משפט להזמנה לחתונה

משפט להזמנה לחתונה

אני מעצבת כרגע הזמנה לחתונה שלי, מדובר בגלויה דו צדדית כאשר בצד אחד יש תמונה שצילמנו בים, שלנו שוכבים ליד כיתוב בחול של תאריך החתונה. מחפש משפט להוסיף להזמנה.. משעשע או רציני - העיקר שלא יהיה פלצני ונדוש! תודה

KarinDi

New member
לא קל

גם אנחנו התלבטנו בזה ימים רבים ובסוף הלכנו על משהו קצת נדוש אבל מאוד מתאים. התחתנו בפורים ועשינו "משתה פורים" (על כל המשתמע) וכתבנו "בואי נשתטה ונתחתן..." מהם השירים שלכם? לפעמים אפשר לקחת ציטוטים משם, או בכלל משירים בעברית, אם אתם בקטע: "נערה יפה ונער ככה זה היה..." "הוא אוהב אותה והיא אותו, זה נחמד" "האביב הזה הוא ציפייה לאושר" (בהנחה שאם אתם מכינים עכשיו הזמנות החתונה תתקיים בתחילת האביב, ובאותו כיוון גם "משנכנס אדר מרבין בשמחה" עלול להתאים) "האהבה מאלתרת" של חוה אלברשטיין, בעיני כל קטע מהשיר הזה מתאים וגם "הבוקר הוא זמן מצויין לאהוב" שלה "כדאי לחלום ולקוות, נסו רק פעם כדאי לצחוק, כדאי לחיות, כדאי לאהוב" (מודה, אני מאוד אוהבת את חוה אלברשטיין) "שא את עיניך מעלה, שמע איך לוחש הרוח הלילה, שים את ידך ביד הענן ובקש חלום קטן" אם את לא רוצה משפט משיר, נשמח לחשוב על כיוונים נוספים...

תודה,

אז לשירים אני קצת פחות מתחברת אבל אם יש משהו באמת מתאים, זה יכול להיות מגניב.. לגבי השירים שלנו - grease- we go togther - כניסה לחופה התקווה 6 - אני אשיר לך שיר - יציאה מהחופה ערן צור - בלילות של ירח מלא - סלואו. החתונה היא בסוף מרץ, אכן אביב.. אם יש גם משהו שקשור לים, בגלל ההזמנה ומקום האירוע (אולם על חוף הים) אני אשמח לשמוע..

דוריק30

New member
משפטים לחתונה

האהבה שלנו אינסופית כמו החול שעל שפת הים- נדוש ופלצני? ים, חול ושקיעה. מה צריך יותר מזה לחתונה? רק אתם עוד חסרים לנו כאן להשלמת התמונה רגע לפני שנפתחת עונת הרחצה, שמרנו לכם את המקום הכי טוב על החוף לפחות ניסיתי

שני האחרונים מצוינים!

יש לך כישרון לזה, אם יש לך עוד המצאות בסגנון אני אשמח לשמוע..

למעלה