משצים יקרים...

Spidi man

New member
משצים יקרים...../images/Emo4.gif

מחר אני מתגייס סוף סוף ולצערי אני לא יוכל להשתתף בפורום כפי שהשתתפתי עד היום. הצטרפתי לפורום 9.4.02 - בין הראשונים כאן בפורום בתפוז (עוד לפני סיוון וארבל - הבן
). עכשיו אני נאלץ לעזוב או לא להשתתף הרבה בפורום (תלוי איך היציאות יהיו
). עצוב לי לסיים את פעילותי במשצים אחרי כל כך הרבה שנים. יצאתי לכל קורס חדש שהיה, וניסיתי להדריך כמה שיותר בתקופת הלימודים ואני מקווה שאולי יש איזה אחוז קטן של סיכוי, שהדריך גם בקורס משצים הקרוב. אני זוכר שהמורה שלי לשל"ח פנתה אליי בסוף כיתה ט' והכריחה אותי לצאת לקורס ואני חשבתי על: "למה אני צריך לבזבז שבועיים מהחופש הגדול שלי..." לדעתה הייתי מתאים לצאת לקורס, לדעתי...לא ממש. לא הייתי חובב טיולים, לא הייתי בצופים או במשהו שקשור לזה. היום, אחרי 4 שנים של פעילות...אני לא חושב למה יצאתי לקורס, אלא אם לא הייתי יוצא לקורס... ולכל קורס המשך שהיה יצאתי בלי לשאול "למה אני צריך לבזבז..." כי הבנתי, שזה...לא בזבוז. משצים יקרים... אני מקווה שהייתי לכם לעזר בפורום, ומקווה שהאתר שניהלתי (אתר המשצים של מחוז דרום) עזר לחלקכם או רובכם. ותזכרו תמיד שאנחנו ה-כי טובים
נ.ב איך היה הכנס במחוז שלנו ?

ophirein

New member
מרגש../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

יפה עד כמה הפעילות השפיעה עליך בשנים האחרונות!!!! אני מאחל לכל מש"צ להגיע לרמת פעילות כמו שלך!!!
אני מאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך, לא משנה לאן תפנה!!
ועכשיו בקשר לכנס: מחוז ירושלים: הגענו באיחור למחנה הלכנו לטקס לפני האוכל הטקס - היה שכונה בעיקר בגלל המחוז שלנו, שעוד ניסה לשתף פעולה עם הלהקה של הפקצות, והלהקה ששרה מחברות הסטוריה!! ארוחת ערב - מכיוון שהגענו אחרי מסלול קשה יותר מכל השאר רעבים - מאוד!!!ברחנו מהסוף של הטקס, והלכנו לאכול!! פעילות אתגר - מה זה??? מה היתה פעילות אתגר???
ממתי שקמנו, התארגנו לבריחה
!!! הצלחנו, ועשינו עוד מסלול, שממה שהבנתי יותר מעניין מהפעילות אתגר!! אני חזרתי שמח אך משופשף
ושוב בהצלחה!!

Spidi man

New member
תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

אני בבית, מחר צריך לחזור...
אממ רק בחיל הים מקבלים אפטר ביום הגיוס
3 זריקות באותו יד, אחח

עוז בהצלחה אחינו!!!

אני ממש שמחה שיצא לך לפעול כל כך הרבה ולשמש דוגמא אישית למשצים הקטנים.. אני מקווה ללכת בדרכך ולהדריך כל קורס שאני אוכל... (לא נראה לי שאני יצליח אבל תמיד טוב לשאוף למעלה) בקשר לכנס!!! היה מעולה... כמו שאופיר אמר... עשינו רעש כמו של מאות ילדים וכמה הינו 90??? הכנס היה אחלה וגדעון שלנו קיבל מצטיין!!! אחרי הכנס בלסנו כמו חיות אחרי זה היה המשך של קומזיץ למי שרוצה וכל אחד פנה לדרכו אני הלכתי לפגוש חברים ממחוז חיפה ות"א שהיו איתי בקורס... חזרנו למחוז וב1 וחצי עשינו על האש עם החברה מחיפה למה הם היו רעבים כי היה להם חרא של אוכל (ולנו היה אכות!) אז אכלנו ועד 3 ישבנו וקשקשנו ודברנו... בבוקר התעררנו ו"אכלנו" יסתדרנו ועפנו למסלול... היה מזה כיף נהנתי בכל רגע המשצים לא קיבלו בכלל צופרים חחחחחח הכרתי אנשים אכותים... אין מחוז ירושלים חולה עלייכם!!! והיה מעולה חבל שזה כל כך קצת זמן!!! ועוז בהצלחה בכל אשר תלך... ותמיד תזכור מאיפה באתה סיון

ophirein

New member
נכון!! למחוז ירושלים לא היה צ'ופרים

קיבלנו רק 468 צ'ופרים, וסיוון הלא משקיענית הביאה לנו מתוך כל אלה רק 865!!!! סיוון - ציפיתי ליותר!!

למעלה