משפטי מפתח

מרק כלבים

זו הייתה תקופת צנע בלי דוגלי ושאריות אצל הקצב והכלבים המסכנים חיו על מרק עצם ומתו בגיל צעיר

פלוטו. תיקון מס' 2

פלוטו כלבלב מקיבוץ מגידו, יש לו הכל, מרק ועצם, זה טוב ויפה, אבל בעצם - נמאס לו לשבת כך סתם לבדו. וכו'... אני חסרת נימוס או לחליפין ישראלית קלאסית - משמיעה את קולי רק כשיש לי משהו להעיר ולתקן. מצטערת...

Mנטה

New member
אין סתם

כבר התווכחנו על זה פעם. המילה סתם לא נמצאת במקור.

דוקא מהמפוזר מכפר אז"ר נשאר לי:

שוב חולפות עוד שעתיים שוב עומדה בתחנה (כבר קרובה ירושלים?) ואם כבר ספרילדים אז איך בלי "הנאים החדרים בעיניך?"/"השכנים (אינם) טובים בעיני" וכמובן "ואז כשהושיטה ידה אל המיץ..." (נפלה הנברשת נשבר העציץ הכובע נמעך כמו תפוח בלי מיץ המנדולינה...) והזכרנו גם לא מזמן את "וכשאבא נשק לה אוהב וסולח, נשק לה גם הירח"

Frankly my dear,I don't give a damn

וגם Tomorrow is another day. שניהם מ"חלף עם הרוח" - ספר שלא קראתי וסרט שלא ראיתי
אני תוהה אם אני בכלל מצטטת נכון.

סרבנטס

באיזה מקום ב"לה מנש" אשר את שמו אינני זוכר.... (כך מתחיל הספר של הרפתקאותיו של דון קישוט) אההההההההה.... מופלא.

עינת12

New member
The Shape of Snakes

של מינט וולטרס - העמוד האחרון. אבל אסור לחשוף אותו. קודם כל יש לקרוא את כל הספר מבלי להתפתות להגיע לעמוד האחרון!!!!!!!

מוּסקט

New member
../images/Emo63.gif

It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness One thing was certain, that the white kitten had had nothing to do with it: -- it was the black kitten's fault entirely

במקור, כמובן. אבל ב"שלושה"

היה סיפור על אחד בשם סטיבינגס, שכינו אותו "תוגת אימו", וכל הילדים קינאו בו כי היה טיפוס חולני ולא היה הולך לביה"ס, ואילו המסכן סבל במיוחד משום שדווקא אהב ללמוד.

../images/Emo12.gif אני???

זה היא התחילה! ואני רק במסר, וגם שם רק ציינתי ששמתי לב ש..., ולא שזה מפריע לי או מה.

אגב, לקח לי זמן לקלוט את הניק

מצטער אם כבר העירו על כך קודם, אבל - תפוח אדמה?!?

למעלה