משפטים של דמויות

קורורו

New member
משפטים של דמויות

מצטערת... לא מצאתי שם אחר.... טוב, פשוט בוחרים דמות, וכל אחד רושם איזה משפט שהוא זוכר שהדמות אמרה... לא חייב משהו שהם אומרים 70 פעם, או מוכר (דוגמה, טריירמון: "ריגעון", או דיג'יגורלים עונה 2: "_____ דיג'יגדל עכשיו!!!") אממ... איזו דמות רוצים? עדיף מהעונה הזאת - ככה יהיו יותר משפטים. אני אומרת דיוויס או משהו... כי לא מילאנו אותם טוב.

קורורו

New member
טוב, אני אתחיל...

קודם אלו שיש במאמרים: "שקשק ת´חבל שקשק ת´חבל"(דיוויס ממליץ על פעילות ספורטיבית) "אז אתה לא אוהב את השם קן אה? מה עם קני או כלב..."(דיוויס עוזר לקן לבחור שם חיבה חדש...) "וימון דיג´יגדל עכשיו..."(דיוויס באימרה נדירה) "לא ידעתי שאת סופרת!"(בזמן ויכוח עם יולי עם דייויס אכל רק 6 או 7 לחמניות,למה ליולי יש תלונות?) "אתה ילד בדיוק כמוני"...(אם כתבנו את החלק השני אצל קן למה לחסוך בחלק הראשון?...) "שהוא ישיג תור לעצמו!"(בפרקים שאגומון נחטף,ודייויס היה במספרה וזה למה שטיקיי וקארי איחרו, יחד עם דייויס) "הכול כואב חוץ מהאוזניים שלי"(דיוויס בנוגע לשאלה "מה קורה?....",פרק ראשון עונה שנייה) והנה שלי: "את בטוחה בזה? שערדיגיטליהיפתח...." (כשיולי מחליטה שללחוץ את ידו של דיוויס, לאחר שהוא לחץ את ידו של קן - לא יהיה אותו הדבר...) "נראה לך שאני כל כך חכם שאני אוכל להמציא תוכנית כזו?!" (מוכיח לוימון, באמצע ריצה, שהוא לא שכנע את טורטומון לרדוף אחריהם) "הילד הזה מנסה להתחיל עם הנערה שלי!!!" (בשיעור הראשון עם קארי וטי.קיי, הציטוט האהוב עליי - שאני פשוט לא מבינה איך הוא לא כבר במאמרים!!!!) "יא קארי, איזה מזל אנחנו באותה כיתה גם השנה!!!" (ציטוט |דגש|ממש לא מדויק, אבל אני חושבת שכולם מבינים - בפרק הראשון, הקטע הראשון עם דיוויס וקארי) "וואו! יריבי הנכבד!!!" (מחשבתו הראשונה של דיוויס לאחר שקן "הטיל" איצ'יוצ'י קרא לו... נחשו: נכון! "יריבי הנכבד") אמממ... זהו לבינתיים...

קורורו

New member
יש עוד משפטים...

קדימה! אתם בטוח זוכרים, בעיקר אוהבי דיוויס למיניהם!!! מק

CibiHeart92

New member
אוקי ^^ זמן לנצל

את זה שאני יושבת לפני כל פרק בעונה השניה עם פנקס רק כדי לקלוט את המשפטים של דיוויס ^^ "נשמע לי כמו פיצול אישיות" (כשג'ו אמר שזה מפחיד שקודי הוא קצת כמוהו וקצת כמו איזי, די מפחיד לא?) "מאיפה יש לך את הסמלים האדומים האלה? הם יראו מעולה על הסקייטבורד שלי" (אני לא זוכרת למי הוא אמר את זה אבל אני זוכרת שלו היו לה שום סימנים אדומים
) "למה הוא בנה דבר כזה? הוא לא יכל להסתפק בדגם של מטוס כמו כולנו?" (התגובה של דיוויס לבסיס של קן) "איה! זה לא חגורת בטיחות זה השיער שלי!" (בטיחות קודם הה?) "בפעם הבאה וימון אני יושב עלייך!" (זה מה שקורה שמטפסים לאורך הבסיס של קן עם וימון על הגב) וזה דו שיח עם קודי "תספר להם שהצבא לקח אותך למשימה על מאדים!" "סיפרת את זה להורים שלך והם האמינו לך?" "בטח שלא! הם לא מאמינים לאף מילה שלי!" ------------------------------------------------------ "אולי זה חניון?" "אתה מתכוון חיזיון?" "לא, אני מתכוון למקום שבו השליט שם את המכוניות שלו" ועוד משפטים "כבר שמעתי על רעידות אדמה אבל לא על רעידות ים!" (במצב של מתחת למים הולך לטבוע תחת סידרמון מתכתי ועדיין יש לו חוש הומור ^^) "אחד בשביל כולם וכולם בשבילי!!" (<.<;;;) "לו יש את המוח ולנו את הכוח אנחנו צריכים לקחת את זה בחזרה!!!" (איך זה נשמע?) "אני כן רגיש! אני כל כך רגיש שאני משתמש במשחת שיניים מיוחדת שהשיניים לא יכאבו לי כשאני אוכל גלידה!" (מנסה להרשים את היקארי?) וזהו ^^ אין ספק שדאי-צ'אן הוא גאון עם אחלה מדובב ^^

Digi Lista

New member
זה כול כך אדיר../images/Emo3.gif

איזו התגייסות בימים האחרונים ואיזו נוכחות,תמשיכו ככה כול הזמן לא רק כשאני מתלוננת(כשהתלוננתי זה היה בצדק...)
כול הכבוד על היוזמה מאיה(באתי להגיד יאקומו,אני אתרגל בסוף)

קורורו

New member
חחחחחחחחחחח..... ../images/Emo3.gif

את לא היחידה.... יש הרבה קטעים שאני באה לחתום ביאקומו.... (למה אין סמיילי של חיוך עצוב?! זה יחסוך הרבה אי הבנות) וכדי שזה לא יהיה סתם אוף... אמ... משפט! (אוף לא ראיתי עדיין את הפרק של היום... אין לי משפט!!!) אה! מהסרט! "רק שאלה אחת *הסתובבות* מי זה, ולמה הוא תוקף אותנו?!?!"

קורורו

New member
בבבעעע... "הסתובב", או "סיבוב"

מה זה הסתובבות?!!??!?! אני לא מבינה למה זה תמיד קורה לי -_- מוזר... כתבתי את התגובה הזו כבר, אבל היא לא מופיעה בפורום - ובכרטיס אישי שלי כן!!!! זה פעם שניה שזה קורה לי (עם התגובה למישהי שאמרה שהיא עוזבת - ובעצם בפנים היה כתוב שזה לחופשה, סליחה שאני לא זוכרת מי זה..., זה גם קרה!!!!)

מזחק מאזניב!../images/Emo153.gif

משחק טוב. להוסיף למאמרים:) "אולי זה החניון שלו" (כשהבנים מוצאים בור ענק במקום ה"בסיס" הזה של קן) "היי צבטו אותי! עכשיו אני אחד מהחבר'ה!" (בפרק שבו דיוויס מקבל את סמל החברות) ואיכשהו באופן בלתי מוסבר אני לא זוכרת יותר

Goggle Girl

New member
^__^

"אני לא רוצה למות אבל אני גם לא רוצה להיות היחידה שתחיה!" (מיאקו, כשהקייזר הכריח את דאיסקה לבחור מי לא יאכל בידי דלטאמון)

Goggle Girl

New member
כי לכל משפט מגיעה הודעה משלו

עד כדי כך אהבתי אותם :> "אני כזה אפסססססס!!!!!!" (דאיסקה, כשהוא נפל על ברכיו וגרם לדיג'ימנטאל החברות להגיב)

מהפרק של היום:

קן: "מה אתה חושב שאתה עושה?!" דיוויס: "מציל את העולם!" "היי, אני שומע את פעימות הלב שלי! אה, רגע, זה הלב של קן!"

למעלה