משפט שכזה.

נקיטה...

New member
משפט שכזה.

I don't wanna die But I ain't keen on living either החיים האלה. I sit and talk to God And he just laughs at my plans והכל זה בי...יודעת נו.

תגידי לי..

ממתי בקרית גת מדברים באנגלית אה? לא מספיק יש לי את זאתי תיאה ואת ההוא עם הפרזנט פרוגרסיב, את באה עם המשפטים האלה... עזבי הכול תלוי בי. פעם "אכלתי" את זה היום קצת פחות. בטח שיש הרבה דברים שתלויים בך, אבל אלה רק חלק מהדברים. רק חלק ממכלול הרגשות שקיים. ישנו מכלול נוסף, מכלול שמסיבה שלא ברורה לי מתבטל בעידן ה"ניו איג'י" וחוכמתו. וזה מכלול הרגשות שבה בעקבות אינטרקציה עם הסביבה. ובמכלול הזה... יש חשיבות גדולה לשניים ולא רק לאני אני ועוד אני. או בקיצור.. לא הכול תלוי רק בך. וישנם רגשות שהן פועל יוצא. אני לדוגמא... אני אוהבת אותך לא בגללי, אלה בגללך, או יותר נכון בזכותך...

shani2

New member
אני דווקא הבנתי את זה.

אבל יש לי מין כשרון כזה להבין חיפושיות

d a n i e l s 5

New member
ואני מבינה אותך.....

סתם כי רציתי להראות לך שיש לי כשרון כזה לראות כאלה שמבינות חיפושיות.

R a c h e li

New member
../images/Emo25.gif

בנויים אני חלקיקים חלקיקים.....לכל אחד במערכת החיים היא חלק כמו במערכת השמש שם במרום.....לנו הוסיפו אולי משהו שהוא שכל, אז לפעמים נידמה לנו...שהכל תלויי בנו....אבל זה רק דימויי....השכל מבלבל אותנו......
יאללה גם לך נחביבוש.....כמו חיפוש אומרת תראי דוגמה אני אותך אוהבת לא בגללי אלה בגללך נוווווווו ולדעתך אפשר לעשות משהו ?
חחחחחח

כשחשבו על מילים...

תקשורת בין אנשים,היתה הכוונה בגדול...כי כשמצמידים מילים לרגשות פנימים באמת שלוקחים סבוב ארוך,ולא ממש הכרחי.ביני לביני או את ועצמיך,אין בהם במילים שום תועלת בכלל...מה שבזמן האחרון חושב,נכון גם להרבה יותר.פחות מידי מדברים דרך עשיה,והרבה יותר מידי אותיות להשכרה.

אחחחחחחח,רובי

ויש גם את ההמשך: I just want to feel feal love Feel the home that i live in I got too much love Running through my veins To go to waste

../images/Emo12.gifאנגלית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ואני חשבתי... ש... בקריית גת.. לא מדברים בשפות משונות....
וואלה... עוד מעט... תהיי מרכזניקית... ותביני מה הוא אומר...
שבוע נפלא שיהיה לך

נקיטה...

New member
ואם...ואם...

אספר לכם שאני דוברת עוד כמה שפות...מה יהיה אז? מה הפליאה מהאנגלית אה? אה? אה? שמעתם אותי מדברת צרפתית??? מרוקאית?? (אוזבקיסטנית פלמית ויידיש) אה? אז שתדעו שבאמתחתי עוד כמה הפתעות

החתולית

New member
אני מוכנה להפתעות ממך

רק תגידי מתי, שנתכונן להפתעה :) לא איבדת שום דבר, יש לך אותך, את רק עסוקה בדברים אחרים, מבטיחה לך שתמצאי אותך בקרוב.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פלמית דווקא "מתלבש" עלייך לא רע בכלל, אבל גם לי יש קווים אדומים. יידיש
אני צופה ערב משעשע... מרוקאית אחת מדברת יידיש ואחותה (זו שלא התחתנה) שרה בספרדית ומשווקת ברוסית
לך
לה וגעגוע ישיר מקו התפר לשתיכן

../images/Emo23.gifמרוקאית... צרפתית...

אחחחחח שמעתי גם שמעתי... וזה נשמע כמו מנגינה...

למעלה