משפטים על דבורה שלום מישו מכיר משפטים שקשורים לדבורים? תודה מראש :)
N nirdagan New member 1/7/02 #3 יש את שירו האוטוביוגרפי של המתאגרף קסיוס קליי (מוחמד עלי) בו הוא משורר על עצמו: flies like a butterfly and stings like a bee ובעברית: מעופף כפרפר ועוקץ כדבורה.
יש את שירו האוטוביוגרפי של המתאגרף קסיוס קליי (מוחמד עלי) בו הוא משורר על עצמו: flies like a butterfly and stings like a bee ובעברית: מעופף כפרפר ועוקץ כדבורה.
S sivans New member 1/7/02 #5 תודה אני מתכוונ*ת* חה חה.. אהממ כל מה שמוזכרת בו המילה דבורה או משו שקשור.. יהיה נחמד תודות
Z zimes New member 1/7/02 #7 מא יה... מא-יה.... וגם "זום זום זום עולה הזמר..." *בדיוק לא מה שאת מחפשת, אבל זה מה שקפץ לי עכשיו* מותר לשאול מה המטרה? מסיבת סיום של הכוורת?
מא יה... מא-יה.... וגם "זום זום זום עולה הזמר..." *בדיוק לא מה שאת מחפשת, אבל זה מה שקפץ לי עכשיו* מותר לשאול מה המטרה? מסיבת סיום של הכוורת?
ש שושן פרא New member 1/7/02 #18 כמו בסטנדרד האהוב ../images/Emo79.gif Birds do it, bees do it Even educated fleas do it Let´s do it Let´s fall in love ... אני מכיר את זה בביצוע של אלה ולואי.
כמו בסטנדרד האהוב ../images/Emo79.gif Birds do it, bees do it Even educated fleas do it Let´s do it Let´s fall in love ... אני מכיר את זה בביצוע של אלה ולואי.
N nirdagan New member 1/7/02 #6 יש שיר של ביאליק פלוני יש לו אוצרות קורח - עשר מכות לאלמוני. לשכנתינו דבורה אין כי אם אוהל תבנית קן, ובקן שש יונים. אחת שחורה, אחת שחומה, אחת יש בלחיה גומה, אחת ואחת - דם ואש, מי לא יאהב את כל השש גולם הוא או סומא! ויש המשך....
יש שיר של ביאליק פלוני יש לו אוצרות קורח - עשר מכות לאלמוני. לשכנתינו דבורה אין כי אם אוהל תבנית קן, ובקן שש יונים. אחת שחורה, אחת שחומה, אחת יש בלחיה גומה, אחת ואחת - דם ואש, מי לא יאהב את כל השש גולם הוא או סומא! ויש המשך....
ג גאנדAלף New member 1/7/02 #8 הנה כמה, מהמילון הדבורה הזו, דובשה מתוק ועוקצה מר. דבש וחלב תחת לשונו. לא מדובשך ולא מעוקצך. ארץ זבת חלב ודבש.
הנה כמה, מהמילון הדבורה הזו, דובשה מתוק ועוקצה מר. דבש וחלב תחת לשונו. לא מדובשך ולא מעוקצך. ארץ זבת חלב ודבש.
א אייתלאדאר New member 1/7/02 #12 בזזזזזזזז בזזזזזזזזזזז בזזזזזזזז בזזזזזז בזזזזזז בזזזזזזזזזז, בזזזזזזזז בזזזזזזזז בזזזזזזזזזזזז בזזזז בזז בזזזזזזזז - בזזזזזזז בזזזזזזז!
בזזזזזזזז בזזזזזזזזזזז בזזזזזזזז בזזזזזז בזזזזזז בזזזזזזזזזז, בזזזזזזזז בזזזזזזזז בזזזזזזזזזזזז בזזזז בזז בזזזזזזזז - בזזזזזזז בזזזזזזז!
ג גאנדAלף New member 1/7/02 #14 בזזזז בזזזזז בזזזזזזזז../images/Emo35.gif בזזזזזזז בזזזזזזזזזז בזזזז בזזזזז
Z zimes New member 2/7/02 #19 ויש את השיר הגדול של רובס "בוא נאכל דבורה, בוא נאכל דבורה..." "let it be, let eat bee..."