משפטי פתיחה

lady_anne

New member
התשובה נורא פשוטה

הבנות בנות 24 נמצאות שם בדיוק בשביל שבחורים כמוך יחשבו שהן בנות 16-17, וזה שאתה נופל במקום הזה כל פעם מחדש מוכיח שהעניין שווה את ההשקעה. בגיל 16-17 לא צריך ללכת למכון כושר כי הכל עומד לבד במקום שהוא צריך להיות בלי להתאמץ בכלל. את הבנות בגיל הזה תמצא על שפת-הים או בכל מיני מקומות אחרים שאני לא מכירה כי אני כבר קשישה מדי. חוץ מזה לפעמים זה מחניף שטועים בגיל ואז כשמספרים את האמת הצד השני פוער עיניים בתדהמה ונופלת לו הלסת. רק בשביל זה שווה להזיע

teen17

New member
לא הבנתי משהו ממה שרשמת:

אז את אומרת בעצם שאני לא צריך ללכת למכון כושר? ואם אני כן רוצה כדי שיהיו לי שרירים? חוץ מזה, פעם אחת התחלתי עם מישהי שנראתה כמו בת 17 והיא אמרה לי שהיא בת 24 וקרה מה שרשמת שקרה ובאמת הלסת נפלה לי לריצפה כמו בסרטים המצוירים.

lady_anne

New member
בטח שאני אומרת שתלך למכון כושר

רק שלא תצפה למצוא שם את הילדות בנות 16-17. כשאני הייתי בגיל הזה הדבר האחרון שהיה לי בראש היה כושר ואפילו משיעורי ספורט הייתי מתחמקת. אצל בנים המצב שונה והם משקיעים בפיתוח הגוף בגלל הסיבה האסתטית (גוף שרירי וכו´). אצל בנות זה לא כל כך תופס ובגיל הזה לא צריך לחשוש משרירי בטן רופסים ומטוסיק שאומר שלום לאחורה של הברכיים. חוץ מזה נקודה למחשבה: אם תצליח לצוד מישהי בת 24 זה יראה מצויין ברזומה שלך, ואולי גם תלמד ממנה דבר או שניים...

spoild

New member
צא מהסרט שלך כבר ../images/Emo123.gif

אני עמוק עמוק בקטע של בנות,
לילה טוב

מוסקיטר

New member
למה זה בסדר?

יש לך איזה בעיה עם הומואים? אתה מפחד מהם ? גיל 17 וכבר הומופוב?

teen17

New member
מה?

שמע, אני לא רוצה לפתוח דיון סוער בנושא אז בוא נסגור את הנושא הזה כאן וזהו.

למעלה