משפט גדול שקראתי

inbardaf

New member
משפט גדול שקראתי

"אני לא אוהב סיפוקים מיידיים, הם לוקחים יותר מידי זמן." - רוברט אוואנס

snoopytush

New member
../images/Emo3.gifלא הבנתי

זה לא קצת סותר אחד את השני?

inbardaf

New member
זה היופי!

תחשבי על אנשים שמונעים מסיפוקים מיידיים - בסופו של דבר המרדף הזה גוזל להם זמן... גם עצם הסיפוק המיידי עצמו - גורם לרוב לבזבוז של זמן גבוהה יותר, מאשר סיפוק 'מבוקר'. ככה לפחות אני רואה את זה.

Berethor

New member
../images/Emo18.gifשיחה הזויה שהיה לי עם מינית ../images/Emo40.gif

אני: תראי.. היא: ראיתי היא: ערפדים אני: בדיוק היא: אל תשלח לי דברים כאלה היא: לא הייתי עם מישהו יותר משבועיים אני: מה זה קשור.. היא: זה מחרמן אותי אני: וגם שבועיים אפשר לחשוב..חחח היא: חחחחחחחח אני: אפשר גם מאה שנה היא: לא יודעת מה המחלה שלך אבל אני לא יכולה..חחחחח אני: חחחח

inbardaf

New member
../images/Emo98.gifלברתור ושאר חובבי ערפדים ../images/Emo48.gif

ואנשי זאבים.. הנה סרט שבטוח תרצה לראות:
'מלחמת האופל, עליית אנשי הזאב' מחכה לשמוע ביקורת...

amb2

New member
ברטור זאב ולא ערפד

תקפידי לדייק עינבר ב-י שבוע חדש

amb2

New member
ערפד זה וונפיר לא?

ערפד וזאב בודד זה ההכלאה האידיאלית לטעמי

Berethor

New member
וומפייר

זאב בודד זה טיפוס ולא מין, זאבים בדרך כלל חיים בלהקה, ועם בת זוג, זאב בודד זה זאב שמסיבה זו או אחרת חיי לבד. גם אדם יכול להיות 'זאב בודד' וגם ערפד אז לא צריך להיות זאב ולא צריך שום הכלאה בשביל זה. ועוד משהו אנשי זאב הם לא הכלאה, אלה הפכו באופן מסויים לכאלה, ובנוגע לערפדים, יש הרבה ערפדים שהם 'זאב בודד'. אני גם נגד הכלאות מכל סוג.

amb2

New member
בלבלת אותי

אני זאב בודד או ערפד עכשיו אני כבר לא מבין

Berethor

New member
אתה א-מיני וחוץ מזה רגיל

אמרתי לך זאב בודד זה טיפוס ולא זן. אז אתה לא זאב ובטח שלא ערפד(ממתיי??). ככה שאין פה מה להבין. אתה זאב בודד באופי וגם זה אני בספק, נראה לי אתה מעדיף זוגיות אבל פוגש רק נשים חמדניות , נדושות ומיניות. עדיין אם אתה מסוגל לחיות כרווק ומבלי להרגיש רע עם זה, אז אתה כן זאב בודד.

amb2

New member
אז לפי הקריטריונים שלך להגדרה

אני מסוגל לחיות כרווק מבלי להרגיש רע עם זה ככה היה תמיד...אז זה הופך אותי לזאב בודד? מקווה שאני לא אדבק בכלבת מהזאבים השכנים

inbardaf

New member
וואי, מה יהיה איתך?

היא לא כתבה את זה לך. זו תגובה לברתור. והכוונה למיושן לא בגיל, במהות.

למעלה