משפטים שמצאו לי חן......

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
משפטים שמצאו לי חן......

דבר אחר - עיתון.........ידיעות אחרונות .......של שבת..... ================ כמה דברים שמצאו חן בעיניי ================================ כלכלנים כל יום שש"ס לא בממשלה חוסך להתנחלויות מיליארדי שקלים פרשנים מי שמשלה את הציבור בפתרונות קסם כמו מוות לערבים - שוגה ומשגה מומחים אם ייפול טיל איראני בתוך הכינרת, הוא עשוי להעלות את המפלס בשלושה סנטימטר לפחות מתגבשת הערכה קצר במזוזה גרם לדליקה שכילתה את שגרירות ישראל בפריז קלטת חדשה פקידי ש"ס הצליחו להבריח נשמה של פרה משוגעת שנטפלה לגוף של כבשה מחקר חדש מגלה הסידרה "לחיי האהבה" טובה נגד הסידרה על התקפי לב. האיש ברחוב בפעם הראשונה שפגשתי דוס הוא הכאיב לי, אחר כך מתפלאים למה אני כל כך שונא דוסים. אין לו אלוהים אם זה נכון מה שהחרדים אומרים, שהפיגוע היה עונש על זה שבית הקפה פועל בשבתות, אז אבינו שבשמיים יותר גרוע מהתנזים. המשטרה עורכת מצוד נרחב אחרי צעיר בעל חזות מזרחית, מזוקן, עם כיסוי ראש שחור, לבוש חליפה שחורה, חולצה לבנה ונעליים שחורות, שמתכוון להסתנן לכנס של ש"ס. הזדמנות שווה מפעל בצפון הארץ החל לייצר טופו עם חיידקי הפרה המשוגעת. ולסיום המשיח הגיע!!!!! צלצל או גלוש

צץ וצצה

New member
תודה רבה....

אבל כמו שמקודם אמרתי הבעיה-שאני לא זוכרת כלום.... זקוקה למזכיר אישי...

magy

New member
תיכף יבוא שקדי....

כשהוא רואה את המילה מזכיר.......זה תמיד מזקיר לו..... והוא מיד מגיע......לעזור...... בקשי מזכיר.....ויש לך אחד תוך שניה.......

שקדי

New member
מי צריך פה הזקרה???../images/Emo13.gif

אוייייי.....איזה דמעות הלכו היום בלחיי האהבה הממחטות הרטובות הוחלפו בקצב........... ולקראת הפרק המסיים באים כנראה לצלפ אצלנו מערוץ 3 וגם הצוות המקומי עובד על משהו.........

שקדי

New member
כן ולא............../images/Emo98.gif

אבל מדברים על זה......... נוסטלגיה כנראה....

שקדי

New member
והערב עוד צעיר.........../images/Emo29.gif

מספיק עם הירידות הספוראדיות האלה..........

magy

New member
כשאת צודקת.....את צודקת....

הולכת לחפש חומר נוסטלגי....

צץ וצצה

New member
זו היתה בדיחה.... לא

נסיון להבריח... לא אותך ולא את שקדי. חזרו!!!...

למעלה