משצים יקרים...../images/Emo4.gif
מחר אני מתגייס סוף סוף ולצערי אני לא יוכל להשתתף בפורום כפי שהשתתפתי עד היום. הצטרפתי לפורום 9.4.02 - בין הראשונים כאן בפורום בתפוז (עוד לפני סיוון וארבל - הבן
). עכשיו אני נאלץ לעזוב או לא להשתתף הרבה בפורום (תלוי איך היציאות יהיו
). עצוב לי לסיים את פעילותי במשצים אחרי כל כך הרבה שנים. יצאתי לכל קורס חדש שהיה, וניסיתי להדריך כמה שיותר בתקופת הלימודים ואני מקווה שאולי יש איזה אחוז קטן של סיכוי, שהדריך גם בקורס משצים הקרוב. אני זוכר שהמורה שלי לשל"ח פנתה אליי בסוף כיתה ט' והכריחה אותי לצאת לקורס ואני חשבתי על: "למה אני צריך לבזבז שבועיים מהחופש הגדול שלי..." לדעתה הייתי מתאים לצאת לקורס, לדעתי...לא ממש. לא הייתי חובב טיולים, לא הייתי בצופים או במשהו שקשור לזה. היום, אחרי 4 שנים של פעילות...אני לא חושב למה יצאתי לקורס, אלא אם לא הייתי יוצא לקורס... ולכל קורס המשך שהיה יצאתי בלי לשאול "למה אני צריך לבזבז..." כי הבנתי, שזה...לא בזבוז. משצים יקרים... אני מקווה שהייתי לכם לעזר בפורום, ומקווה שהאתר שניהלתי (אתר המשצים של מחוז דרום) עזר לחלקכם או רובכם. ותזכרו תמיד שאנחנו ה-כי טובים
נ.ב איך היה הכנס במחוז שלנו ?
מחר אני מתגייס סוף סוף ולצערי אני לא יוכל להשתתף בפורום כפי שהשתתפתי עד היום. הצטרפתי לפורום 9.4.02 - בין הראשונים כאן בפורום בתפוז (עוד לפני סיוון וארבל - הבן