משפט משיר

משפט משיר

משפט מתוך שיר של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: משפט מתוך שיר לא של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: יאללה תרביצו אותה!!

אניי

משפט מתוך שיר של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:"אני רוצה יותר מידי שתוותרי בשבילי,אבל זה ישתלם אני לא אעלם כשתצטרכי אותי" משפט מתוך שיר לא של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:"אמאא,רוצה לומר לך תודה תודה"

oshritsa17

New member
עונהההההההההההההההההה

המשפט שאני הכי הכי הכי מתחברת אליו הוא :"אתם רואים בי, אבל שותקים כי קל יותר שוב להפנות מבטים..." סינרגיה, מרגיש אחר. אין לי עוד משפט שאני לא מתחברת אליו

גם זה מפורום היהודים אה? ../images/Emo9.gif

משפט מתוך שיר של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אתה סוגר את עצמך בדיוק כמו בעבר, תבין כלכך קשה לי שוב לראות אותך נשבר" משפט מתוך שיר לא של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "שונא את המיטה כשאת לא בתוכה, שונא את הרחוב שמזכיר כמה את יפה, מקנא בכפתורים שעל בד חולצתך.." (שרון הולצמן- סיכוי קלוש.)

תשובותיי...

משפט מתוך שיר של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אתה סוגר את עצמך בדיוק כמו בעבר...תבין כ"כ קשה לי שוב לראות אותך.. ולמרות האכזבה שלקחה לנו הכל..אם רק תביט סביב תבין שאין לאן ליפול" משפט מתוך שיר לא של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אתה לומד עם השנים לבנות ביחד ביניינים...לחיות עם כל השינויים... לרקום איתם סיפור חיים..ולעבור ימים קשים במצוקות וריגושים... תמיד לדעת לוותר..ואת הטעם לשמר..לראות בתוך הנפילה שיש מקום למחילה.. ולהתחיל מההתחלה..."

ואוווווו

משפט מתוך שיר של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: אתם רואים בי, אבל שותקים כי קל יותר שוב להפנות מבטים, משפט מתוך שיר לא של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: החיים משתנים לך מהר, ויש מישהו שסופר ויש מישהו שזוכר לנו!!

שלומיתת

New member
אני.

משפט מתוך שיר של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: אני לבד עכשיו, ואין כאן אפחד,לא משנה. משפט מתוך שיר לא של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: בין כה וכה לאן שלא תלך, ומה שלא תגיד בין כה וכה הכל עוד יסתבך,ויקבל תפנית(אם כבר/היהודים)

KaRiNuSh 20

New member
אני :]

סינרגיה: "פתאום הבנתי שרק רע זו אשליה..." :] לא סינרגיה: "If every day was as good as today was, than I can't wait 'till tomorrow comes..." :]

Reut Arbiv

New member
עונה../images/Emo215.gifשמאל|

משפט מתוך שיר של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:"כי זה הטעם שנשאר מלחבק אותך... משפט מתוך שיר לא של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:השמש ליוותה אותי שכתבתי ת'שיר ובזכות אנשים כמוך היא עוד תאיר..."

עונההה

משפט משיר של סינרגיה: "עכשיו אני יודע שהזמן הוא יקר!!" משפט לא של סינרגיה: "רבות הדרכים לאהוב אותך, ארוכה ביותר הדרך לשכוח"

אני../images/Emo9.gif

משפט מתוך שיר של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:"את מחייכת אבל כואב עוד" משפט מתוך שיר לא של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "And how can you say those things Why can't you just believe? " (flawed design-stabilo
)

קרקלית1

New member
אני

משפט מתוך שיר של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:הגיע זמן להתעורר לא לפחד לצאת שוב לעולם משפט מתוך שיר לא של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: את יושבת לבד הופכת דמעות לצלילים-->בוטן מתוק בקרקס

Alaithlos

New member
שיר עכשיו...../images/Emo15.gif

סינרגיה: "את לא נותנת לי לגעת בכל מה שלא תמים" לא סינרגיה: " עכשיו אני לומדת לעוף עוצמת עיניים בינתיים"

Alaithlos

New member
אה, כמובן ששכחתי..../images/Emo15.gif

דנה ברגר -לומדת לעוף. ותכלס, אנלא ממש אוהבת אותה. אנלא מכירה כמעט כלום שלה, אבל עכשיו השיר הזה פתאום בא לי.

נחמד../images/Emo13.gif

משפט מתוך שיר של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:
"אני פותח ת'ידיים לחבק אותך..." משפט מתוך שיר לא של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:
"הוא לא יגיע גם לא עוד שנה אבירים מהסוג שחלמה לא יגיעו לכאן אף פעם..."

shusha05

New member
....!!!....

משפט מתוך שיר של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: " אם תחפש את האמת השקר כבר כלול בפנים..!" משפט מתוך שיר לא של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: אני במצב ממש רע עכשיו ואני חורשת את "סינטטי" כבר שעות אז לא עולה לי שום שיר אחר..

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif עד שהכל יגמר

משפט מתוך שיר של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אני לבד עכשיו. ואין כאן אף אחד." משפט מתוך שיר לא של סינרגיה שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אוהב רק את עצמי מגיע לי אותי מתי תבינו שככה אני"

MoriXx

New member
^^ :)

של סינרגיה [ואו קשה, יש כלכך הרבה] : "אוסף אט אט את חתיכות היאוש, את תמונת חיי מרכיב בלי ריגוש" לא של סינרגיה: "look at the girl with the broken smile" 3>

למעלה