משצי"ם זה לא רק אתם...

משצי"ם זה לא רק אתם...

רק רציתי שתדעו שיש גוף נוסף שנקרא מש"צים. מדובר על חטיבת בני המושבים(תנועה שיצאה מהנוער העובד והלומד והפכה לעצמאית),מש"צ= מרכז שכבה צעירה. מדריך שנה שלישית(בדר"כ). יש גוף בתוכו שנקרא "פורום משצי"ם", זהו גוף שכרגע שייכים אליו כ,50 יבניקים, מכל ישוביי הארץ(מרמת הגולן ועד ערבה), שקם במטרה לנסות לשנות ולתרום לחברה הישראלית. הגוף שייך ומנוהל ע"י היבניקים עצמם,ואין אף מבוגר שמעורב בעשייה. מה אנחנו עושים?!: מתנדבים איפה שרק אפשר: בתי חולים,מרכזי קליטה,מתנסי"ם, וכו. ומרימים פרוייקטים ארציים שעליהם עוד תשמעו בתקשורת או בפורום הנ"ל... הגוף בתחילת דרכו,אך כמות ורמת התרומה מאד גדולה.

עטלף77

New member
ברכותינו...

כל פעילות כזאת היא מבורכת. אבל עדיין, אנחנו יותר טובים
ככה זה, אין מה לעשות

../images/Emo6.gifשמעתי על מש"צים של הנוע"ל../images/Emo68.gif

וזה ממש לא מה שאתה מספר.. לכן קצת קשה לי להאמין. מה גם שאני שונאת נוע"ל

שקסי

New member
היי היי הייי- למה להגיד ככה??

אמנם אני לא משצ"ית אלה מדמ"ית אבל לפי מה שכתבתם פה אתם בכלל לא מבינים את הגדולה שבדבר- "פורום משצ"ים"- הלוואי עליכם שהיה לכם כזה דבר!!! מתי שתנועות אחרות יתחילו לעשות למען הזולת ולא רק למען עצמם רק רבע ממה שהאנשים המדהימים האלה עושים אז אני מרשה לכם להתחיל לדבר ולתת הצהרות כמו "אנחנו יותר טובים,ככה זה,אין מה לעשות"- במה אתם יותר טובים בזה שאולי יש לכם יותר חניכים? אז כמו שרבים וחכמים ממני אמרו- זה לא הכמות- זה האיכות~!!!!
ולמי שיש ספקות בכלל שאנחנו לא הכי איכותיים..אז שיפסיקו להיות לא את הספקות האלה כי זה בכל מקרה נכון אז למה בכלל להתווכח על זה!
בברכת עלה והגשם-
go moran go go hadas go אוהבת עדי

עטלף77

New member
Just for you to know...

גם המש"צים הן בבתי הספר והן בהנהגת המשצים עושים פעילויות למען הקהילה. החל מאימוץ של מועדוניות, דרך הפעלות לילדים בחופש הגדול, פריצה של שבילים חדשים לטיולים ועוד ועוד...

למעלה