משפט משיר.

משפט משיר.

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:

:)

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "ולעיתים קרובות נדמה לי, אני לא פה אני לא שם" משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "מישהו להיות איתו. ביחד, לא לחוד" - מישהו לרוץ איתו\ דניאל סלומון

מילי17

New member
listen to your heart

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:
"תן לי לחייך להיות מוקף"
משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:
So much to mention but you can't find the words

אדם ק

New member
.....

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "מאמינים בזה עד ששוקעים בחול" "זה לא בשבילך" "ומי אמר לך שאת יכולה לתת הכל מבלי לחשוב" משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אל תרימני. ידעתי כי מת" "הייתי חולה, מוחי סחוט, נפשי מפוכחת וגופי סובל" "אני הוא זה שצנח לתהומות הייאוש המרים ביותר"

MENTER

New member
.....

"למד אותי לעוף כדי שלא אפחד"-היהודים/לעוף "את וודאי עייפה את וודאי מבינה,מגיע לך יותר"-אביב גפן/מגיע לך יותר

../images/Emo95.gif לכבוד גיא וק"ז

משפט משיר של היהודים: "אתה שומע זאת אני....שרה אלייך" לא של היהודים: "ילד אסור ילד מותר אל תשכח ילד שבור ילד מוזר ילך מלאך ילד יקר לך ישר" וגם "איך זה שכוכב אחד לבד מעז?"

invAsion

New member
../images/Emo182.gif ../images/Emo103.gif

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "מי אמר לך שאת יכולה לתת הכל מבלי לחשוב?" משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אם לא היא אז אף אחת, יותר טוב כלום מכמעט."

למעלה