משפט ממש נכון

sasha2222

New member
משפט ממש נכון

נתוך אחת הכתבות שמישהו העלה כאן אהבתי משפט אחד שממש ממש נכון: Whatever you think of his music and tattoos, at least Williams is frank about the darkness that besets most men at some stage or another. His heart-felt tilt at life's big questions is a true measure of the man., מה דעתכם?

1Shir

New member
אוקי מכאן לא הבנתי את המשפט../images/Emo122.gif:

that besets most men at some stage or another. His heart-felt tilt at life's big questions is a true measure of the man המילים משום מה לא מתחברות לי למשפט...

עפטוב

New member
תרגום

ששורה על רוב הגברים בשלב זה או אחרץ הזעזוע שבא מעומק הלב כלפי השאלות הגדולות של החיים הוא הגדולה של האדון הזה.

עפטוב

New member
אם העבברית שלי היתה...

מספיק ברמה כדי לדעת מזה קוהרנטי לא הייתי יכולה לתרגם לך את הקטע כנראה

Berliner star

New member
באמת מזה- קוהרנטי?

ועפרה את יכולה לתרגם את כל הפסקה? (כמו שכבר אמרתי.. המחשב שלי הופף אותיות לצורות..) תודה=]

1Shir

New member
חס וחלילה, זאת לא אשמתך!

קוהרנטי זה אומר שהמילים לא מספיק מחוברות אחת לשניה במשמעות שלהן, דיבור לא ברור עד הסוף... את תרגמת בסדר גמור, זה ככה במקור!

a Warming Sign

New member
בכלל,רוב הכתבה הייתה נכונה

וגם זה מדבר על נושאים שבד"כ לא נוגעים בהם כשמדברים על רובי.. אף פעם לא מתעמקים בכתיבה שלו יותר מדי[בתקשורת כמובן],אלא אם כן היא גרועה וצריך לבקר אותה.

עפטוב

New member
תרגום מלא

לא משנה מה דעתכם על המוזיקה שלו או הקעקועים לפחות רובי ויליאמס כנה על החשכה ששורה על רוב הגברים בשלב זה או אחר. היכולת שלו להרעיד מעומק הלב את השאלות הגדולות של החיים היא מדד אמת לאדם שהוא. (חחחח שיניתי לגמרי את התרגום אבל זה יותר מדויק לדעתי)

1Shir

New member
כל הכבוד! הצלחת לעשות את זה ברור!

ואפילו קוהרנטי...
ואני תומכת במשפט הנאמר באלף אחוז. רובי כנה, רגיש, אמיתי, אנושי, אומר את הדברים כמו שהם, לא מפחד לגעת בשאלות ובנושאים הכואבים. לכן אני מעריכה אותו.

למעלה