משפט משיר.

Dug E

New member
משפט משיר.

משפט/בית משיר של ריטה שאתם הכי מתחברים אליו כרגע- משפט/בית משיר לא של ריטה שאתם הכי מתחברים אליו כרגע-

pc girl

New member
:\

משפט/בית משיר של ריטה שאתם הכי מתחברים אליו כרגע-"תחייכי כשיגיד לך את מה שיגיד כשילך הדמעות כבר יגיעו" משפט/בית משיר לא של ריטה שאתם הכי מתחברים אליו כרגע- Yesterday, All my troubles seemed so far away Now it looks as though they're here to stay, שתגמר כבר התקופה הזו

בוקר אור - זכיתי ב-50 ש"ח

בהגרלה הגדולה.... שיר של ריטה - הו אלוהים, שמה שיש לי ימשך לי שישאר לי עוד (לא קשור לזכיה בכלל, בכלל
) לא שיר של ריטה - קצת קשה לי אבל.... "התעוררתי מוקדם....את שרה ברדיו...." (קמתי אתמול ב-06:00 בבוקר לראשונה מזה זמן רב - יש כזה חושך בחוץ
) דרך אגב - קראתי ב"עלוקה" שריטה הופיעה בטיזהה קידום מכירות עבור חברת "הולנדיה"
יום טוב לכולם

Dug E

New member
../images/Emo14.gif

של ריטה: "עם הלב זועק אל תדאג אל תשאל ותצא בתשובה שתנשום רק מחר. לא אל תאמר(י) אין כלום שם בלב" (לקחתי אתהשיר לכיוון קצת שונה). אנדלסי של מיוז- "..there's part of me you'll never know the only thing i'll never show"

nizzan

New member
../images/Emo113.gif

שיר של ריטה נכון לאתמול בלילה ... "השמיים יורדים אל חלוני.." - כל כך אוהבת חורף
שיר לא של ריטה אבל של רמי :) "אף פעם לא היית חבר שלי הרבה פעמים היית יכול..." - תובנות של הימים האחרונים.

ofek777

New member
וכעת אני.... ../images/Emo13.gif

משפט/בית משיר של ריטה שאתם הכי מתחברים אליו כרגע- "ואני לכוד, כמעט אבוד, בסבך רגשות סותרים - אם הבנת אותי אם הבנתי אותך, אם אנחנו בכלל מכירים"
משפט/בית משיר לא של ריטה שאתם הכי מתחברים אליו כרגע- "SHOE MUST GO ON" (בהזדמנות זאת אני אזכיר לך צחר שהבטחת לשלוח לי את הביצוע...
) שאו ברכה

../images/Emo204.gif

בית [פזמון] משיר של ריטה: היום אולי אסלח לך אסלח גם לעצמי על כל מה שהכאבנו אחד לשני היום אולי אוהב אותך אוהב גם אותי בלי סוף ובלי חשש היום יום חדש! (שיר שאני תמיד מתחברת אליו... ) ומשפט משיר לא של ריטה- אני דווקא בחרתי משפט מספר, אפשר? החיים כבר ידאגו להביא אליך את הצער, האחריות שלך היא ליצור את השמחה (מילטון אריקסון, מתוך "גלה את יעודך/ רובין שארמה) חזק, לא? יומטוב שיהיה

ה ב ו ב ה

New member
המשפטים שלי הם..

משפט משיר של ריטה: "ואני רק רציתי לשיר לתופף על שולחן בידיים ארוכות ולנשוך אחת אחת את המילים המתוקות של השיר" שיר לא של ריטה: יהודית רביץ "אתה יודע איך הרגשתי כשראיתי אתכם ברחוב לא מזמן הייתי בסדר, לא הראיתי שום סימן אבל בלילה איך בכיתי איך הרטבתי את הכר למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר"

למעלה