משצים... כנס פסח 2005

ניצניזם

New member
משצים... כנס פסח 2005

ואי.. רק רציתי להגיד.. הכנס השנה היה אחד המרגשים.. אני עברתי את הקורס הראשוןב-2003 ושנה שעברה גם הייתי בכנס פסח. היה ממש כיף שנה שעברה.. אבל השנה. זה היה שונה.. ולטובה!!!! שהלכנו לכנס עצמו.. להופעה ולחלוקת התעודות למצטיינים.. פשוט היה טוווווווווויייף!!!!!!! אתם לא יודעים איך התרגשתי.. המקום היה מפוצץ משצים.. כולם אם אותה אהבה לארץ.. כולם כמו כולם.. כולם שווים.. בלי מעל בלי מתחת.. אותו קו.. עם השירים ברקע שכולם משתגעים אליהם.. שמחה כיף .. מין תחושת אחווה כזאת.. איחוד.. :) חיחיחייי... עם חלוקת המצטיינים הגיעה תחושת הגאווה.... אין אנחנו פה.. :) ואנחנו רק גדלים.. (טפו טפו טפו...) פעם ראשונה שבאמת.. לא ידעתי איך להרגיש.. היה שהגליקו את הכתובת אש עם השיר היפה ברקע.. :) כולם מתסכלים.. שרים.. בכלל.. לפגוש גם אנשושים מג'וערה- 2004!!!!!- שלא ראיתי מהחופש.. פשוט התחושה הכי כיפית שהייתה לי בחיים! רציתי רק להודות לכם על זה!!!!!! תודה שאתם באמת משקיעים בכיף מכל הלב.. ובאים לטיולים ונהנים.. וכמובן עוזרים לנו לגדול.. - חבר מספר- משפיע על חבר אחר.. והלאה.. וכמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן המחוז המדהים שלי- -מחוז- ירושלים-!! :) בזכותכם היה לי הכי כיף בעולם ביומיים.. :) המורל הגבוהה שהיה לנו - הנוכחות שלנו הייתה עצומה!! :) המוטיבציה הצחוקים.. תודית תודית תודית!!!!!! אוהבת אותכם הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! -וכבר מתגעגעת.. :) איזה ים!? - ים בלי מים!!!!!! מחוז י-ר-ו-ש-ל-י-ם-! ובכלל.. "כן.. קורס משצים שולטים.. בניווטים לא טועים.. (את האזרחות לקחו לנו.. ולישון לא נתנו!-- -א-ז-י-מ-ו-ט-!!!! :) ג'וערה 2004 נשיקות ניצניזם- ניצן

ophirein

New member
מה לא ברור??

היא אמרה "תודה" או כל מני וריאציות של המילה 5 פעמים בהודעה, למרות שחשבתי שיותר, אז אמרתי "בבקשה", שהיא עצמה מילה המקבילה ל-"אין על מה", שפירושה.............(התעוררת
) אני מקווה שאני מובן.....

ophirein

New member
נכון הפורום פעיל??../images/Emo13.gif

אני מהמר שאני מקבל תגובה ב: 3/5/05
בואו נראה אותכם מקדימים אותי!!

ophirein

New member
אני נותן הארכה../images/Emo3.gif

עד ה-05/05/05 כ"ו בתמוז לא יודע כמה לספירת העומר
וסיון (אופה
כתבתי עם ו' אחת
), אני לא מאמין שאת עוברת פה בפורום, ולא מסתכלת על ההודעה!!

למעלה