משפטי מפתח

rachelb1

New member
השמש זרחה, השיטה פרחה והשוחט

השמש זרחה, השיטה פרחה והשוחט שחט (ביאליק ?) ומה, עוד אפאחד לא הגיע לנסיך הקטן?!? - צייר לי כבשה... ועוד המון, elementry, Dr. Watson Bond, you know the rest Houston, we have a problem והשלושה בסירה של ג'רום הם גדולים, במיוחד איך משכנעים את הקומקום לרתוח, וכבר הבאתי כאן פעם על מה שצריך לשים במזוודה. וכמחווה לחתול תעלול הנהדר של ד"ר סוס (חבל שהספר לא בהישג ידי כרגע, אז מהזיכרון:) You should not be here when our mother is out... Have no fear... וכו'

פתיחה של מה? אם להיות קטנוני

elementary, dr. watson מעולם לא נכתב בספר של קונאן דויל. אגב, גם הגרסא הידועה יותר (elementary, my dear watson) אינה קיימת בספר מקורי כלשהו.

gitta

New member
יש לי רק חצי משפט ../images/Emo10.gif

"קולות אנוש חמים", יצחק שלו (אבא של).

דוקא מהמלט נשארתי עם

"הא אילו נתפוגג, זה גוש בשר מוצק" (המלט, במונולוג, נדמה לי הראשון, על דודו) ממדריך הטרמפיסט באמת יש שורה של ציטוטים כמו למשל "אך לבסוף תמיד פלטה את אותו המשקה שדמה אבל לא בדיוק למשהו שונה לחלוטין מתה" ועוד אחד שאני מרבה לצטט משם "פורד מעולם לא הבין את מנהגם המשונה של בני האדם לומר דברים ברורים לכולם, כמו כמה גבהת, או יום יפה היום או אנחנו הולכים למות עכשיו" (ציטוטים מהזיכרון)

Mנטה

New member
הוא בטח לקח את זה מצ.ה.ל שלנו ../images/Emo3.gif

את ענין התה כמובן. זה ספר שכל משפט בו הוא בכלל ציטוט. כלומר כל הטרילוגיה של חמישיית הספרים + 2 דירק ג'נטלי. זה שכוח המשיכה לא מעניין כי הוא עובד אפילו בסופי שבוע. והוראות השימוש לקיסמי שיניים. והיו שלום ותודה על הדגים ולא מזיק ברובו. וההוכחה הסופית לקיומו של אלוהים. או לאי קיומו. תלוי איך מסתכלים על זה. והמצאת הקריקט. ושדה בעיה של מישהו אחר. והמנוע האי הסתברותי. והאופן שבו זאפוד שותה את המשקאות שלו. והפרספקטיבה הטוטאלית. והאמת היא שאני יכולה להמשיך עד שפשוט יהיו פה כל הספרים כתובים. אז רק אסיים במשהו דומה אבל לא בדיוק למשהו שונה לחלוטין מאדאמס: we are the people front of judea what did the roman do for us i"m not r u a virgin ? די, Mנטה, די

Mנטה

New member
after all, what are we to do in

this world but to make sports of our neighbours and make them lough at us in our turn ? (מופתי, לא ?
רק ג'יין אוסטן יכולה
)

you can talk the talk but can you

walk the walk​
full metal jacket "דיקטטורה מניחה שאדם אחד יודע טוב יותר ממליונים. מה פיספסתי?" היינלין, די זמן לאהבה. "דמוקרטיה מניחה שמליון אנשים יודעים טוב יותר מאדם אחד. חזור שנית?" היינלין, שם, שם. "we stand between the candle and the light" B5 "?who'se your daddy" קרייטון, פארסקייפ. וכמובן
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."​
מבליידראנר.

הציטוט שלי מהכרטיס האישי:

אני מתכוון לחיות לנצח או למות תוך כדי נסיון- יוסריאן ועוד: פורד: כמה סירות הצלה יש? זאפוד: אפס פורד: האם ספרת אותן? זאפוד: פעמיים. המידק זה קדימה אחורה (דני סנדרסון, נחירה פומבית).

למעלה