משצים

justsilly

New member
../images/Emo207.gif!!!!!!

תסלחו לי שאני מנצל"שת אתכם, אבל אני מתלבטת וזה מחרפן אותי!!! @#@%!#!^$!&^)*^! אל תצחקו שאלה ההתלבטויות שלי, זו באמת רק אחת מהן.. חחחח אבל כבר שנה אני מנסה להחליט- לאן לטוס עם חברות? אולי מישהו היה, שמע, יודע, משהו.. איה נאפה או טורקיה..?

אביב L

New member
תורכיה

איה נאפה מלא ערסים, תרגישי כמו באילת. ותורכיה בדרך כלל זה הכל כלול ושאני אומר הכל זה הכל, אני הייתי במלון רק עם גרמנים, בלי ישראלים מלון יוקרתי, שהיה שם 5 ארוחות ביום קולה ושתיה כמה שאת רוצה חינם, היה איזה 4-5 ברים במלון והמשקאות היו בחינם, היה מועדון לילה בגודל של הTLV במלון, ובריכת ענק. אבל נראה לי שככה זה רוב המלונות.

justsilly

New member
איזה מלון זה היה? איפה בטורקיה?

וכמה עלה לך בערך..? חחח אם כבר המלצת על מלון טוב, תמליץ עד הסוף.. :]

אביב L

New member
שם המלון ועוד פרטים.

זה היה די ספונטני . הזמנו מגוליבר או מהדקה ה90, ככה שהמחירים משתנים. והמלון היה RIVA DIVA . באמת מומלץ בחום. תעייני באתרים הנ"ל ותחליטי לבד =]. וגם שאת מזמינה דרכם כרטיסים הם יכולים להמליץ לך.

אם כבר טורקיה (../images/Emo99.gif)

אז אורנג קאונטי!!! וווווווואו איזה מלון. אחרי פעמיים בו, זה פשוט
.

justsilly

New member
או שמעתי עליו, זה נלקח בחשבון :]

רק איפה הוא בטורקיה..? באיזה עיר?

fate spinner

New member
הייתי לפני שבוע בתורכיה והיה גדול

אבל אני ממליץ לא רק לעשות בטן גב. ג'יפים, ראפטינג, יאכטה וכו'. היה ממש כיף

N i T z A n1

New member
אני גם ממליצה על טורקיה...

כמו שאמו פה הכל כלול משו משובח... אני הייתי במלון שקוראים לו לימאק לארה ועלה לנו 700 דולר ל6 לילות, אבל בדקה ה-90 הרבה יותר זול. בשנים קודמות יצא לי להיות עם המשפחה בקריסטל פאלאס ובעוד מלון, פפילון משו, שניהם מומלצים!

E l e n o r

New member
אני ../images/Emo9.gif

אם אני אצליח להתעורר לאוטובוס בחמש וחצי בבוקר..(!)
ויש לי שאלה: איפה זה גדרה?!

GeLbaChiT

New member
לא רחוק מרחובות/עקרון/יבנה/מ.א ברנר

אבל בעיקרון אתם בכנות שזה בבאר טוביה ..ליד גדרות ...

Taina12

New member
סליחה על חוסר הדיוק

נתפשר על צפון-מערבית לצומת כנות?

הא..קבלו ביטול

חשבתי שדובר כאן על בית הספר כנות.. איפה שהמשצים. גדרה זה בהחלט צפונית לצומת כנות בלי שום ספק (אולי קצת צפון מזרח, אם ממש קטנוניים)

למעלה