אם היה לי כדור אז הייתי בולע הכל.
כ כל האהבה במלואה New member 8/8/06 #21 והייתה ילדה אחת שצעקה במלחמה שהיא לא רוצה לבדד נפרדתי מחבר שלי ומלחמה גם בידיוק אבל תכלס..עם החבר שהיה עדיף להיות לבד
והייתה ילדה אחת שצעקה במלחמה שהיא לא רוצה לבדד נפרדתי מחבר שלי ומלחמה גם בידיוק אבל תכלס..עם החבר שהיה עדיף להיות לבד
M maymayush New member 8/8/06 #23 "20 שנה אני גם ככה מתוכנת לא לשחרר את האמת בבת אחת". האמת שאין לי מושג למה... פשוט זו השורה שקפצה לי לראש ברגע שקראתי את השאלה... וזה די מוזר, כי לא שמעתי את השיר הזה כבר מלא זמן. אבל בעצם יש בזה משהו... זו באמת שורה שגי משקפת אותי כרגע. התת מודע שלי בפעולה
"20 שנה אני גם ככה מתוכנת לא לשחרר את האמת בבת אחת". האמת שאין לי מושג למה... פשוט זו השורה שקפצה לי לראש ברגע שקראתי את השאלה... וזה די מוזר, כי לא שמעתי את השיר הזה כבר מלא זמן. אבל בעצם יש בזה משהו... זו באמת שורה שגי משקפת אותי כרגע. התת מודע שלי בפעולה
M MaaYanGa New member 8/8/06 #30 מצאתי משפט אחר ואפילו יותר מתאים. "הזמן עכשיו, נמתח להיות חיים שלמים ואין לו ריח או צורה, רק הימים עוברים"
מצאתי משפט אחר ואפילו יותר מתאים. "הזמן עכשיו, נמתח להיות חיים שלמים ואין לו ריח או צורה, רק הימים עוברים"
M may17g New member 9/8/06 #32 אמממממ כרגע היחיד שעולה לי זה "ויש ימים שהעולם הזה הוא קטע משומש ולבכות תמיד זה טוב"
מ מפזז בעליזות New member 9/8/06 #33 "ניסים תשמע, תהיה לחימה" לא הראשון...אבל היכול להיות שעברי חזה את המלחמה..? ^^
M mor298 New member 9/8/06 #34 ../images/Emo12.gif אני לא חושבת שהוא התכוון למלחמה מהסוג הזה, אבל נניח.
D driffted girl New member 10/8/06 #36 "כמה אכזבות וכל זה בגללו" ו"הלב מטפטף לי דרך העיניים החומות" אני שונאת אותו כל-כך
D driffted girl New member 10/8/06 #38 הוא הוא הוא... נראה לי שאני יעשה לזה סוף אני כבר לא עומדת במעמסה ובנטל הרגשי...אחלה ליומולדת .... אבל לפחות החיוך יחזור... תודה ששאלת מתרגשת לקראת יום ראשון?!?!
הוא הוא הוא... נראה לי שאני יעשה לזה סוף אני כבר לא עומדת במעמסה ובנטל הרגשי...אחלה ליומולדת .... אבל לפחות החיוך יחזור... תודה ששאלת מתרגשת לקראת יום ראשון?!?!
ה האגוש New member 10/8/06 #39 ../images/Emo201.gif אוף איתו. אבל שום דבר לא שווה את זה שתהיי עצובה, תזכרי את זה! ואני מאוד מתרגשת ואת?
../images/Emo201.gif אוף איתו. אבל שום דבר לא שווה את זה שתהיי עצובה, תזכרי את זה! ואני מאוד מתרגשת ואת?