משפט משיר.

משפט משיר.

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:

משעמם../images/Emo67.gif

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "And if you want me too, we don't need nobody" משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "חושבת, כמה שיכול להיות לי טוב, כמה שיכול להיות לי רע"

yafit17

New member
.

היהודים- "ואת יודעת שכואב לך, זה כל כך, כל כך שקוף" לא של היהודים.. "הלב נותר חשוף, כמו תא זכוכית שקוף"

invAsion

New member
יגמרו החיפושים ../images/Emo103.gif

שורה משיר של היהודים: איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא? שורה משיר לא של היהודים: ואולי במקרה יגמרו החיפושים... ואולי הוא יהיה הדבר החזקת חיים.. שבוע שכזה.

ליאןןן

New member
.....

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: יש משהו באוויר משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: נזכר בכמה נגיעות נזכר בריח סופר עד עשר ומחליט, אני לא בורח

BROKEN INSIDE.

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "ואני, אני רוצה לזרוק את הכל וללכת." משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: Her feelings she hides. Her dreams she can't find. She's losing her mind. She's fallen behind. She can't find her place. She's losing her faith. She's fallen from grace. She's all over the place.

Dug E

New member
../images/Emo26.gif

"זהו חלק מהיופי של הסוף" (אחרי שאלה התגייסה,שחזרתי הביתה שמעתי את לא קל והמשפט הזה הזכיר לי את המכתב שהיא כתבה לי ולמה
) ועכשיו לשיר של ריטה שתופס אצלי הרבה משמעות אחרי כל ימות השנה לרצח רבין: גלגל האור חישוק של אש הביטי אמא וענני פלומה רכים מפלסטלינה אדם עומד ברחוב קולף לו קלמנטינה ומנהיגים לומדים לרקוד כמו בלרינה רק איש אחד דולק אחר הפרפרינה מוכר הגלידה מתאהב בדודה דינה פושטי היד שרים בחום הבה נגילה שני נמרים שותים גזוז של מנדרינה הביטי שם - גמלים עפים מעל דימונה ואספסוף של בטלנים עם הקוזינה פגים גומעים מאגרטל פרחי ונילה לזיקוקי דינור המדינה השכימה ודיפלומטים של כבוד בסונטינה אחרון החנפנים שורק עוד קונצרטינה ועלם חטאים דוחק בה מהרי נא המצילים קוראים בקול לבן של פנינה הביטי שם - דגים רוכבים בקרינולינה ונפוליאון אוכל שקשוקה עם קצת טחינה מוכר הסברס מקפץ על טרמפולינה וגנבי הליל פורטים על מנדולינה וזמרות סופראן בוכות באמצע חינה נואם מורח על קרחת ג'לטינה וממתקי התאווה שלו הכינה גם לשקרי האהבה היא האמינה הביטי שם - אדם אוחז אקדח הוי אמא - ולב אחד מפסיק לפעום פתאום ראי נא ודף של שיר מוכתם בדם אדם, אלי נא איה הארץ הישנה של פלשתינה הלילה רד כמו קצב של גליוטינה ואיך נוכל עוד להמשיך, הגידי אמא כשאיש לאיש יניף חרבו תהא רוטינה בארץ אהובה שכבר לא נכירנה

do you want to eat my cookies

המורה שלי לאנגלית והיציאות שלה... משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: -"השאלות לא נגמרות ורק הזמם ידע לפצות,ולשנות ולא תמיד אפשר אך יש עוד בוקר יש מחר לגלות,להשתנות" משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "הזכרון נשאר כזכרון,הריח נעלם ואיתו הרגש.." מתוך שיר שלי !!!

moshe butt

New member
"...I'm tied up to this feeling"

שיר של היהודים: אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדיך
שיר שלא של היהודים: Underneath your clothes There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve For being such a good girl honey

izzys

New member
ואז נמאס לי נמאס לא יכול.

And yet I find, Repeating in my head If I can't be my own, I'd feel better dead.

little WhiSper

New member
.........

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: תן לי לחייך להיות מוקף ותן לי להספיק הכל עכשיו למד אותי למות תראה איך שאלמד או תן לי שאמשיך לחיות לעד
משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: לשכוח מהכל ומכולם.

מילי17

New member
סופשבוע

"בעצמי, כי אין אחרת" "רק נשיקה ומשאירים את הדברים הלא פתורים עומדים"

liloosh tt

New member
../images/Emo23.gif

"אני רואה אותו, הכל עכשיו בסדר אולי גם הוא פוחד להיות לבד רק להבין אותו שווה את כל הסבל" "בכל העולם את יכולה לחפש אבל אף אחד לא יאהב אותך כמוני" זו תמיד אהבה.

../images/Emo14.gif

משפט מתוך שיר של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: שהכל סגור. ואין דבר שכבר יעזור משפט מתוך שיר לא של היהודים שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: אומרים שבבוקר הכל מסתדר. זה אותו הסיוט, רק עכשיו אתה ער.

למעלה