משפט משיר.../images/Emo126.gif

משפט משיר.../images/Emo126.gif

../images/Emo126.gif משפט מתוך שיר של עברי שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: ../images/Emo126.gif משפט מתוך שיר לא של עברי שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:

בת 1986

New member
../images/Emo79.gifממממ....../images/Emo79.gif

משפט מתוך שיר של עברי שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "איש יקר אתה יודע כמה זמן אני מוכן להיכנס למכונית, נברח מכאן..." משפט מתוך שיר לא של עברי שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "כל שיר הוא זיכרון בלתי נמנע..." (שדות של אירוסים, שלמה ארצי)

בת 1986

New member
../images/Emo122.gif כמובן שטעיתי...../images/Emo122.gif

"וחושב שלפעמים אני מוכן- להיכנס למכונית נברח מכאן..."

shirapeled

New member
הממ מעורר מחשבה..

משפט מתוך שיר של עברי שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: אני בעצם בחור! ../images/Emo6.gif אממ, משיר של עברי אני חושבת ש- "ולפעמים כשאני מחייך, אני רואה את הפנים שלו בראש שלי, ומשכנע את עצמי בלב שאני לא דומה לו, אני מישהו אחר" משיר לא של עברי- "You touched my heart, you touched my soul You changed my life, and all my goals" מתוך Goodbye my lover, קצת קיטשי, אבל זה זה.

kifkef16

New member
חדש פה

משפט מתוך שיר של עברי שאני מתחבר אליו ברגע זה : נתתי לרגש לברוח , כי ככה חשבתי זה טוב (כשהקיץ יבוא) משפט מתוך שיר לא של עברי שאני מתחבר אליו ברגע זה: אין דבר כזה אני שומע רק עברי חחח (מחלה)

matanky

New member
זה מדבק ../images/Emo11.gif

../images/Emo6.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif אני מתן, 15 מחיפה ../images/Emo9.gif

vered151

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

ורד, 17 תהנה פה וזה ../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif (וואי כמה זמן לא כתבתי הודעה כזאת..../images/Emo122.gif)

tohar6

New member
ברוך הבא.. ( גמאני די חדשה )

טוהר ניצן 16 וחצי מצפה רמון.. :))

kifkef16

New member
...

איזה נחמדייםםםם וואוו חחח לא ציפיתי לזה אז אני יספר קצת על עצמי, אני לא יודע עד כמה זה קשור לפה ובתקווה שזה לא יצלש או איך שאומרים את זה חחח ברמת העיקרון אני שנתיים שלוש שומע עברי (רק עברי אני שומע אני יודע שזה מוזר) לפני לא זוכר בדיוק בזמן מדויק אבל אני מאמין שזה היה בערך בכיתה ט' או ח' שברק חבר ובן אדם מעל הכל, הכריח אותי לשמוע כמה שירים של עברי מאז התאהבתי הייתי בהופעות בעיר מגורי ירושלים ובניצנים בכפר המוזיקה שורה ראשונה , אני אגיע להופעה של עברי בהאנגר 11 ב30 לחודש לבד חחח (אני בא בשביל לשמוע את הקול הזה לא בשביל לחפש חברים אבל אם אתם שם אז בכיף להכיר אותכם חברי הפורום) השיר האהוב עליי של עברי : אישה לוויתן (קצת מדכא אבל רק בזכותו התחלתי לשמוע עברי) בקיצור אני ישמח לפגוש אותכם ב30 לחודש בהופעה כעת סיימתי כיתה י"א , אני שמיניסט :] חפרתי ? חחח זהו סיימתי תרגעו

יכולת פשוט לפתוח שרשור חדש ../images/Emo9.gif

אבל לא נורא ../images/Emo140.gif ברוך הבא, אני ענבר, 17 מאריאל. תהנה כאן!

נריוש1

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif ומשפט משיר:

"אני רוצה לחיות חיים יותר פשוטים, לראות שמים מעליי ואנשים אני חושבת שלחשוב זו מחלה, בוא תצעק לי את השיר ששרת לה..." (נכון שבבית הזה אומרים "לרצות" ולא "לחשוב", אבל מ'כפת לכם שאני יותר מזדהה עם זה ככה?../images/Emo8.gif) משיר לא של עברי: "כבר אמצע הלילה, חשבתי אולי כדאי לישון אבל משהו תקוע, תקוע עמוק בתוך הגרון..." (ברי סחרוף)

אני ממש אוהבת את המשחקונים האלה שלך ../images/Emo8.gif

משפט מתוך שיר של עברי שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "האהבה שלי שקשה בשבילכם ,היא טובה בשבילי... אז היום אני לא נותן לה ללכת" (ביום שמש יפה\עברי לידר)../images/Emo23.gif משפט מתוך שיר לא של עברי שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "אני חושב שהאהבה שלי איתה זה הדבר הכי חשוב..." (היא לא יודעת מה עובר עלי\שלמה ארצי)../images/Emo47.gif

אמ.. עברי../images/Emo12.gif? מי זה../images/Emo12.gif?

משפט מתוך שיר של עברי שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו: "לפעמים נראה כאילו כל מה שאני עושה, זה לשבת בבתי קפה ולתכנן את העתיד שלנו"../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif משפט מתוך שיר לא של עברי שאתם הכי מתחברים אליו ברגעים אלו:"כל מה שבא לי, זה לעבור את זה, שכחתי כמה להרגיש זה כואב, בעודשבוע, אולי יותר מזה, שכחתי כמה להרגיש זה כואב.

משפט משיר../images/Emo3.gif

אחד שאני מתחברת אליו של עברי- אממ יש כמה אבל אחד.. זה דור שלם של אנשים שלא אכפת להם כמעט מכלום |[בתי קפה] ../images/Emo99.gif ומשיר אחר לא של עברי: רוצה לחיות איתו לנצח אז ודאי אשא לבטח אותו לבעלי נחיה כמו בעל ואישה [איתו לנצח-קרח 9]

למעלה