משפט,פסק דין,גזר דין,

אילבן

New member
משפט,פסק דין,גזר דין,

18.6.2004 18/06/2004 17:08 מאת: מערכת וואלה! כתבות נוספות בארץ פרס בינלאומי נוסף לעמירה הס יום שישי, 18 ביוני 2004, 19:25 מאת: מערכת וואלה! עיתונאית "הארץ", המתגוררת בשטחים ומסקרת את התחום הפלסטיני, זכתה בפרס על מאבק בדעות קדומות ובדיכוי, ע"ש שרת החוץ השבדית. הוועדה: דיווחיה האמיצים יוצרים תנאים לדו שיח העיתונאית עמירה הס, המסקרת את התחום הפלסטיני בעיתון "הארץ", זכתה היום בפרס בינלאומי בשבדיה. הס היא הזוכה הראשונה בפרס שמוענק לזכרה של אנה לינד, שרת החוץ של שבדיה, שנרצחה בשנה שעברה. הפרס, בסכום של כ-33 אלף דולר, מוענק על מאבק בדעות קדומות ובדיכוי. בקול ישראל דווח, כי ועדת הפרס קבעה ש"דיווחיה האמיצים של הס, מהגדה ומהרצועה, תורמים להבנת מצוקת הפלסטינים, ויוצרים תנאים לדו-שיח משמעותי". הפרס הוענק להס בשטוקהולם. פרסומתזהו הפרס הבינלאומי השלישי בו זוכה הס בשנים האחרונות. בחודש מרץ 2003 זכתה העיתונאית בפרס חופש העיתונות מטעם ארגון אונס"קו של האו"ם. מנכ"ל הארגון אמר אז, כי "אם ייכון בעתיד שלום בין הישראלים לבין הפלסטינים, יהיה זה הודות לאנשים כמו הס שמסוגלים להתבונן בעובדות ולהבין אותן". בדצמבר 2002 קיבלה הס את פרס "הנסיך קלאוס" מהולנד. ועדת השופטים כתבה אז, בין היתר, שהס "חוצה גבולות לטובת הבנה הדדית". הס מתגוררת בשטחים מאז שנת 1993. בתחילה התגוררה בעזה, וב-1997 עברה לרמאללה.

virus2

New member
איום ונורא.

עמירה הס עושה מעשה איום ונורא. היא לוקחת ראי גדול ושמה אותו לפנינו. לאן שמזיזים את הראש רואים פרצוף מכוער. לפעמים הפרצוף ממש מגעיל. לא מגיע לה שום פרס. אנחנו סובלים מהראי הזה. לנו מגיע פרס "הבת יענה" האולטימטיבי.

פרנקי 123

New member
וירוס,כל מילה בסלע חקוקה ../images/Emo45.gif

באמת נורא ואיום לגלות כמה האמת כואבת.

אילבן

New member
תפנים פרנקי חמסניק נבזה,אני לא

אחייך,אף פעם לא היית,ואף פעם לא תהיה, ברח מעכשיו לפני שזה לא יתאפשר לך ולשכמותך,

אתה אחיו והוא אחיך

ואין לך ברירה אלא לחיות עם אנשים כמו פרנקי ווירוס. הם אנשים טובים שרוצים בטובת העם לא פחות ממך ואולי אף יותר. דרכם שונה משלך ולכן צריך להגיע להידברות בין כל הדיעות, המחשבות והרעיונות השוררים בחברה שלנו. אם לא נגיע לפשרה בינינו, כיצד יהיה שלום ופיוס עם שכנינו? אתה נמצא במיעוט בדיעותיך. גם פרנקי ווירוס, וגם אני נמצאת במיעוט, כי לנו היהודים מאות ואלפי דיעות שונות, אבל אוסף המיעוטים הללו, אם יתאחד וכל אחד יוותר קצת מיוקרתו, יכבוש את האגו ואולי גם את היצר, יוכל לעשות דברים גדולים.

lmatan1

New member
מרצה יקרה שבת שלום../images/Emo48.gifישמחלבב../images/Emo7.gif

אל בשרי נוכחתי שהעם הזה הוא צמא לדם לדאבוני הרב תראי איך אנשים מתיחסים אדם לרעהו,כמו חיות פצועות, תארי לך שיפול מהשמים מלאך מקסים,במקום לקבל אותו בברכה יעדיפו לרצוח אותו בסכין בלב במקום להודות ולבקש סליחה, כי חינכו אותנו להלחם על כל פרוסת עוגה ולא משנה באיזה מחיר כל אחד רץ לעצמו ולא מתחשב במי שנפצע, אני מצתער לומר אבל הערבים ניצחו אותנו כי הפכנו לחיות אדם, וזאת הטרגדיה הקשה ביותר,

virus2

New member
פשרה?

למה פשרה? מטרתי בפורום לשכנע ולהשתכנע. כשאני לא מצליח אנסה שוב בפעם הבאה. אני קורא את מה שהאחרים כותבים ובוחן אותם.את מתאימים לי מאמץ לליבי. אם לא אתוכח. מידי פעם אנו נגררים לקיסוח הדדי. אז מה? למרות זאת יש חיבה רבה לאלו שאני מתוכח.

פרנקי 123

New member
הוא לא אח שלי ../images/Emo98.gif

עם כל הכבוד להרצאה שהבאת עכשיו ויש כבוד אילבן ואני לעולם לא נוכל להיות אחים. לצערו
לשמחתי .....

וירוס ופרנקי

עם כל הצער והיגון של אילבן ועם כל השמחה והאושר שלכם על שונותכם הרבה, הרי בסופו של דבר ארץ אחת לנו. לא טענתי שאתם צריכים לקבל את דעתו וגם הוא, כך אני מניחה, לא יקבל את דעתכם. אבל מה רע בפשרה? מה רע בעידון המחלוקת? אני מתארת לי שזה נחמד להתלהם ולהתנצח מעל דפי הפורום. זה נפלא לאחוז בשבט האנונימיות ולהלום בה האחד בשני. יש כאלה שמגיעים מכך אפילו לכדי אביונה. אבל בסופו של יום, יש להתפשר. אני מאד מקווה שבחיי היום יום אתם רגועים יותר למרות שבקשר לאילבן אני כלל וכלל לא בטוחה בכך. אומרים "חכמים היזהרו בדבריכם". ישנם מילים שמשנאמרו, כבר אי אפשר לחזור בהם.

סוהי

New member
פרס על צביעות ושיתוף פעולה עם האויב

ועוד בעת מלחמה.עמירה הס,כמו גדעון לוי,היא בסך הכל מלחכת פינכה ומלקקת תחת של הגרועים שבאויבינו,משתפת איתם פעולה עם התעמולה הנבזית,החד צדדית והשטנית נגדנו,ועמובן מקבלת פרס מהגופים האנטישמיים והאנטי ישראלים הבוטים ביותר באירופה. לו היתה מדווחת באופן קבוע במשך יותר מ-3 שנים על פעולות הארור,הפיגועים,מעשי הרצח ההמוניים וההתאבדויות הנובעות מתרבות חושך - היא לא היתה מקבלת כל פרס,להיפך,היא היתה מוקצה על ידיהם מחמת מיאוס. בראי שלי אני רואה פנים של עם יפה,שוחר שלום הנלחם על זכויותיו,קיומו וחייו.מי שרואה רק כיעור בראי,הוא זה המהווה את החצ'קון המוגלתי והכואב בפני העם שלנו....

shy-1

New member
סוהי, נשמה, כשאני קורא אותך, ביחוד

את הקטע האחרון, אני נשבע לך שהיית צריך להיות מאפר. אני חי פה בדיוק כמוך, ורואה כמעט הכל, ויש טוב ויש רע. הצרה שלנו היא שיש יותר מידי רוע לכמות כזו קטנה של יהודים, אז או שנכפיל את מספר היהודים ב 10 לפחות או שנצמצם את הרוע פי 10, אחרת, אם נמשיך כך, לא נחזיק הרבה זמן מעמד. בקשר לעמירה הס, ניסיתי להתרגז ולהתעצבן עליה, ולא הצלחתי. אני משונה?

אילבן

New member
נדבק בול על פרנקי.

מה אנחנו חושבים על השמאלן המצוי..ו יונקון ו 11:41 | 19/06/04 הוא רע מעללים, רע עין, בשורותיו רעות, דיבתו רעה, דרכו רעה, יצרו רע, לשונו רעה, רוחו רע, פגע רע, פניו רעים, תרבותו רעה. אוקצור, טוב לא ייצא ממנו. מעניין מה השמאלנים חושבים על הימני הרגיל, ברם אנא עשו זאת בנועם דרך ארץ ובסבר פנים יפות. נ.ב. - ההודעה מיועדת לגברים ונשים כאחד..

למעלה