משפט השבוע (1 ??)

WhiteBear

New member
משפט השבוע (1 ??)

אני פותח בזאת עץ חדש. פה תכניסו משפטים (קצרים!) שפשוט נדבקים לכם בעוצמה. ומה שאתם חושבים עליהם (בבקשה... רק על המשפט הזה שלי?) והנה המשפט הראשון: "לעולם אל תאהבו מישהו כל כך הרבה, עד שתקחו אותו כמובן מאליו." הדוב הלבן.

deep ocean

New member
טל אני גאה לבשר לך

שבעקבות הודעה של בן אתמול שאני משמיטה חלקים כשאני קוראת הודעות, החלטתי לעיין בהודעות של אחרים יותר בעיון, ועדיין לקרוא מהר. אז אני שמחה לבשר לך שקראתי את ההודעה שלך בעיון רב :) ועכשיו נעבור לתשובה- קודם כל דעתי לגבי המשפט שלך- משפט מדהים, כל כך נכון, לקחת כמובן מאליו מישהו שאני אוהבים זה דבר גרוע לעשות אותו. שום דבר אינו מובן מאליו!! משפט שנדבק לי בעוצמה, ושקשור למשפט שלך, רק יותר כללי. משפט שהמרצה שלי לסוציולוגיה בתואר הראשון היתה אומרת, אני יכולה לדלקם אותו מתוך שינה. היא מדהימה, ואני בקשר טוב איתה עדיין: "המובן מאליו הוא האויב הגדול" זה נכון לכל תחום בחיים רק שהיא אמרה אותו במובן הסוציולוגי וסוציולוג טוב מבין שאין דברים שהם מובנים מאליהם שום דבר אינו מובן מאליו!! שום דבר!!!!!!!! באהבה מיכל רגע, רגע, עכשיו אני יכולה להכניס פה הודעה שסוף סוף תהיה רלוונטית. שמתי פה משפטים/ציטוטים שמאד חשובים לי בחיים, והם נדבקו אלי. ההודעה הזאת לא הייתה כל כך רלוונטית לשאלה שבן שאל, והנה מצאתי לה מקום :) חהחהחחה

הממ...

משפט! היום במקרה נתקלתי בו... התחלתי להתאמן גם אייקידו (בנוסף לקרב מגע- א.י.ק.י) אז המאמן שלי גם מאמן אייקידו התחלתי להתאמן אז קיבלתי דף קשר של הקבוצת אייקידו למטה בדף היה רשום "Always practice the art of peace in a vibrant and joyfk manner" אז משפט גדול!!! מוריהו אושיבה... שלכם אלירן מימיס

משהו ששמעתי היום

משפט ששמעתי היום בראין עם וודי אלן יש אנשים טובים ואנשים רעים הטובים ישנים יותר בלילה הרעים נהנים יותר כשהם ערים זה וודי אלן !!

deep ocean

New member
ענק!

אני גם ראיתי את הראיון שהיה איתו היום אצל גיא פינס! אני גם חשבתי כמה המשפט הזה משעשע היה שם עוד כמה טובים!

deep ocean

New member
טוב בסוף דיברנו :)

אל תשאל-לא הצלחתי להירדם!!! אז קראתי איזה עמוד מהספר "תולדות השיגעון בעידן התבונה" של פוקו לא התעייפתי מזה! אחר כך באתי לפה לקרוא קצת הודעות............ אני אנסה לחזור לישון מחר אני צריכה לקום ב-06:50!! באסה אני אטלפן אליך מחר מתוק תרגיש טוב אוהבת מיכל

WhiteBear

New member
היתה לי עכשיו שיחה עם ריבקה.

ואני חייב לשתף אותכם בחוויה, כמשפט: "אני מאחל לכם שהדבר הכי יפה בעולם שאי פעם תגידו למישהי יהיה - כנ"ל " (למי שלא הבין, כשתגדל...), הדוב הלבן.

למעלה