אור!! למה להיות קטנונית פוטיטו פוטאטו...אותו דבר
D driffted girl New member 7/12/06 #22 אור!! למה להיות קטנונית../images/Emo35.gif פוטיטו פוטאטו...אותו דבר
א אני מותק בלי עותק New member 8/12/06 #23 אבל זה לא המילים הנכונות אז למה לא לתקן? זה כמו שיש ילדה מהכיתה שלי ששרה בקוליי קולות באמצע שיעור ספורט את אשם: רוצה לגעת בך, לחבק אותך רוצה לדעת שאת לא בוכה... וזה בכלל לא המילים חחחח היה אחד המצחיקים..
אבל זה לא המילים הנכונות אז למה לא לתקן? זה כמו שיש ילדה מהכיתה שלי ששרה בקוליי קולות באמצע שיעור ספורט את אשם: רוצה לגעת בך, לחבק אותך רוצה לדעת שאת לא בוכה... וזה בכלל לא המילים חחחח היה אחד המצחיקים..
D driffted girl New member 8/12/06 #24 ולכןןן את חברה שלך יש לוהציא מהחוק... את ההיא מכאן אפשר לתקן בקטנה
D driffted girl New member 7/12/06 #21 <-> משפט מתוך שיר של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "זה יתנפץ לכם בסוף בפנים"...רק עניין של זמן משפט מתוך שיר לא של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: ואו....מלא מידי.
<-> משפט מתוך שיר של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "זה יתנפץ לכם בסוף בפנים"...רק עניין של זמן משפט מתוך שיר לא של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: ואו....מלא מידי.