משפט השנה !!!

aki34

New member
משפט השנה !!!

שלום - אני גר בבניין... דירתי בעלת 2 קומות - די גדולה אך עדיין - אני גר בבניין... אני רוצה לקנות כלב מגזע - אלסקן מלאמוט או האסקי סיבירי. האם גזעים אלא מתאימים לי? תשובה: ד''ר רפי שחף שלום איתי בעיקרון, היכן שאדם יכול לחיות, יכול גם כלב. שנה טובה. בעיקרון, היכן שאדם יכול לחיות, יכול גם כלב ענק!!

ניל´´י

New member
הוא צודק בהחלט

אנחנו גרנו בדירה סטנדרטית: זוג הורים עם 3 ילדים + 2 דני ענק כחול ורבגזעית פצפונת ... קנית בסוף מלאמוט או האסקי?? למרות הדמיון החיצוני בינהם הם שונים מאוד באופי.

aki34

New member
זה לא אני שאלתי את השאלה

רק ראיתי את זה באתר. מה זה דני ענק כחול?

ניל´´י

New member
הדני מתחלק ל 3 גזעים שונים...

הגזעים הם: דני ענק שחור/הארלקין/גלימה, שחור- כולו שחור, הארלקין - לבן עם כיתום לא סמטרי בשחור, גלימה- הבסיס בדרך כלל לבן ועליו מונח כאילו צעיף שחור, בין הצבעים האלו אפשר להרביע. דני ענק כחול - הם נולדים ממש כחולים כמו פילונים קטנים, הצבע דומה לצבע ג'ינס, לפעמים ישנם בהמלטה של כחולים גם גורים שחורים שאיתם אפשר להרביע כחול, אסור להרביע כחול עם שחור שבא משחור/הארקלין. דני ענק חום/חום-מנומר - הגזע בצבע זהוב/חול עם מסכה כהה על הפנים שמכסה עד לגבות, המנומר הוא אותו דבר, בתוספת כיתום מנומר כמו של הבוקסרים והאמסטפים. אנסה לצרף תמונה של הדנית הכחולה שלי, כחל. שים לב ברקע ישנו פח שחור, כך תוכל לראות שהיא אינה שחורה.

aki34

New member
תודה רבה על ההסבר, ואיפה התמונה?

תודה על ההסבר, לא ידעתי... ודני יודע לשמור? הדנים שלך הכוונה.

ניל´´י

New member
לצערי אני לא יודעת להקטין תמונות

נסיתי לצרף כמה פעמים ולא הלך לי... דוקא היתה תמונה יפה שרואים את הדנית שלי וברקע פח שחור, רואים את ההבדל בצבעים. דני ידוע ככלב שמירה, הוא כלב טריטוריאלי מאוד!!! הוא לא יתקוף ללא סיבה, הוא יתן לאנשים להכנס אבל לא יתן להם לצאת מהבית עד שיקבל אישור מהבעלים שלו. רעמססי הדני הכחול הראשון שלי, כשהגיעו אורחים היה נשכב ליד דלת הכניסה ולא נותן לאורחים לצאת ללא האישור שלנו, הוא לעולם לא אומן לכך, ציפורת ידידתי מגדלת דנים הטובה בארץ סיפרה שבת משפחה שהכלב שלה הכיר היטב, באה לתת לה דבר כל שהוא, היא נכנסה, צפורת לא היתה בבית רצתה לצאת והכלב נשכב ליד הדלת וגרגר ולא נתן לה לצאת למרות שהכיר את הגברת. לי היו גם כמה סיורים נחמדים עם רעמססי ושאנלי שלי... אולי בהזדמנות אספר. נסיון נוסף לצרף תמונה אחרת כשהחולצה שלי שחורה כהשוואה לצבע הכחול.

ניל´´י

New member
aki34 ויואב מיכאלי הם אותו אחד??

או שלשניכם יש במקרה מלאמוטים??

ניל´´י

New member
טעות, טועים, טעינו, טעיתי....

את התמונה צרף XURIX ולא אתה.... סתם בלבול רגעי שלי...

למעלה