משצים אני צריכה עזרה !

משצים אני צריכה עזרה !

היי קוראים לי גל אני מכירה את נושא המשצים מבית הספר שלי, למרות שלי לא היה בזה חלק (חבל) בכל מקרה אני יודעת שאתם האנשים הנכונים לפנות אליהם: ככה, אני עוברת קורס של חיל חינוך בצבא והפילו עליי ועל עוד 2 בנות להעביר פעולה לכל המחלקה!! על מלחמת העצמאות אני אחראית על- הגורמים לנצחון, תוצאות המלחמה והמסקנות... אני יודעת שיש מלא חומר על המלחמה אבל אני צריכה רעיון לאיזה שהיא פעולה שאני יכולה לשלב, יש במחלקה בערך 45 איש אז או שזו תיהיה פעולה שאפשר לשתף את כולם, (למשל חלוקה לכמה קבוצות) או פשוט לבחור כמה משתתפים אני ממש לא יצירתית בדברים האלה ואני חוזרת לצבא יום ראשון ככה שזה ממש דחוףף כל מה שעולה לכם בבקשה תשרשרו תודה רבה מראש לעוזרים :) גל

מיקה2000

New member
אני חושבת...

אני חושבת שעדיף לבחור מתנדבים, אבל גם אפשר לחלק לקבוצות ולתת לכל קבוצה כמה קטעים על המלחמה... אני לא יודעת מה בדיוק את צריכה לעשות, אבל אולי אפשר לשלב הצגה או שאת תשחקי דמות מסוימת שחיה בתקופת המלחמה ומספרת על מה שהיא עברה, אפשר להקריא איזה שיר/קטע מרגש שמישהו כתב על המלחמה,לספר על מישהו שנפל... תנסי לרגש אותם או לזעזע... מקווה שעזרתי.... יום טוב!

purpel fox

New member
לפי דעתי...

תחלקי לקבוצות. ומי שרוצה בתוך הקבוצה להיות פעיל שיהיה אל תגרמי למצב שיהיו כאלה שירצו אבל לא תצטרכי אותם, זה סתם מבאס... אפילו כשזה חיילים... ורעיון לפעולה? אין לי מושגגג... בהצלחההה

ophirein

New member
ני לא יודע כמה הרעיון הזה טוב אבל..

תחלקי אותם לקבוצות, שכל אחת תהווה כח מסויים (ישראלי או ערבי) ותגרמי להם לשחק את השלבים למלחמה. מקווה שעזרתי!

למעלה