משפטי פתיחה

Twinsen

New member
משפטי פתיחה

למישהו יש אולי משפטי פתיחה למכוני כושר? ואני לא מתכוון ל " סליחה, את באה לפה הרבה"? תודה

spoild

New member
עצוב מאוד, אם אתה שם ...

אם אתה שם עין על אחת עם יד קידמית יותר גדולה משלך,
לילה טוב

DannyBoy19

New member
חחחח

תראה, אני אישית דוגל במדיניות אל תחרבן איפה שאתה אוכל(והמבין יבין) אבל, אני מכיר כמה אנשים שאוהבים סתם לגשת ולשאול אותה מה התוכנית שהיא עובדת עליה.. או לתת לה עצות לשיפור.. כמו כן, לפתח את השיחה יותר ואולי להציע לה להתאמן ביחד. ראיתי את זה עובד במו עיני אם אתה תוהה :)

spoild

New member
בכל מקרה

אם מצאת איזה משפט מפתח תודיע לי, לצערי אני מלבה את זמני באזור המשקולות וכל הנשים באזור ההליכונים, ככה שאני לא מוצא שום דבר להגיד או סיבה ממשית להגיע אליהן ולפתוח בשיחה. עצה אחת אני חייב לתת לך, אל תיהיה חברותי מידי בחדר כושר, כמה שזה נשמע חרא, אבל - שיש לך "הרבה" חברים, אתה מדבר , מבזבז זמן יקר, ,אולי שומר על חבר בתרגיל- כל אלו מוצאים אותך מריכוז , הכי טוב זה יחסי "שלום שלום" וזהו, מנסיון. בכל מקרה, בקשר למשפט מעניין תודיע לי אה?, לילה טוב,

פשוט תציעו עזרה...

אתם יודעים איך זה.. בעבודה עם פולי עליון או עם משקולות חופשיות.. אם לא תמיד שומרים על יציבות הגב..
או לא תמיד זוכרים ליצב את הרגליים ב-90 מעלות במכשירים השונים.. בקיצור - לא חסרים מכשירים שבהם תוכלו לתרום מהידע, התמיכה והעצה הטובה שלכם.. התחלות בסגנון "את באה הרבה", או "יש לך מגבת" מתאימות לחוף הים וגם שם הן לא מתקבלות בהרבה אהדה..

Twinsen

New member
עינת!

בתור נציגת הבנות בדיון זה, אולי תתנו לנו הצעות קונקרטיות?

spoild

New member
אם כבר התנדבת לעזור, מה לגבי...

ההליכון? יש איזה משפט לזה? תודה...

spoild

New member
אל תסחוט את זה יותר מידי, ../images/Emo6.gif

לאחד כמוני גם זה עוזר,

דורון ק

New member
"היי,רוצה שאני אראה לך איך משתמשים

במכשיר הגניקולוגי?,ואז אולי את תראי לי איך את עושה לחיצת חזה"? איזשהו מגע אתה בטוח תקבל ממשפטים כאלו!

Rיקש

New member
טלוויזיה../images/Emo70.gif

אתה רץ/הולך מול הTV, לידך בחורה גם כן רצה/הולכת ובTV יש עכשיו את "של מי השורה הזאת בכלל" אתה רואה שהיא צוחקת ואתה גם צוחק באותם המקומות, ופשוט צריך לחפש את הנקודה בתוכנית שתהווה נקודת ההתחלה לדיבור, למשל: אחרי קטע מצחיק מאוד, אתה אומר אח, זה היה טוב! לכיוונה או משהו דומה, וככה זה מתחיל... עבד חלקית בשבילי, היה small talk אבל היה לה חבר! (והיא הייתה גם קטינה (17) אז זה כבר ירד מהפרק)
Rיקש - (שגם חושב שלא רצוי לחרבן איפה שאתה אוכל, אבל לא יכול להתאפק
)

teen17

New member
למה אתה חושב יותר מידי?

הכי פשוט כשאתה רואה אותה תסתכל עליה כמה פעמים, תגיד לה היי, מה נשמע? ואז כבר תדברו על משהו. לא פשוט יותר?

teen17

New member
ואם כבר עסקיננו בנושא

למה? אבל למה? תמיד הבנות שנראות טוב (או בשפת העם: כוסיות) נראות כמו בנות 16, 17, 18 ובסוף מסתבר שהן בנות 24 ומעלה? זה כבר קרא לי וחשבתי שאני משתגע וזאת לא הייתה הפעם היחידה. ועוד משהו, למה דווקא הבנות הכוסיות במכון כושר הן בנות 22 ומעלה? ולא בנות 17 ובסביבה של הגיל הזה? (לא שאני מתלונן על אלו בנות ה-22 שגורמות לחייך מהרגע שנכנסים לחדר הכושר ועד ליציאה ממנו)

spoild

New member
אם אני לא טועה , זה היה הנושא הכי

הכי מעניין שהיה בפורום בשבוע האחרון, כן ירבו !

למעלה