

כפית סוכר ענבים להאמר היד ע"מ להמתיקו במשהו (כהמלצת המוכרת החיננית בקסטל רעננה)

alalal

New member
דודו, אני מבקש לא להתעסק עם הילדה.

אכן מוכשרת מאוד (לא רק "חיננית"). לגבי הHEED - הטעם אכן לא משהו ולכן ויתרתי. חזרתי לאיזוסטאר לאחר תקופה ארוכה עם הריוונג'.

למעלה