משפט נכוןןןן ........ קבלו

משפט נכוןןןן ........ קבלו

sinbad69

New member
את רואה פלפלת שאת מצטטת

משפטים של אחרים רואים שאת חכמה.חחחח

סינבאד על תומר את שמי לשוו ../images/Emo6.gif

פאק יו ... אגב אחריי שראיתי אותך במסנג'ר חייב להגיד שאתה פשוט " מדהים "

sinbad69

New member
פלפלת במסנג'ר את נראית כמו

שרית חדד לפני השינוי.חחחחח ואת יודעת גם השינוי לא היה משהו .חחחחח

פלפלת יה נעל מי את חושבת שאת?

יה מסכנה ! תפסיקי לחשוב את עצמך גניפר לופז !כי את לא!!! עלק 5 שנים בארץ תעשי לי טובה את חיה בסרט ,אם את ספרדייה אני חותכת את עצמי עכשיו! יה אף גונזו !בואנה את מתחילה לעלות לי על העצבים, את לא מכירה אותי עדיין שאני עצבנית אני יחסל אותך ואת האף גונזו שלך! ספרדייה בתחת שלי לקלל את יודעת טוב מאד!בלי שגיאות הא?ילדת מבחנה.. את כונפה, אבל כונפה חמודה.. אל תחזירי לי תגובה למה את מזה לא מעניינת אותי יה גונזו

sinbad69

New member
גרייס מה את עצבנית?

אולי פלפלת חולת נפש ובסוף יבואו לקחת אותה.חחחח שלא יעצרו את שרית חדד במקומה.חחחחח איך בן אדם שנראה שקל ותשעים יכול להגיד שהוא נראה מיליון דולר. ועוד לקלל אחרים שהם נראים פחות טוב ממנו. פלפלת אני גבר ויש לי אף יותר יפה משלך.חחחחח

גרייס את מוזמנת לחיפה בובה ...

א. ממש לא מעניין אותי על שאת לא מאמינה לי שאני ספרדיה .. מצידי תחשבי גם שאני : ערביה או צ'רקסית . ב. את מוזמנת לחיפה " בובה " ... בחזרה יצא לך זול ...תכסכי כסף לרכבת כי חוששני ש ... תחזירי באוטו של חברת קדישה ..
ג. למה משום מה נדמה לי שכן תקראי את ההודעה הזאת ? פחחחחחפחפחפחפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכן אני ג'נפר לופזזזזזזזזזז ! היית מתה להגיע לקרסוליים שלי יאא פליצה מתוסכלת ! לגי תעשי נודים ..יא פרצוף שקשוקה לבנבן
נשיקותתתתת ביי ממני פלפלתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

sinbad69

New member
גרייס נראה לי מנסיון חיים אישי שאת

ןפלפלת תגמרו בסוף כזוג.

sinbad69

New member
פלפלת מי זה תומר?חתיכת אהבלה

תאמר.עאלק 5 שנים בארץ. אם פה כמו שלך .של פריחה ממוצעת את חייבת להיות צברית. ב 5 שנים לא למדת עיברית אך לקלל ברוך השם למדת.חחחח אני חותך את הזין אם את 5 שנים בארץ.נשמה יש לי רק 5 ס"מ. אז אל תשקרי.חחחח

סינבאד אני בשוק ../images/Emo2.gif

אייך אחד כמוךךךךךךךךךךךך ...... כמוךךךךךךךךך , מזעזעעעעעעעעעעע חושים מחריד כמוך : עוד מעיז לפנות אליי ? ? ? ? חחח ועוד לא התבייש לפתוח מצלמה במסנג'ר : יושב לי בחור ( סינבאד ) שדיי מלא במקומות הנכונים רק הבעיה שאין מקום בגוף שלו שהוא לא נכון חחחחחחחחחחחחחחחחחחח . משקפיי ריאה ..פנים עגולות פיקנז .. חחחחחחחחחחחחחחחח קיצור קשה לתאר את הכיעור שראיתי ! אני עדיין בשוק
מצטערת

sinbad69

New member
פלפלת-תקראי טוב טוב.

תמשיכי ללכלך כמו שאת אוהבת.חחח את הרי נראית כמו סופגניה ואת כולה בת 22. עוד כמה שנים ואחרי 3 לידות מ 3 גברים שונים את תראי כמו חבית נפט. עד עכשיו הייתי נחמד איתך.אבל כמה אני יכול לשקר לעצמי. יש לך פנים גסות בטירוף. את נראית כמו קוקסינל .כאילו היית גבר בעברך. אני כבר לא מדבר על האף "המדהים" שלך-ראבק את אישה.יש לך אף גס ברמות שאפילו מנתח הפלסטי הכי טוב בעולם לא יצליח לעשות לך מהפך. אין מה לעשות פלפלת יש לך פנים גבריות וזו עובדה. את כולה בת 22 ונראית כמו בת 30.בגיל 30 תראי דודה. לא משנה אם תלכי לחדר כושר ותעשי דיאטות כל החיים שלך את הפנים אי אפשר לשנות.אשכרה שרית חדד לפני המהפך.חחח את לא 5 שנים בארץ.את סתם פריחה בלי שכל. לא יכול להיות שבחורה שהיא 5 שנים בארץ יש לה מנטליות של נרקומנית שמחכה למנת הסם היומית שלה. אמרתי לך את פריחה ממוצעת. גם בלי ידיים ורגליים הייתי מכניס אותך למיטה אם רק הייתי רוצה אבל את לא אתגר בכלל.בחורה שעושה סטוצים בלי קונדום.גועל נפש ממש.איכס. אם את כל כך מושלמת איך זה שאת רשומה באתר הכרויות של תפוז כבר שנתיים.הרי בחורה כמוך שכל שכלה בטוטה שלה יכולה להשיג כל גבר. אני אגיד לך את זה באופן הכי פשוט שבעולם העודף ביטחון שלך נובע מחוסר ביטחון.אבל אני מבטיח לך שאני אוריד אותך לקרקע. ראי זאת כהכרזת מלחמה. את מסוג הבחורות שרק כוח ואלימות הן מבינות. מעכשיו אני אראה לך מאיפה הדג משתין. הפסקתי לצחוק איתך.חתיכת זבל.

sinbad69

New member
פלפלת צאי מהשוק

ותלמדי לפרגן.זה שאמרתי לך שאת כונפה והיית מתה לאף כמו שלי זה לא אומר שאת צריכה ללכלך עכשיו.חחחחחחחח נגעתי בנקודה רגישה אז נעלבת?חחחחחחחח בחורה פותחת לי מצלמה ואומרת לי תראה כמה שאני יפה.הרגה אותי.חחח אמרתי לה פלפלת מאמי תסתכלי על האף שלי .היא אומרת לי.שלי יותר יפה.חח פלפלת איך את יכולה לשקר את עצמך.חחחח ראבק נראה לי את חולת נפש. דפוקה בשכל. מי אומרת נכון שאני יפה?חחחחחחחחח פחדה לשמוע את התגובה שלי הקדימה תרופה למכה.חחחח בדרך כלל כוסיות אומרות לי נכון שאני מכוערת.?חחחחחחחחח ואת את ההיפך אומרת.מה זה אומר נשמה.חחחחחח אין לך יופי גם אופי חרא זה משהו.חחחחח

ענברבור

New member
<----------------- אני מכוערת

חחחחחחחחחחחחחחחחחח סינבאד אתה קרוע ברמותתתתתתתתתת וואי הרגת אותי שירדת על פלפלת! זה היה חזקקקקקק!

sinbad69

New member
פלפלת איזה מזל שאת קלת דעת.(תקראי)

תראי מה זה, אומרים לך שיש מצלמה ואת ישר מראה פנים. ריחמתי עלייך .עם עוד מאמץ קטן היית מראה לי גם את הטוטה שלך. אבל אחרי שראיתי את הפנים הגבריות שלך איך נאמין שיש לך טוטה.חחח ואני סך הכל הפעלתי מצלמה.חחחחחחחחחח הקלטה של דוד שלי בן 40 אבא ל 2- ילדים.חחחחחחחחחחח אבל את לא רק שבלעת את זה .אפילו לא לעסת.חחחח תחשבי איך בקלות אפשר להכניס אותך למיטה אם ככה נפלת בפח.חחחח נראה לך שאני יכול לסמוך על זבל כמוך.חחחחח דרך אגב כבר פירסמו תמונה שלי באינטרנט .אני לא יודע איך היא עדיין לא הגיעה אלייך חחחחח. יכולת לבקש תמונה כמו כולם.למה ללכת סחור סחור.חחח אמרתי לך שהכי קל זה לעבוד על פריחות. חייכי אכלת אותה.חחחחחחחחחחחח חושבת שאני אחד מהערסים שלה .חחחחחחחחח אבל לא משנה מאמי ראיתי מי את.את איתי גמרת. את יכולה למחוק את המסנג'ר שלי. סנאיורה.חחחחחחחחחחאו איך שאומרים את זה.חחחחחחחחח

ואיי סינבאד איזה אגדות ...../images/Emo6.gif

קשה לך לרכז את כל ה.. בלה בלה בלה שלך בהודעה אחת ??????????
סינבאד תעשה טובה לעצמך ועל תכתוב לי - אתה עושה לי חלחלה לדעת שמוטציה כמוך מוציאה את שמי לששוא
אתה פשוט כל כך מכוער שכבר גורילה אם מליון רגליים ו מליון ידיים יהיה יותר חתיך ממך ............. תסתכל במראה ...ותזהר לא לעקם אותה . כשאתה חותך בצל הבצל בוכה .. הצעה לסינבאד : זרוק את כל המראות שיש לך בבית פשוט חבל שכל בוקר כשתסתכל על עצמך ותגיד : חפיף העקר הבריאות ! אני מצטערת אם אני פוגעת
אבל אני בחורה אמיתית ... " חולה עלייך " תמונה שלך ---------> תשאר כמו שאתה טחח

sinbad69

New member
פלפלושה

ככה את משקיעה בשביל כל בחור שאת אוהבת. בסוף אני אחשוב שאת בחורה מתוקה וצנועה.חחחחח אהבתי.אבל אני לא אחזיר אותך לרשימת המסנג'ר שלי. בשביל זה תצטרכי מעכשיו להתאמץ באמת קשה.חחחח אבל את בדרך הנכונה.חחחחח

למעלה